Nightwish - 15 Μαϊου, Ρόδον

Kαποια μερα θα πρεπει να ανοιξουμε το θεμα των fc γιατι αρχιζει και μυριζει επικινδυνα αυτο το νταβαντουρι…Παντως το μονο fc που λειτουργει σωστα ειναι αυτο των GUNS N ROSES και ας τα χωνω εγω στον AXLGREECE(λαθος μου τελικα… :oops: ).Οι νεοσυλλεκτοι οπαδοι της Φινλανδικης(αυτοι μας κοτσαρουν καθε τρεις κ λιγο ανακοινωσεις για χωρους και πανηγυρια) μουσικης καλα θα κανουν η να κλεισουν τα μαγαζακια τους η να στρωσουν των κωλο τους κατω και να φτιαξουν κατι ουσιαστικο που θα βοηθα και τις μπαντες που γουσταρουν αλλα και την υπαρξη του fc…

To Elliniko fanclub twn HIM DarkSecret Club (2 melh tou opoiou dhmiourgisan kai to elliniko club twn Nightwish) leitourgei apo to 2001 (fylladia) kai online apo to 2002 me perissotera apo 16 parties se Athina kai Thessaloniki, diorganwsh thematikwn synavliwn kai festivals me th synergasia pada twn diskografikwn etaireiwn kai diorganwtwn (DIDI music), panw apo 5 synedeukseis me to sygrotima, episima release parties twn diskwn twn HIM, meet 'n greets kai epafes me ola ta megala ellhnika Mesa, kanodas to to pio energo club tou sygrotimatos pagosmiws (symfwna ma to management tou group) kai me dekades anafores se efhmerides Elladas kai Finlandias. Ean auto den apotelei ergo, kalytera h mh epafh sou h gnwsh me to thema twn fanclubs, na mh sunodeuetai apo tetoia sxolia. Parakalw na teleiwsei edw to thema, theorisa pws eprepe na apadisw sto sxolio tou dreamdancer kai ta anamenomena sxolia peri HIM kalo tha itan na apofeuxthoun.

Xalarose file…pote ta kanate ola afta?
Giati eno asxoloume polu me tin oli fasi den sas eixa akousta?
Ola afta ta parties pou diafimistikan kai idika gia thessaloniki pou gnorizo pote kai pou ginonte tetoia events kaneis den gnorizei gia sas?
Ena sosto FC stin ellada DEN uparxei akoma kai afto einai pikri alithia.Kati pige na kanei to Neon Dreamers ton nevermore alla san na xathike kai afto.
FC pou den ekdidei kanoniko entupo gia ta meloi tou toulaxiston kathe 3 mines kai den exei alles paromies paroxes sta meloi tou den einai fc.De borei o kathenas pou exei mia tade epikinonia me ena group na tous ftiaksei fc.An einai etsi ego eprepe na exo kamia 200ria fc gia kathe banda pou goustaro kai exo epafi.
Sovareftite ligo.

Αυτό. Το ότι φτιάχνετε φαν κλαμπς για να τα φτιάξετε σας οδηγεί στο να καθυσηχάζεστε νομίζοντας ότι πιάσατε τον παπά απ τα @@. Όχι, πλανάσθε, δεν είστε γνωστοί, και δεν κάνετε αρκετά. Δεν μιλάω προσωπικά.

Εγώ αυτό που νομίζω είναι ότι αυτο που προσπαθούν κάποιοι τέτοιοι τύποι είναι να βγάλουν κανα τσαμπα εισητηριακι , οταν θα ερθουν οι Ηιm , ή οι Νightwish , ή οι Lordi , Tarot κλπ κλπ και να κάνουν το κομμάτι τους για να βρουν κανα γκομενακι , παρα η αγαπη τους και η λατρεια τους για το έκαστο group . Θελουν να περασουν μεσα απο αυτο, χρησιμοποιωντας το για να δειξουν σημαντικοι και ψαγμενοι και τεσπα οτι αλλο θελουν … μην χανοντας ευκαιρια να αυτοποροβληθουν αυτοι και τα Fc τους … Τεσπα ειναι αναξιοι λογου …
Και xero μπλα μπλα … δεν θυμαμαι το user σου … ξεκαβαλα απο το καλαμι γιατι σου εχει μπει βαθια στο κωλο και φαινεται να σου αρεσει .

Sumfono APOLUTA me ton Angel_In_Black

Ρε ακατανόμαστε γίνονται τέτοια πράγματα κι εμείς κοιμόμαστε; Ρε δεν ανοίγουμε κι εμείς ένα fc μήπως βρούμε κανένα γκομενάκι;

Standart λέμε ,μέσα ρε … αλλά επειδή έχουμε και επίπεδο θα γίνονται δεκτά για μας και τους υποστηρικτές μας μόνο θηλυκά επιπέδου Pamela Anderson … Εχουμε επιπέδο εμείς και είμαστε αρκετά ψαγμένοι .

