και γω δεν το συζυτάω…Καλός δισκος ηταν και το Century child. Απο κει και πέρα όσο πιο πίσω πας τόσο χειρότερα
Τα παλαιότερα άλμπουμ είναι τα καλύτερα!!!Πιο ατμοσφαιρικά και πιο ψαγμένα από τις επαναλαμβανόμενες εμπορικές λύσεις των τελευταίων!!!
Προσωπική άποψη πάντα…στην αρχή τους λάτρεψα! Τώρα έχω αρχίσει να τους ψιλοβαριέμαι που επαναλαμβάνονται!
__Για 'μένα το Once ήταν ένας απο τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς (ίσως και ο καλύτερος -ιδίως στο είδος του) και θα ήθελα πολύ να τους δω σε ένα καλό (απο άποψη απόδωσης, οργάνωσης και χώρου /ηχου) live. Βασικά νομίζω πως με την επιτυχία και το όνομα που έχουν κάνει στην Ελλάδα, ΑΝΕΤΑ θα γέμιζαν και σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.
__Αξίζει να σημειωθεί πως, αν και είχα ακούσει Nightwish παλαιότερα (και μου είχαν αρέσει, τους είχα εκτιμήσει), πρώτη φορά τους γνώρισα ουσιαστικά στο once. Είχα ακούσει το Nemo και μου φάνηκε πολύ καλό. Μετά άκουσα το I wish i had an Angel και κόλλησα (όπως κόλλησα π.χ. με το Like a stone, το Just Because και No one knows - The lost art of keeping a secret). Και όταν βλέπω πως σε ένα album μου αρέσουν πολύ δυο - τρία τραγούδια και μου αρέσει και το group, πάω και το αγοράζω. Ετσι έκανα και με τους Electric Six (πολύ καλοί στο στιλ τους, απίθανοι!).
__Ομως με το Once ξαφνιάστηκα! Δε περίμενα να είναι ΟΛΟ το album ΤΟΣΟ καλό!! Μπράβο τους. Αξίζαν τα λεφτά μου. Και πλέον έχουν ΚΕΡΔΙΣΕΙ και την προσοχή μου, αν έρθουν στην πόλη μου δε θα τους χάσω.
mporei na ypervalo ligo alla parola auta pisteuo oti oi nightwish se merika xronia tha ginei mia mpanta megathirio!! opos maiden, purple k.t.l
oso gia to once kai ego exo faei trelo kollima eidika me to ghost love score to kommati einai apla teleio!!! :lol: :lol:
oso gia to once kai ego exo faei trelo kollima eidika me to ghost love score to kommati einai apla teleio!!! :lol: :lol:[/quote]
Yeaaaah ghost love score to kalitero kommati pou exei graftei apo ta nea sigrotimata kai to once apla katalanvanei mia thesi mesa stous diskous tis dekaetias pou dianyoume!!!
We used to swim to the same moonlight waters…!!!
Ακόμα να παρατηρήσετε δηλαδή ότι δεν πρόκειται να ξαναϋπάρξουν μπάντες μεγαθήρια, τουλάχιστον με την τότε έννοια; Και αν μια μπάντα θα άξιζε να είναι τέτοια, πίστεψέ με, θα ήταν τόσες πολλές πριν τους Nightwish.
giate re file yparxei sigekrimeno timing gia to pote tha vgei mia mpanta megathirio kai pote oxi. Oi nightwish vgikan tora etsi etyxe apla ta pramata. Afou den s’aresei pes apla den m’aresei kai ase tis filosophies.
Μιλάω Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α όσο ποτέ. Ας απαγορευτεί η είσοδος σε άτομα κάτω των 15 plz.
Εσύ γιατί μπαίνεις ?
Τα έκλεισα πρόσφατα.
Ok . Σαν μικρός που είσαι λοιπόν πρέπει να μάθεις να μην γίνεσαι εριστικός γιατί θα βάλω την WhenSilence … να σου βελάζει κάθε μέρα …
Έχεις ακούσει ολη τη δισκογραφία τους?Οι nightwish δεν είναι μπάντα που ξεκίνησαν εχθές! Έχουν ήδη 8 χρόνια συμπληρωμένα από το πολύ καλό αρχικό angels fall first!(είχαν προταθεί και για eurovision στα πρώτα τους βήματα αλλά δεν επιλέχθηκαν το προσθέτω αυτό για να μην φαίνεται τόσο ξεκάρφωτη η παρουσία του kee)
Ακολουθεί το Oceanborn που είναι πολύ καλοδουλεμένο cd με άψογο ήχο και ουσιαστικές διαφορές από τις άλλες μπάντες του χώρου!!!Το wishmaster τους βάζει Νο1 το 2000 και από τότε όλο επαναλαμβάνονται ρε παιδιά!Με ελάχιστες εξαιρέσεις σε τραγούδια όλα τα άλλα είναι ίδια συνταγή με wishmaster! Καλό το Once αλλά σε τι διαφέρει? Εγώ τουλάχιστον δεν θέλω μια αγαπημένη μου μπάντα να επαναλαμβάνεται,θέλω να τη δω να πειραματίζεται! Για αυτό γουστάρω περισσότερο epica :twisted: :twisted: :twisted:
TΩΡΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ … ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ … ΣΟΡΡΥ !!! ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚAIΡΟ ΚΑΙ ΑΤΟΠΟ … ΔΛΔ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ FUN CLUB ? ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ ΔΛΔ …
Αφου εισαι του fan-club δεν μας λυνεις και την απορια σχετικα με το live τους?
Αφου εισαι του fan-club δεν μας λυνεις και την απορια σχετικα με το live τους?[/quote]
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΑΣΤΟ … ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΣΧΕΤΟ , ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ …
kala da3ei…aytoi pou exoun to fc twn nightwish to exoun mono gia na lene oti to xoun…fc apo oso 3erw sto e3wtwriko ka8e mhna exeis to periodiko sou dld oxi aparaithta periodiko kati san fylladio me ta nea toys k ade kana dwro…edw tpt apla na trexeis sta events…anyway einai krima k oxi mono gia nightwish alla k gia kapoio allo pou 3erw k de 8a pw…apla nomizw einai too much aytoi pou to xoun na exoun k twn him k twn rasmus k gw de 3erw k poio allo…eleos.
Epeses diana kopelia. To club to exoume akrivws gia na leme pws to exoume. Kai esy fysika, opws oloi oi 300 pou gnorisame kai OLOI ithelan na kanoun club twn Nightwish- eisai TRUE fan kai tha ekanes poly kalyterh douleia. Pros to paron se parapempw se auto to link, gia na matheis poios diepseuse thn eidisi pou diavases apo edw.
Bes, enimerosou gia to club kai tis drasthriotites tou kai an de sou aresei bye, alla oxi mono na diavazoume ta deltia typou
http://www.darksecretclub.com/nightwishforum/index.php?showtopic=150
Εγώ που δεν γουστάρω να μπώ έχεις να πεις τίποτα τηε προκοπής απο το να το παιζεις θιγμένος για αυτά που σου είπε η κοπελιά … η θα συνεχίσεις τις παπάρες τυο τύπου μπες να δεις ποιος το είπε πρώτος … και άλλα τέτοια. Εχεις να πεις κατι εκτος του να κανεις διαφήμηση για τοFc … ? Αντε γιατί πολλοί ειδικοί έχουν πλακώσει τώρα τελευταία … !!!
oxi magiti. o gematos epixeirhmata logos sou me exei kalipsei.