14 χρονια μονο εχουν να ρθουν…
Φοβάμαι ότι θα γίνουν 20
Α τελεια…θα μας τα φανε τα ταξιδια δηλ.Πλεον δεν πρεπει να προσπαθουν καν να τους φερουν πιστευω.
Ελατε Βουκουρεστι.
70+ τα απλα εισητηρια και στη Ρουμανια τοσο κανει το vip
Παμε να ζησουμε Floor-γασμοοοο!!!
Ερωτας αυτη η γυναικα!!! <3 <3 Ελπιζω τουλαχιστον να βγαλω καμια φωτο η εστω αυτογραφο σε βινυλιο
Γιατί όμως ; αφού κοινό σίγουρα υπάρχει να τους δει …
Γιατι το τελευταίο live που ήρθαν το 2008 με Anette πήγε κατα διαόλου.Αργησαν πολύ να πληρωθούν,τσακώθηκαν με τους διοργανωτές,άργησαν να βγουν,ο κόσμος έκραζε απο κάτω,όταν βγήκαν η Anette ήταν χάλια μαύρα και ο κόσμος έφευγε.Καταστροφή γενικά.Οπότε πλέον δεν εμπιστεύονται Ελλάδα.Λάθος τους για μένα.Εχουν απαντήσει σε ερώτηση γιατι δεν έρχονται πως"Πρέπει να βρεθεί κάποιος καλός διοργανωτής για να μας φέρει"
Κάτι πρέπει να έχει να κάνει με την εμφάνιση τους το 2008…έπαιξαν μικρό σετλιστ; Θέμα πληρωμής; anyway 2 φορές τους είδα εδώ πάντως με Tarja, θα ήταν ωραία φάση και με Floor.
Αυτό προέκυψε από κάπου; Γενικά εκείνο το φεστιβάλ ήταν μία μικρή καταστροφή, αλλά οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες εικοσπέντε χρόνια.
Το να πετάξουν στα σκουπίδια μία αγορά, έστω και όχι ιδιαίτερα μεγάλη όπως η Ελλάδα, λόγω μίας κακής εμπειρίας δεν βγάζει ιδιαίτερη λογική.
Επίσης, η Φλορ τα είπε διαφορετικά και τις δύο φορές που έχουμε μιλήσει, ενδεικτικά:
Προφανώς δε μπορώ να είμαι 100% σίγουρος.Απλά θεωρω οτι επηρεάζει σίγουρα εκείνη η εμπειρία τους στο πόσο ευκολα θα δεχθούν μια πρόταση πλέον.Ευρωπαική μπάντα τέτοιου μεγέθους που πάει παντού να μη μπορει να τους φέρει κανείς τοσα πολλά χρόνια δε μου φαίνεται λογικό.Πολύ κρίμα πάντως…
Τους είδες με Tarja??Μίλα,πες τα ολα…
Κι εγω τους ειχα δει με Ταργια στην Ελλαδα ρε. Πολυ καλοι ηταν.
2004 Rockwave, γάμησαν. Στην μνήμη μου πιο πάνω και από Judas Priest πρώτη με Halford.
Ήμουν δίπλα στην κονσόλα και μέχρι και ο ηχολήπτης πέταγε σε όλο το live
2005 Λυκαβηττός αν και εκείνη την μέρα είχε βρέξει νωρίτερα, το live έγινε κανονικά. Tarja θέα, μπάντα τρομερά δεμένη, απονομή χρυσού δίσκου, μικρό όμως σε διάρκεια 1.30 ώρα.
Πωω με πεθάνατε…τους έμαθα λιγους μήνες αφού εφυγε η Tarja.Είχαν βάλει το Phantom of the opera στο Revenge of Rock απο End of an era μόλις είχε βγει.Μου κόπηκαν τα πόδια…κ μετά μαθαίνω οτι την έδιωξαν κ ότι ήταν πριν λίγους μήνες Ελλάδα.Τεράστιος καημός…κ μ αυτόν θα μείνω.
Είχα πάει και εγώ με tarja, αυτό που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση ήταν πως μόλις είχε βγει το once και όλοι χοροπηδαγανε στα κομμάτια του ενώ στο sleeping sun ήμουν ο μόνος που ξελαρυγγιαζοταν. Πολύ ωραίο λαηβ πάντως.
Τους είχα δει και ροκγουεηβ αλλά είχα ξενερώσει με τους ‘ΧΕΒΗ ΜΑΙΤΑΛ ΡΑΙ ΜΟΥΝΟΙΑ’ ουρακοτάγκους γύρω μου και δεν το είχα χαρεί τόσο.
2ο μου ροκγουειβ κ εμενα τοτε.ενταξει,η αγωνια να δουμε καραφλα ηταν τεραστια αλλα οι nightwish ηταν φοβεροι!!!
Ενταξει αν και δεν ειμαι Ελλαδα πιστευω οτι τα εξοδα τους και οι απολαβες τους δεν φτανουν για Ελλαδα. Δεν εχουν μεγαλο κοινο για να στηριξει μια συναυλια μονοι τους. Ισως σαν φεστιβαλ θα ηταν πιο ευκολο
Θα τους δω αύριο εδώ Τσεχία στο mastersofrock (τους έχω ξαναδει με tarja)
Και επειδή φίλος ξέρει τους beast in black που έπαιζαν στο φεστιβάλ χτες θα μας κλείσει δωρεάν τικετακι για Πράγα το δεκεμβριο, οπότε θα τους δω και σε δική τους περιοδια.σήμερα έχει priest…
Ένας φίλος έχει πάει στο φεστιβάλ και είδα ότι και ένα γυραδικο δίπλα.
Beast in black από όσο μου είπε ο φίλος ήταν πολύ καλοί.
Ναι θα με ενδιέφερε review από nightwish και επίσης από vision of Atlantis που από όσο είδα παίζουν με την ορχήστρα της Πράγας.
Παίζει να γίνει τρελή φάση.
Ναι εκεί τρώμε , ήταν και στο προηγούμενο προ κοβιντ και πουλάει σα τρελός οπότε ήρθε και φετος…θα γράψω εντυπώσεις Δευτέρα μετά το φεστιβάλ…
Το αστείο ήταν οτι προσπαθούσαν να έρθουν πιο πρίν, αλλά οι διοργανωτές έλεγαν ποιοι είναι αυτοί.
Αθάνατοι Ελληνάρες.