Nightwish @ Release Athens 07/06/23

ειδικα μεσα στο κεντρο ειναι πολυ καλη φαση, ουτε αγχος για παρκινγκ, ουτε κινηση, ολα κομπλε, πιο γρηγορα φτανεις, χωρις πλακα.

2 Likes

Και που το παρκαιρνεις το εργαλειο μυστη μου?

εχω ενα καλο πεταλακι και πιανω ενα καλο σταθερο σημειο, οκ δεν θα εφερνα το ΚΑΛΟ, αλλα με το commuter μου δεν ειχα ποτε θεμα. Χτες πχ το εβαλα στα καγγελα στον δρομο στο υψος που ηταν οι καντινες.

(το εκτροχιασαμε το θρεντ)

2 Likes

επισης να πω οτι θελω την μπλουζα που φοραγε ο κιθαριστας/2α φωνητικα των Insomnium με το αντιχριστο γατι ΤΩΡΑ.

1 Like

Muse στο Ejekt είχε μία εξοδο όπως βλέπεις τη σκηνή αριστερά μια γεφυρούλα που περνάει απέναντι στη Μαρίνα και άνοιξε μετά το τέλος της συναυλίας…αλλά τώρα θέλουμε 2οροφα περίπτερα. Χτες ο χώρος μου φάνηκε πρώτη φορά άσχημος…ίσως φταίει η μουντάδα του καιρού ίσως φταίνε οι δίμετροι τσίγκοι περιμετρικά που νόμιζα ότι ήμουν σε καμπ.

Αστείο να χρεώνουν το πάρκινγκ 5 ευρώ. Είναι το πρώτο event που γίνεται αυτό?

Μιλάμε για αγάλματα στους in flames αλλά το γεγονός ότι 10 μέτρα απ τη σκηνή μπορούσες να κάνεις κανονική συζήτηση, συγγνώμη αλλά δεν το έχω ξαναζήσει. Σηκώθηκα και έφυγα, περίμενα να τελειώσουν και μετά τους άκουσα όπως έπρεπε στο αυτοκίνητό μου.

Δεν ξέρω γιατί το release έχει το αδιάβλητο. Ειδικά μετά το φιάσκο με τα νερά πέρυσι.

3 Likes

Τουλαχιστον στη Μαλακασα η διοργανωση σηνεργαζεται και με πουλμαν και με τα κτελ. Το release ειναι ενα event που καθιερωθηκε πλεον και μάλιστα συμβαινει την περιοδο της τουριστικής κίνησης στην Αθηνα. Εαν ο ΟΑΣΑ ηταν σοβαρη εταιρεία και ειχε οχηματα, θα μπορουσε να βαλει μερικα δρομολογια προς το κέντρο. Η τουλαχιστον να ληγει το live πριν το τελευταιο δρομολογιο του τραμ, που ειναι ακριβως διπλα.

Τα κανανε extent τα τελευταια δρομολογια του Τραμ ρε σεις για το Release, ειχε βγαλει ανακοινωση και ο ΟΑΣΑ

1 Like

εχει και νυχτερινο λεωφορειο που παει κεντρο απο γλυφαδα περιστερι το 790.
μετα χ14 και εγινες. :stuck_out_tongue:

Δεν είπε κανένας ότι είναι υπόδειγμα οργάνωσης το Release. Όλοι συμφωνούμε πως χρειάζεται σοβαρή δουλειά για να γίνει καλύτερο και πάνω απ’ όλα ένα καλύτερο μέρος, πιο ασφαλές, με καλύτερη ακουστική, πιο βολικό στα ΜΜΜ.

“Αγάλματα” θα υπάρχουν πάντα αν οι συναυλίες γίνονται καθημερινές, με το κοινό κουρασμένο από δουλειά και οι διοργανωτές μπερδεύουν σε τέτοιο βαθμό τα συγκροτήματα, για βγάλουν λεφτά από όλους. Κακά τα ψέματα, τα κοινά των In Flames και των Nightwish είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους.

9 Likes

Don’t know… εγώ πάντα παρκάρω στο πάρκινγκ του ΚΠΙΣΝ όπου με 6,5 ευρώ έχω και λαμπάκι πάνω από το αυτοκίνητο μου :laughing:

1 Like

είναι σοβαρό το ζήτημα με την έξοδο. αλλά νομίζω ότι υπάρχουν και θέματα που θέλουν συνεργασία από δημόσιους φορείς/κράτος. πχ, να ανοίγει το πλέγμα από το πάρκινγκ του ταε κβο ντο, επίσης να μην υπάρχουν ΤΟΣΕΣ καντίνες και μικροπωλητές. και το πιο βασικό η επέκταση της συγκοινωνίας του ΟΑΣΑ ή ακόμα και shuttle buses του Release.

πάντως υπάρχει έξοδος κινδύνου προς Εσπλανάδα, πίσω από τα μπαρ, δεξιά όπως κοιτάμε τη σκηνή. ίσως θα έπρεπε να ανοίγει και για κανονική έξοδο.

