Nightwish - 15 Μαϊου, Ρόδον

More to follow…
Απλώς για να μην το κρατάμε μεταξύ μας 8)

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O ήξερα ότι θα ερχόντουσαν φέτος μόνοι τους αλλά περίμενα άλλο χώρο…τεσπά, η ημερομηνία είναι σίγουρη? Αν και θα λείπουν τα βεγγαλικά εγώ θα είμαι από τους πρώτους εκεί μέσα(ελπίζω δηλαδή :twisted: :twisted: :twisted: )

Τουλάχιστον θα παίξουν ολόκληρο το live set τους, γιατί τις δύο φορές που τους είδα ήταν σε festival και οπωσδήποτε το γεγονός ότι έπαιζαν πρίν και μετά απ’ αυτούς έπαιζαν πιο ενδιαφέροντα σε μένα σχήματα, (judas priest, queensryche, europe, heart) με έκαναν να αδιαφορήσω λίγο…

Ημερομηνία και μέρος είναι μόνιμα, εκτός απροόπτου. Αυτά τουλάχιστον αναφέρονται στο μελλοντικό πρόγραμμα του Ρόδον που έφτασε προ ολίγου.

I emfanisi ton NIGHTWISH sto programma tou Rodon dimosieytike ek paradromis… Telika den ekleisan… Dystyxos gia kapoious, eytyxos gia kapoious allous. Akyro loipon!!! Ayto pou leo, epivevaiomeno.

Φαίνεται ακόμα να μάθουν μερικοί να κάνουν σοβαρά τη δουλειά τους.
Αν και δε πολυκαίει εμένα, σίγουρα καίει άλλους, και πολλούς.

ανακοίνωσαν ότι δεν έκλεισαν όχι ότι στάνταρ δεν θα κλείσουν…σωστά?Παίζει να γίνει τελικά αυτή την ημερομηνία,διότι για να αναφέρεται έστω και από υπερβολική ταχύτητα από το Ρόδον σημαίνει ότι κάτι παίζει γύρω από αυτό το θέμα…Θέλω να πω,οκ δεν έκλεισαν!Αυτό δηλώνει ότι δεν θα τους δούμε στο Ρόδον 15 Μαϊου ότι και να γίνει?

Εγώ από ότι κατάλαβα, θα έρθουν φέτος οι Nightwish και μάλλον στο Rockwave! 8)

OXI. :frowning:

Μα γιατί, αφού είσαι γνωστός οπαδός τους…

Δε σημαίνει ότι δε θα έρθουν αλλά ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. 50-50 δηλαδή. Από το Ρόδον μου είπαν ότι τους είπαν να κρατήσουν εκείνη την ημερομηνία γι’ αυτό και το ανακοίνωσαν.

po po makari na erthoun tous eida sto rockwave kai den tous xortasa tous theloume gia ena plires set :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ama erthoun kserete an tha peksoun kai thessaloniki? :?:

η καλύτερη φάση για nightwish ειναι ενας Λυκαβητός. Θα το γέμιζαν άραγε…?

Χαλαρά…

Αλλά πλέον ο Λυκαβητός δεν είναι για metal συναυλίες. Τον περοσμένο Σεπτέμβριο που πήγα ήταν γεμάτος καθίσματα στο κέντρο του, οπότε δύσκολα να δούμε metal συναυλίες.

Λοιπον… οι nightwish ανετοτατα θα γεμιζαν ενα λυκαβητο , και μαλιστα πολυ χαλαρα , και βασικα εκει προτιμω να τους δω , παρα οπουδηποτε αλλου , το ροδον ειναι αρκετα μικρο , οσο για το rockwave καλυτερα να μην ερθουν , γιατι αν ειναι αληθεια τα ονοματα που θα ερθουν (ξερω πολλλαααα , παρα πολλααα ) μονο για να ανοιξουν το live θα μπορουν , οποτε καλυτερα να μην ερθουν … αυτα .

OXI allo nightwish

Θες να πουμε για τον Dio-n μηπως … η για την τελευταια καφρικη παντα που ακους ?

Κι εγώ πιστεύω ότι καλύτερα και για τους Nightwish αλλά και για όσους από εμάς θέλουμε να τους απολαύσουμε είναι να έρθουν μόνοι τους και όχι στο Rockwave.

Κάτι νεότερο δεν έχει κανείς ε;

Ξερεις πολλά so share it!
Anyway Δε γουστάρω ουτε και γω στο Rockwave. Λυκαβητος και με τα pyro που έχουν θα ειναι τέλεια… Ακομα δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανε αυτη η μπάντα με το once. Και τους είχα ρίξει ενα δουλεμα παλιότερα…Που να το έβλεπα…Τα σεβη μου

To Once omologo pos kai mena marese arketa(to latrepsa vasika) alla gia ta paliotera tous kratao akoma mia arnitiki stasi.