Ωραιο. Μ αρεσε. Αλλα η floor ακούγεται λιγο χαμηλα ή είναι το youtube ξερωγω;
Δεν ειναι το youtube,πηγε λιγο ακλαυτη και η Floor και η κιθάρα στο τραγούδι.
Ωραιο τραγουδι αλλα αδικειται οντως λιγακι απο την παραγωγη.
βσκ πέραν του ελαν που ήταν απλά οκ, είναι η πιο άτυχη τραγουδίστρια του γκρούπ. Ούτε ένα “χιτάκι” της προκοπής δεν έχει σταυρώσει ο άλλος, απο όταν την πήρε.
Εχει Greatest Show On Earth ομως…
Είναι άτυχη,γιατί ο ερχομός της, συνέπεσε με τον ερχομό του Troy.
Απο τοτε,άλλαξε κατεύθυνση η μπάντα.
Δισκογραφικά…η Floor era,είναι ξεκάθαρα η πιο αδύναμη.
Πάντως το κομμάτι μου φάνηκε πολύ καλύτερο απ’ ό,τι θυμάμαι να ακούω στο Μέτριο:||:Απάλευτο
Αν ηταν 3 λεπτα μικροτερο θα ηταν ιδανικο… Καλο τραγουδι αλλα οκ παμε παρακατω… δισκογραφικα δεν περιμενω αλλαγη με αυτο το αλμπουμ…
βσκ ας είμαστε σοβαροι, 1-2 καλά κομμάτια δεν εξωραΐζουν το γεγονός οτι ακόμα και η AO, είχε 5-6 κλασσικά κομμάτια. καλά αν πάμε στην Tarja, αυτή ήταν στο μισό κατάλογο. Έχει φάει και μια κόπωση ο Tuomas και αντι να γράφει ας πούμε πιο μεταλλιές το χει ρίξει στα πιο soundtrackικά. Δλδ ενώ τα πήρα τα προηγούμενα, εδώ μόνο αν το δω μεταχειρισμένο, απο αυτό το δείγμα.
Ακριβώς αυτό! Σα να μη γράφει metal/epic τραγούδια αλλα soundtracks και μάλιστα ψιλοgeneric.
Ή ίσως, απλά ίσως, του αρέσει αυτή η κατεύθυνση.
Όχι ρε το να παίζεις μετσαλ είναι πιο κουραστικό
Λοιπόν ας πω και εγώ την γνώμη μου
Εισαγωγή πολύ δυνατή και 2 λεπτά που ήταν δεν μου ήταν καθόλου βαρετή τη γουσταρα.
Τα riffs μετά το μισο του κομματιού πολύ ωραία και το ρεφρέν σε κάνει να το βάζεις στο repeat. Αρνητικά εκεί που χάνεται η floor σε ένα σημείο στο ρεφρέν ( επίτηδες έγινε έτσι και στην ουσία είναι μέλος του choir ) και το τέλος που τραγουδάει ο Troy. Ίσως το ίδιο τέλος να έμπαινε σε ένα διαφορετικό κομμάτι και όχι σε αυτό.
Κατά τα άλλα κόμματαρα και βιντεοκλίπαρα με πολύ ωραία θεματολογία πολύ καλό γυρισμένο και ωραία γραφικά. Μου άρεσε η σκηνή που κάνει πτώση η floor στο βιβλίο.
O Thomas έχει αλλάξει στο πώς φτιάχνει τα κομμάτια ειδικά μετά που μπήκε ο Troy. Εμένα δεν με χαλάνε οι αλλαγές αρκεί να πιστεύουν σε αυτό που κάνουν και να είναι ο ήχος πολύ καλος. Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος αν και δεν έχει βγει αυτη ηπερκομματαρα που περιμένουμε ίσως γιατί έχουμε υψηλά στάνταρ.
Πάντως το συγκεκριμένο κομμάτι που ακούγεται πιο. “γεμάτο” από όλα τα κομμάτια στο προηγούμενο δίσκο και είναι πιο soundtrack. Προσωπικά μου αρέσει πολύ και ίσως θα το προτιμήσω από το κλασσικό symphonic metal.
Όπως είπαν ο δίσκος θα είναι πιο dark και πιο σκληρός από τους προηγούμενους. Περιμένω με αγωνία τα επόμενα κομμάτια.
Γενικά το κομμάτι στο πρώτο άκουσμα για μένα μου άρεσε αλλά περίμενα και το κάτι παραπάνω αλλά όσο πιο πολύ το ακούω τόσο περισσότερο το γουστάρω. Είναι από αυτά που χρειάζεται να το ακούσεις πολλές φορές για να βγάλεις καθαρά συμπεράσματα
βσκ, αν είχε μικρά re-arrangements θα μπορούσε να ήταν αρκετά πιο καλό.Οπως είναι - είναι λίγο “σουπα”. Να βρεί έναν παράγωγο. Ο τροϋ ας πούμε, πούλο το σποκεν παρτ ας το εκανε ντουέτο με strings, φωνές κάπως έτσι… double time σε σημεία εύκολα θα το κάνανε πιο μετάλ, πλήκτρα πιο μπροστά επίσης.
Καπου εκει μέσα είναι ενα καλό κομμάτι, αλλά…
Παντελώς αχρείαστο το outro με τον Troy.
Για μένα είναι γενικά αχρείαστος αυτος βασικά.
Το outro ναι. αλλα γενικά δεν νομίζω ότι είναι αχρείαστος, είχε χώρο και χρησιμότητα στα πιο “φολκ”, αλλά δεν παίζει έτσι εδώ. δλδ αν εδω είχε μια παραγωγή αισθητικής dark passion play θα ήταν ψιλο-μπόμπα.
Σαν σήμερα,20 χρόνια πριν…βγήκε αυτός ο υπερδίσκαρος!!!
Στην περιοδεια του, ειχαν περασει απο Ελλαδα.
Ειχα γραψει τοτε το ρηπορτ για το ροκιν και ειχα πει οτι η Ταργια μοιαζει τοσο αποκομμενη, σαν να μην θελει να ειναι εκει, που και να εφευγε δεν θα μου εκανε εντυπωση.
Το Inbox μου γεμισε τις επομενες μερες με ερωτηματα “τι ξερεις, τι σου ειπαν”. Τιποτα δεν ηξερα.
3 μηνες μετα or something, εφυγε