όντως crash test οι AM

6 Likes

Cure δεν ήσασταν;

2 Likes

same here! στα κυριλέ! χαχαχα
να δούμε στις μέρες που θα έχει και στο ΚΠΙΣΝ σκηνή πως θα δουλέψει αυτό…

Δεν χαλαρωνουμε παντως λιγο με τα αγαλματα? Απο την μια λεμε τι ωραια να φερνει ο αλλος την κοπελα η την κορη του και απο την αλλη αν δεν πεφτει το ξυλο της αρκουδας καθομαστε και κραζουμε το κοινο. Ο καθενας απολαμβανει διαφορετικα μια συναυλια, εγω χτες ημουν πεθαμενος απο την δουλεια+προπονηση και δεν ημουν για πολλα πολλα (οκ χοροπηδηξαμε στους In Flames δεν λεω), το κοινο μπορει να μην ηταν επιπεδου Σλεηερ αλλα κρυο η να μην ανταποκρινεται στην μπαντα δεν το ελεγες σε καμια περιπτωση.

16 Likes

τους είχα θυσιάσει τους Cure. έκανα περικοπές να βγει το budget για Neil Young :stuck_out_tongue:

Εγώ παρκάρω σε συγκεκριμένη περιοχή και περπατάω λίγο πάνω από 10’ για να φτάσω. Με αυτόν τον τρόπο γλιτώνω το μποτιλιάρισμα στο “φεύγα”. Στο πάρκινγκ το έβαλα μόνο μία φορά και προφανώς τρώγοντας ΤΗΝ ταλαίπα στην έξοδο, όχι δεν το ξαναέβαλα εκεί, αλλά ούτε καν ξαναπλησίασα. Ποδαράκια και πάλι ποδαράκια. Γενικώς οι διοργανώσεις με πολύ κόσμο έχουν τέτοια προβλήματα και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά, ΟΜΩΣ ορισμένα μπορούν να αμβλυνθούν με αρκετά απλές κινήσεις.

Έλα ντε. Υπερβολικά όσα ακούγονται, πιστεύω κι εγώ.

12 Likes

να φερουν κ τις κορες κ τις μαναδες τους.να τρωνε και μακαροναδα,δε με νοιαζει.να τραβανε ολη τη συναυλια λες κ γυριζουν dvd κ μεις να βλεπουμε απο χαραμαδες με πειραζει

2 Likes

Πολύ σωστά το έθεσες! Αν έσκαγαν εχθές κανά δυο καπνογόνα, σήμερα θα λέγαμε τι μαλάκες υπάρχουν που κάνουν τις συναυλίες γήπεδα. Επαναλαμβάνω πως δε μου φάνηκαν “αγάλματα”. Περισσότερο ο κόσμος ήταν σαστισμένος με αυτό που έβλεπε. Ειδικά στους In Flames. Αλλά μια χαρά συμμετείχε, με δεδομένη την κούραση της καθημερινής, τη σύνθεση του κοινού κτλ.

Ας γίνουμε και εμείς ως κοινό πιο Ευρωπαίοι. Δεν είναι μια συναυλία επιτυχημένη μόνο αν πέφτει ξύλο. Η συναυλία είναι επιτυχημένη αν το χ ή ψ συγκρότημα έχει την απόδοση που πρέπει για το εισιτήριο που πλήρωσες.

Ίσχύει, τα δρομολόγια του τραμ θα επεκταθούν και κάποιες άλλες μέρες του Release.

Παιδιά, όταν λέμε να έχει παλμό μια συναυλία δεν λέμε απαραίτητα να ανοίξει ένα καλό πιτ (που ποτέ δεν έβλαψε βέβαια). Και το τραγούδι, και το χοροπήδημα και οι κραυγές και όλα είναι μέσα στο παιχνίδι για να δημιουργηθεί ατμόσφαιρα. Και όχι, η λύση δεν είναι με τίποτα να γίνουμε “Ευρωπαίοι” και να είναι εκκλησία και σίγουρα μια συναυλία δεν είναι επιτυχημένη αν απλά το συγκρότημα πιάσει καλή απόδοση. Για να επιτευχθεί η μάξιμουμ απόλαυση μιας συναυλίας απαιτείται διάδραση και connection μεταξύ της μπάντας και του κοινού, αλίμονο αν πηγαίναμε σε λάηβ έχοντας απαίτηση να δούμε μια άριστη εμφάνιση χωρίς ατμόσφαιρα, λες και είμαστε τίποτα κριτικοί που κοιτάνε να τικάρουν κουτάκια ή λες και είμαστε σε μπαρ και ακούμε studio version στα ηχεία. Στην συναυλία πας για να ακούσεις την μουσική που σου μιλάει, σε συγκινεί και να νιώσεις και δυο πράγματα και να εκφραστείς και ελεύθερα (πάντα με σεβασμό στους γύρω, αδιαπραγμάτευτο) και ας κάνει και ο κιθαρίστας δυο στραβοπενιές σε ένα σόλο ξερωγω ή ας είναι και λίγο μπουκωμένος ο ήχος (επίσης σε κάποια λογικά όρια, δεν λέω να μην ακούγεται γρι).

My two cents, δεν ήμουν χθες, απλά είπα να συμμετέχω μιας και κάπως άνοιξε η συζήτηση.

16 Likes