Ayta pou egrapsa sto teleytaio msg ennow. Tespa, edw yparhoun anthrwpoi pou den tous aresoun oi Scorpions se ayta ta perierga tha kollisw…
Ούτε κι εμένα μ? αρέσουν?
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι πρέπει να αρέσει σε όλους;
Μου άρεσαν στα 13? όπως στα 13 είχα κόλλημα με τον Παύλο? πρέπει δλδ να έχω ακόμα;
Ούτε κι εμένα μ? αρέσουν?
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάτι πρέπει να αρέσει σε όλους;
Μου άρεσαν στα 13? όπως στα 13 είχα κόλλημα με τον Παύλο? πρέπει δλδ να έχω ακόμα;[/quote]
Σωστη.
Αν και μου αρεσουν οι Scorpions,δεν γινεται αυτο που μας αρεσει να το θεωρουμε αντικειμενικα ωραιο.Γουστα και αποψεις my friends!
Twra, egw ftaiw?
Xaaaaxaxaxaxaxaaxaxaxxxaaxa!
Twra, egw ftaiw?
Xaaaaxaxaxaxaxaaxaxaxxxaaxa![/quote] Giati prepei na ftaiei kapoios?
Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!Αlpha απο εβδομάδα κατα τις “Δώδεκα”…Σ΄ένα talk show απ’αυτά που έχει συνηθίσει να προσφέρει με χαρακτηριστική άνεση κ΄χαλαρή διάθεση… -Κατ’εμέ ο Νίκος Μαστοράκης είναι μια ξεχωριστή διαχρονική προσωπικότητα απ’τις λίγες που διαφέρουν αισθητά σε δημιουργικότητα κ΄πολιτισμό(π.χ.βλέπε Μαλβίνα)τις τελευταίες δεκαετίες σ’ αυτή την Χώρα…Πολύπλευρος,ευφυέστατος,με τρομερό χιούμορ,αυθόρμητος έχει διαγράψει μια μεγάλη πορεία προσφοράς στα καλλιτεχνικά-ΜΜΕ δρώμενα.-Απ΄τους πρώιμους ραδιοφωνικούς “πειρατές"έπαιξε στην Ελλάδα τα πρώτα δισκάκια rock’n’roll,όταν κάποιοι ακόμα ροκ-άνιζαν κάθε μουσική εξέλιξη…Συνδέθηκε φιλικά με κορυφαία ονόματα της rock,ήταν ο πρωτεργάτης στην συναυλία των Stones στην Αθήνα κόντρα στην αστυνομική"παρέμβαση”,ο πρώτος 'Ελληνας δημοσιογράφος που εδωσαν οι Beatles συνέντευξη κ΄συνήργησε καταλυτικά στην διάδοση του rock’n’roll στην χώρα μας…-Προσάρμοσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξενόφερτα concepts στην εδώ τηλεοπτική πραγματικότητα κ΄πρόσφερε Ψυχαγωγία σε πολλές γενιές…-Σαρκάζει ο ίδιος τις ταινίες του,ακριβώς γιατί του το επιτρέπουν η καθαρή του κρίση κ΄η υψηλή του τεχνογνωσία΄το χαμηλό budget άλλωστε δικαιολογεί το αποτέλεσμα…Μαγκιά του στην τελική που ένας"δικός"μας σκηνοθέτης έδρασε στην Βιομηχανία-Ηolywood…-Aυτή την στιγμή ο Μαστοράκης Γουστάρει να κάνει ραδιόφωνο!Δεν είναι τυχαίο που αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια την κύρια δραστηριοποίησή του σ΄αυτό…Ανεξάρτητος απο δισκογραφικές κ΄μεγαλοεκδότες αφοσιώθηκε στο πιο αγνό ακόμα(!;)μέσο.Πάλαιψε παθιασμένα για να δικαιωθεί η επαναλειτουργία του σταθμού του κ΄έχει δώσει σπάνια δείγματα σεβασμού κ΄ανθρωπιάς στους ακροατές του… -Προσωπικά ξεκολάω απο οποιαδήποτε επίθεση κατα του παρελθόντος του βάσει του συγκεκριμένου μεμονωμένου περιστατικού(θα μου επιτρέψετε δε,να αμφισβητήσω την αληθοφάνειά του σε έναν τόπο που όποιος ξεχωρίσει βάλλεται…Δεν υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας,δεν είχα καν γεννηθεί άλλωστε…).Αυτό που διαπιστώνω είναι η συνεχής προσπάθεια του Μαστοράκη να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα κ΄να μεταδώσει μια πιο ευχάριστη διάθεση ενάντια στην μιζέρια,στην ψευτοκολτούρα κ΄στον ψευτοαναρχισμό.Stay tuned…
The readers are kindly requested to click the link for the first page of this topic.
Thank you
εδώ κοτζάμ αρχιεπίσκοπος και είναι χουντικός,στο φασίστα το μαστοράκη θα κολλήσουμε…ok,έχει φοβερή μουσική ο σταθμός του αλλά ο άνθρωπος είναι γλοιώδης…
τι?? :?: απαγορεύεται το βρίσιμο???
ο Μαστορακης ειναι απο τους πιο γελοιους και ξενερωτους δημοσιογραφους…
Δεν είναι δυνατόν να αναγνωρίσω τίποτα μα τίποτα σε σκατορουφιάνους που κατέβαζαν το παντελόνι στους φασίστες και κλείνανε τα παιδιά στα μπουντρούμια.Δεν με ενδιαφέρει τίποτα από την πορεία του από την στιγμή που έχει κάνει αυτά που έκανε το βρωμοφασισταριό…
εμένα πάντα με ενοχλούσε η φωνή του…
Με έκανε να θέλω να του δώσω σιρόπι, καραμέλες, οτιδήποτε για να ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ!!!
+1
ο μαστοράκ είναι θεός, αρκεί να μην μας τα ζαλίζει με τις κολωσυλλόγες του στο ράδιο. Δεν παίζει μπουζούκια στη χώρα του σιναναί γιαβρουμ και έχει βγάλει το επικό το ανεπανάληπτο το μοναδίκο καλτ 80ς μεγαλούργημα ΤΗΕ ΝΑΚΕΔ ΤΡΘΤΗ ! THE NAKED TRUTH … ta καλύτερα 6ε που μπορείτε να διαθέσετε !
Ειναι μεγαλος αλητης, φασιστονουτρο και χαφιες στην χουντα, επισης χρησιμοποιει τις μουσικες εκπομπες του για να κανει πολιτικα κηρυγματα και για να πουλαει και καλα οτι πιστευει στη δημοκρατια, ενω στη χουντα τους εδινε ολους.