Τελος να πω…Τime only knows (ost) για το αλμπουμ http://www.youtube.com/watch?v=mrDEwksdDoI
Ρε τρολλα, νταξ το καταλαβαμε οτι δεν σαρεσει ο δισκος και μας το εχεις πει με χιλιους δυο τροπους. Αντε τελειωνε τωρα και σταματα να ποσταρεις παπαριες.
Ένα έχω να πω… άντε να τους φέρουν κι αυτούς με το καλό γιατί έχουν περάσει χρόνια!!! Μας φούντωσαν μια χαρά!!!
[B]Πολύ φοβάμαι πως ΔΕΝ θα έρθουν:[/B] η τελευταία τους εμπειρία επί ελληνικού εδάφους ήταν δεόντως…τραυματική!!! Πλέον, ζητάν υπερβολικά ποσά για να εδεήσουν να ξαναπατήσουν Αθήνα! Δεν ξεχνάνε και γι αυτούς δεν έχει “[I]περασμένα-ξεχασμένα[/I]” από τις απαράδεκτες συμπεριφορές διοργανωτών…
Αυτό είναι αλήθεια! Θα συμφωνήσω μαζί σου. Μετά το τελευταίο φιάσκο, δύσκολα θα ξανάρθουν εδώ, ειδικά τώρα με την κρίση. Έχουν γίνει ακριβή μπάντα. Η μόνη λύση είναι να τους δούμε έξω.:roll:
Ποτε ειχαν ερθει και τι ειχε γινει τοτε?
Είχαν έρθει το 2008, στο March Metal Day και απλά να σου πω ότι γενικά η διοργάνωση ήταν για τον ΜΠΟΥΤΣΟ.
Από τους Anihilator και μετά όλες οι μπάντες βγαίναν με καθυστέρηση, και οι Nightwish που ήταν η τελευταία μπάντα που θα έβγαινε στο “φεστιβάλ” άργησαν περίπου στη μιάμιση ώρα και, με αποτέλεσμα να πετσοκόψουν την setlist τους.
Και εκτός από τις καθυστερήσεις, ο ήχος ήταν και αυτός ψιλοσκατά.
Δεν ξέρω τι είχε παίξει παρασκήνιο, και ακόμα και σήμερα είμαι περίεργος, αν κανείς ξέρει ας μας πει
(Επίσης, ξέρει κανείς τι βαθμό έχει βάλει στο Imaginaerum το Hammer; Απλά από περιέργεια)
Tελευταία φορά το Μάρτιο του 2008 με την Anette για το March Metal Day εκείνης της χρονιάς. Ήταν η δεύτερη χρονιά που διοργάνωναν αυτό το φεστιβάλ.
Ε για να μην μακρηγορώ, ενώ οι Nightwish ήταν οι headliners, βγήκαν στη σκηνή τα μεσάνυχτα αν θυμάμαι καλά, λόγω της απίστευτης ανοργανωσιάς των διοργανωτών, με αποτέλεσμα να κοπεί το 1/3 της setlist τους. Για τα λεφτά δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε.
Εκείνη την περίοδο πάντως η Αnette, λαμβάνοντας υπόψην της αυτό το περιστατικό, σχολίασε σε μία συνέντευξή της ότι καμία μπάντα δε θα έπρεπε να παίζει στην Ελλάδα:!:
…α! και λίγα λες: [B]παραλίγο να πέταγε -από τα νεύρα της!!!- το χαζοκούτι από το παράθυρο δωματίου τους![/B]
μαλιστα! Εκανα ενα search στο google και διαβασα γενικα καλες κριτικες αλλα δεν προσεξα πουθενα για καθυστερησεις.
Τελος παντων! Αυτο που λεει η anette ειναι πιστευω ανουσιο.
Επειδη και εγω εχω συμμετασχει σε διοργανωσεις συναυλιων (οχι τετοιας αξιας :p:p:lol::lol:) δεν συμενει οτι ενας διοργανωτης ειναι μαντραχαλος πρεπει να ειναι και ο αλλος.
Μπορεις να κατεβεις ξανα σε καποια χωρα ή πολη αλλα με αλλον διοργανωτη και αν δεις οτι και αυτος ειναι μαντραχαλος τοτε πολυ απλα δεν ξανακατεβαινεις!
ενταξει, πανω στα νευρα της το ειπε, εκανε διευκρινισεις μετα ο Tuomas.
IMAGINAERUM has been certified Gold in Greece! Thanks to all fans for your support!
Από το Facebook τους
Και μας κραζουν απο κατω ρε μλκα , πωπω εχω λιωσει στα γελια :lol:
Εδω εχει παρει 3 χρυσους δισκους ο Ρουβας δε θα παρουν και οι Nightwish?! :lol:
Αλλα ναι είναι πολύ μικρος δισκος πχ το Heritage από Opeth ή Mastodon-The Hunter κ.α…από τις λεξεις περι κινηματογραφικης (αερολογιας) μουσικης .
Το άκουσα πιο πολύ από περιέργια,ως fan της περιόδου “angels…” μέχρι “century…”.Αυτό που με χάλασε περισσότερο είναι η απουσία συνεκτικότητας και ομοιογένιας τόσο των τραγουδιών μεταξύ τους,όσο και των επιμέρους στοιχείων στο ίδιο τραγούδι πολλές φορές.Τα πολλά μουσικά είδη που αναμείχθηκαν,δεν δέσανε καλά ούτε με το ύφος των nightwish,ούτε μεταξύ τους,ούτε με το concept.Δεν το θεωρώ soundtrack-ικό υλικό,με την έννοια ότι (προσωπική άποψη) δίσκοι σαν το “wishmaster” και “century child” έλεγαν μια ιστορία αν τους άκουγες από την αρχή μέχρι το τέλος με προσοχή και αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει εδώ.Αν δεν υπήρχε η overproduced κιτσαρία των Septic Flesh,θα μιλάγαμε για το πιο επιτηδευμένο album του 11.
Ρε φιλε αφου εισαι αποτυχημενο τρολλ και δεν σου δινει σημασια κανεις πλεον, τι το συνεχιζεις, κατανταει θλιβερο.
0/10
υπαρχουν ακομα αυτοι ?
Τις αποψεις μας λεμε. Ειμαι απογοητευμενος απο την μπαντα…Που το ειδες το τρολλ τωρα; #-o
Προσεχε τα λογια σου ή μηπως να σου πω αποτυχημενος κριτικος ; Ελεος !
την αποψη σου την ειπες 30 ποστς πριν, στα 29 τελευταια απλα τρολαρεις μπας και τσιμπησει κανεις και γινει τζερτζελο. Κανεις δεν σου δινει πλεον σημασια ομως οποτε ας μην σπαω το σερι.
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Στην αρχή όλοι έκραζαν τον δίσκο, αλλά μόλις έγινε χρυσός το βούλωσαν.[-X