Οχι συμφωνω απολυτα με οτι λες, κυριως η διεπαφη κοσμου-μπαντας ειναι για εμενα και σε αυτο ηταν πολυ καλα χτες, δεν εδωσε ποτε καποιος μικροφωνο και να ειναι ψοφια απο κατω, ουτε εδωσε εναυσμα για παλαμακια πχ και να μην ακολουθησει ολη η αρενα.
ΟΚ πιο ηρεμα τα πραγματα σε επιπεδο ξυλου (τα ειχε τα πιτς στους In Flames μια χαρα) λλα κατα τα αλλα ηταν μια χαρα. Το μονο θεμα ειναι οτι οι αντιδρασεις στους In Flames ηταν λιγο ανισες αναμεσα στο παλιοτερο υλικο και το πιο νεο αλλα οκ, λογικο σε εναν βαθμο.
Με το “Ευρωπαίοι” εννοώ πως δε γίνεται να κράζουμε όλους όσους δε συμπεριφέρονται στις συναυλίες με τον τρόπο που εμείς θέλουμε. Αυτό με τα “αγάλματα” έτσι βγήκε και λίγο προβοκατόρικα για τα κλικ στο συγκεκριμένο άρθρο.
Είναι σαν να ξεκινήσουμε να κράζουμε όλους όσους πήγαν για τους Nightwish και δεν ακούν In Flames, γιατί δεν παίζανε ξύλο όταν ήταν πάνω οι Σουηδοί. Δυο εντελώς διαφορετικά κοινά. Το εξηγώ για να μην παρεξηγούμαστε.
Η απόδοση της μπάντας παρακινεί το κοινό να είναι πιο ενεργό. Από εκεί ξεκινάει. Αν βαράνε στον γάμο του καραγκιόζη, τι να σου κάνει το κοινό από κάτω.
Sold out δεν ξέρω αν ήταν, ξέρω ότι δεν έχω δει πιο πολύ κόσμο στην Πλατεία Νερού. Για μένα που είμαι πάνω από 1,90 παλευόταν, αλλά για άλλους δεν πολυπαλευόταν και το καταλαβαίνω. Θα μάθουμε στους Arctic Monkeys τι σημαίνει sold out στην Πλατεία Νερού.
Στην υπολοιπη περιοδεια παιζανε και το Hive και το Colony εντωμεταξυ γμτ. Νταξει τωρα κουβεντιαζα με κατι φιλους οτι ετσι καινανε καμια αρπαχτη καμια περιοδεια Whoracle - Colony ευκολα πηγαινα εξω να τους δω. Ηταν απο τις αγαπημενες μου μπαντες γενικα εκεινη την περιοδο.
Μια χαρά ήταν ο τελευταίος δίσκος! Βασικά όλοι οι δίσκοι τους ωραίοι είναι, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, αλλά όταν έχεις δισκογραφήσει για τόσα χρόνια ε δε γίνεται συνέχεια να κάνεις hits! Οι In Flames ειδικά είναι και μπάντα που δεν έμεινε στάσιμη και πειραματίστηκε αρκετά πάνω στον ήχο της, υπάρχει ρίσκο στα πειράματα, αλλά προσωπικά το προτιμώ από το να ακούω συνέχεια τα ίδια.
Άσε γιατί είχα δει το πρωί πριν τη συναυλία ότι έπαιζαν οκτώ κομμάτια πριν έρθουν Ελλάδα και τραβούσα τα μαλλιά μου. Αλλά σε γινικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος με το setlist. Σίγουρα, ένα setlist με το παλιότερο υλικό θα ήταν super. Ελπίζω να τους ξαναδούμε σύντομα. Τα 23 χρόνια που περίμενα ήταν πολλά.
Να υπερθεματισω σε αυτα που εγραψε ο αγαπητος @RiderToUtopia οτι δλδ περσι sepultura/slipknot εγινε της μουρλης. Και δεν μιλαω για καπνογονα ουτε για ξυλικι αλλα για παλμο. Στους δε cradle of filth πριν τους judas priest μιλαμε για νεκροταφειο. Λιγες φορες εχω αισθανθει τοσο αβολα σε συναυλια. Γιααυτο δυστυχως χτες θυσιασα τους λατρειες in flames οσο και εαν ετσουξε. Δεν τσουλανε μερες με τοσο ετεροκλητο κοινο. Για την μερα των kreator δεν φοβαμαι, για την αλλη με τους parkway ειμαι περιεργος να δω κοινο
Parkway Drive την τελευταία φορά στο πρώην Academy και μελλοντικό Floyd πάντως θυμάμαι ότι είχε γίνει ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. Αλλά εδώ μιλάμε για έναν πολύ μεγαλύτερο χώρο και για ένα ετερόκλητο κοινό, όπως πολύ σωστά λέτε.
Αν θέλεις να ρίξεις flame μπορείς να αναρωτηθείς αν και κατά πόσο αυτοί είναι οι ίδιοι In Flames με εκείνους που έγραψαν τους δίσκους και τα τραγούδια που λέτε. Γιατί αν ρωτάς εμένα, αν στο υλικό των Halo Effect τραγουδούσε ο Anders τότε θα μιλούσαμε με τελειώς διαφορετικά κριτήρια… λέω εγώ τώρα.
Ομολογώ πως δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό για το τραμ. Αν το ήξερα, δε θα είχα πάρει αμάξι και να φάω την ταλαιπωρία του πάρκινγκ και της κίνησης στο φεύγα. Τώρα θα ξέρω εν όψει… κολοκυθών.
Ευχαριστουμε για την πληροφορια, το εχουμε εμπεδωσει πια.
Ε, δεν ταιριαζει ενα νεκροταφειο για τους CoF; Σορι κιολας, αλλα μερα μεσημερι με κοινο που περιμενε να δει τους JP, δυσκολα μπορει να βολευτει με τον ηχο των CoF. Η δικη μου (αρκετα μεγαλη) παρεα ειχε διαφορετικες αντιδρασεις: οι πιο χαρντ ροκ, περιμεναν υπομονετικα να τελειωσουν, οι πιο extreme δεν ενθουσιαστηκαν απο το φως που υπηρχε. Εγω καπου στη μεση, αντεξα καμποση ωρα, αλλα η μπαντα δεν ειναι του στιλ μου και δεν διασκεδαζω ιδιαιτερα με τις τσιριδες του Ντανι.