Και κατι τελευταίο και σημαντικό και πρέπει να σημειώθεί , δεν αναφερόμαι στο Ελληνικό Fc των Guns N’ Roses … αλλά σε όλα τα τελευταιά τυχάρπαστα FC που έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μην έχοντας να επιδείξουν τίποτα απολύτως μέχρι στιγμής , πάντως εμένα μου φαίνεται σαν Μόδα και τίποτα άλλο

Standart λέμε ,μέσα ρε … αλλά επειδή έχουμε και επίπεδο θα γίνονται δεκτά για μας και τους υποστηρικτές μας μόνο θηλυκά επιπέδου Pamela Anderson … Εχουμε επιπέδο εμείς και είμαστε αρκετά ψαγμένοι .

Και κατι τελευταίο και σημαντικό και πρέπει να σημειώθεί , δεν αναφερόμαι στο Ελληνικό Fc των Guns N’ Roses … αλλά σε όλα τα τελευταιά τυχάρπαστα FC που έχουν αρχίσει να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μην έχοντας να επιδείξουν τίποτα απολύτως μέχρι στιγμής , πάντως εμένα μου φαίνεται σαν Μόδα και τίποτα άλλο[/quote]

Καλά ο Τέλης δεν χρειάζεται FC είναι νούμερο από μόνος του. Αντρέα, είσαι μέσα να με βοηθήσεις στη ξενάγηση των Nightwish στην Αθήνα; Αν έχεις πρόβλημα να βρω κάποιον άλλο.

Μα αυτό έχει κλειστεί Τhomas , δεν το χάνω με τίποτα λέμε … και θυμάσαι ότι απο τότε που μου το είπες , μήνες πριν , ότι ήμουν μέσα

έχω τη σημαία έτοιμη   [img]http://www.clicksmilies.com/s0105/travesmilies/flaggen1/smilie_flagge10.gif[/img]

Μα αυτό έχει κλειστεί Τhomas , δεν το χάνω με τίποτα λέμε … και θυμάσαι ότι απο τότε που μου το είπες , μήνες πριν , ότι ήμουν μέσα

έχω τη σημαία έτοιμη   [img]http://www.clicksmilies.com/s0105/travesmilies/flaggen1/smilie_flagge10.gif[/img][/quote]

Ξεναγείστε εσείς τους Nightwish, να ξεναγήσω εγώ την Tarja που είναι φίλη μου… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

oug…egaumata tritou vathmou, anonime thrasideile agamite karagiozako.

Και ο δικος σου επισης , δλδ τα επιχειρηματα σου με εχουν συγκλονισει , αν και αυο δειχνει οτι τελικα αυτα που υποστηριξα ειναι γεγονος …
Επιδιδωσου στην τεχνη σου μικρε .Προσεχε όμως μην βγαλει η παλαμη σου τριχες

Αποφασίστε και εσείς ποια μέρα θέλετε να καθιερώσουμε ως τη “μέρα αγάπης”. Θα είναι μία μέρα μέσα στο χρόνο, κατα τη διάρκεια της οποίας (ναι, 24 ώρες) θα αγαπιόμαστε όλοι εδώ μέσα, και θα είμαστε μια μεγάλη γούτσου γούτσου παρέα της οποίας τα μέλη θα επιθυμούν μοναχά να πνίξουν τα υπόλοιπα στις αγκαλιές, και το φόρουμ μας θα ξεχειλίζει ροζ αγάπη.

Τις μέρες πριν και μετά, τα μέλη θα μπορούν να πνίξουν τους αντιπάλους των με οποιονδήποτε άλλο τρόπο επιθυμούν.

i ousia einai oti akirothike i sinavlia opote…efseveis pothoi itan ola ta parapano…toulaxiston tous tsakosa sto londino;)

να σου πω εχεις καμμια σχεση με το fan club των nightwish στην ελλαδα ?

oxi, kamia

οκ ρε μεγαλε thnx γιατι υπαρχουν μερικα πουστρακια που την εχουν δει με το γαμημενο fan club τους και τα εχω παρει

εγω δυστυχως τους εχασα 25/12 στο helsinki μαζι με after forever …:frowning:
aν μπορεις για λονδινο kαντην αβλεπη … αλλα παιζει να ερθουν και εδω …

1)den einai kan fanclub afto ton nightwish:) malakioula einai

1. an ennoeis tin ellada “edo”, tha erthoun oi After stis 15 martiou sto AN…an einai dinaton, sto AN???