Nile ρε Απιστοι!

καλα ρε παιδια τι δεν καταλαβατε? λατρευω τις ανατολιτικες επιρροες στη μουσικη τους. τις μελωδιες, τα σολο τους κλπ. λατρευω και καποια εφε. αλλα μην μου πεις οτι οι Nile ξεχωριζουν και ειναι μεγαλη μπαντα για το 4th ara of dagon. αυτο χαλει τη ροη ενος αλμπουμ κατ εμε.

Οχι.Αυτο κανεις τους Nile αυτο που ειναι.
Αν πεταγαν ενα δυο ανατολιτικα ριφ δεν θα ηταν το ιδιο.
Σκεψου λιγο ολο το πακετο.Απο το ονομα,στα εξωφυλλα,στους
στιχους και πρωτα πρωτα στην μουσικη.Τα παντα τα διακατεχει
μια αιγυπτιακη ατμοσφαιρα.

ναι ρε εγω δεν σ λεω οτι δεν ειναι στοιχειο της ταυτοτητας τους. αυτο που λεω (και το ειπα και στο πρωτο μου ποστ πολυ πιο αναλυτικα) ειναι οτι κατ εμε (για τα δικα μου γουστα ρε παιδι μου) αν δεν το ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ σε “νεκρο μουσικο χρονο” στα αλμπουμ τους θα μπορουσαν να εχουν αυτο που λεμε masterpieces. μουσικα δηλαδη εχουν τα παντα οσα χρειαζονται για αυτο. με αυτα που κανουν ομως για μενα τα πιο πολλα σιντι τους καταλληγουν βαρετα σαν ολοκληρωμενα σιντι και αναγκαζομαι να ξεχωριζω τα κανονικα τραγουδια απο τα υπολοιπα (γιατι τα υπολοιπα τρωνε παρα πολυ χρονο)… δεν μπορει δηλαδη στο υπερτελειο κατα τα αλλα In Their Darkened Shrines να εχουν 16 ολοκληρα λεπτα τετοιων κομματιων (I whisper…, in their darkened I, in their darkened IV). αλλα ακομη και εκει ας πουμε το in their darkened ΙV που ειναι το πιο “μουσικο” κομματι απο τα 3, διαρκει 6 λεπτα και εχει ουσιαστικα μια μελωδια που επαναλαμβανεται. ε, αυτο με κουραζει. ολα τα οσα εχω πει πανε σε οχι κανονικα τραγουδια και οχι σε σκοτεινα επη σαν το Sarcophagus. μην παρεξηγηθω…

Μιας και ξανακουω αυτες τις μερες,ειδα οτι δεν εχω ψηφισει κιολας.
Τα 2 πρωτα για μενα ειναι τα ασυλληπτα αλμπουμ τους,με το In Their Darkened Shrines να ειναι μισο σκαλι πιο κατω(καθαρα υποκειμενικα).Απιστευτη μυσταγωγικη ατμοσφαιρα, που απορρεει απ’ολο το πακετο,μουσικη,στιχοι,φωνητικα.Ισως καλυτερη ατμοσφαιρα σε ντεθμεταλ αλμπουμ που εχω συναντησει
Και τα επομενα τους μ’αρεσουν επισης αλλα σπανια βαζω να τ’ακουσω.Δεν εχω ακουσει Ithyphallic και το φετινο τους που θα το τσεκαρω σιγουρα.
Η ψηφος μαλλον θα πηγαινε στο ΤΙΤΑΝΙΟ Amongst the Catacombs Of Nephren-Ka,ακομα κι αν ειχε μαζεψει κανα ψηφακι,απλα τωρα εγινε πιο ευκολη η αποφαση:p

Μονο Ithyphallic εχω ακουσει, πολυ δυνατος δισκος, γενικα βγαζουν γουστα οι Nile.

faust τσεκαρε το τελευταιο το συντομοτερο…
σπερνει…

…το τελευταίο τους, όπως και όλα τους, είναι καταπληκτικός:):!:

Το πιο αδύναμο άλμπουμ που έχουν βγάλει.

[B]edit[/B]: αν και το τελευταίο ίσως να το συναγωνίζεται, δεν το έχω ακούσει πολλές φορές.