No Budget Festival

Το φάντασμα ξαναχτύπησε…

Κάθε φορά που πάω σε συναυλία και η μπάντα έχει προηχογραφημένα μέρη (φωνητικά ή άλλα όργανα) ξενερώνω τρελά. Έτσι και χτες καθώς η “ασφάλεια” του να τραγουδάς πάνω από τα μέρη αυτά μου την δίνει στα νεύρα. Σίγουρα είναι δύσκολο να αποδωθούν κάποια effects/ήχοι κτλ αλλά οι φωνές? Στα πλην επίσης (και όχι στα συν!!) η έλλειψη merchandise καθώς και το μέτριο προς κακό setlist.

Μου άρεσαν και οι Need αν και δολοφόνησαν το jesus saves καθώς και οι karro όπου ανακάλυψα ότι έπαιζε κιθάρα ένας γνωστός μου. Αρκετά τεχνικοί με πολλές εναλλαγές. Έχουν έτοιμο το νέο cd και συζητάνε με εταιρείες του εξωτερικού. Nice!

Ο κόσμος ήταν λίγος για 400 δεν ξέρω αλλά στους Threshold είχανε μείνει πολύ πολύ λιγότεροι… Από τη μια η ώρα από την άλλη ένα κωλόκρυο που έβγαλε μετά τις 12… Η κοτσάνα με την τύπισσα που βγήκε πριν το encore ασχολίαστη και δυστυχώς δεν αποζημιώθηκε με ένα paradox ή ένα consume to live…

Anyway! Άντε και του χρόνου!

το θέμα είναι ότι σε μία επαρχιακή πόλη έστω και μεγάλη σε μέγεθος σαν τη Λάρισα το παιχνίδι της τοπικής ομάδας υπερέχει της μουσικής. οπότε κόσμος που ύπο άλλες συνθήκες θα ερχόταν στη συναυλία προτίμησε να δει την Βυσνί Θύελλα Σούζα τ’αλογάκι ΛΑΡΘΑΑΑΑΑ (AKA AΕΛ)
εγώ που βαριέμαι θανατερά το progressive πρέπει να πω την καλή μου την κουβέντα για τους threshold γιατί παίξανε πάρα πολύ καλά και κρατούσαν μέχρι ενός σημείου τον άσχετο. από το τριαντάλεπτο και μετά άρχισε το χασμουρητό.
Αλλά ειλικρινά ένα πράγμα μου έμεινε από το live ; Spitback!
διάβασα ότι είχαν ανοίξει για pro-pain , stampin’ ground & romeo must die (check this out , ότι καλύτερο το 2008)
anselmίζων frontman και πολλήηηη hardcore ενέργεια
εύγε τα παιδιάααααααααα
υγ- ωραία πόλη η Λάρισα by the way πολύ φροντισμένη
υγ2- μπάλα vs metal = 1-0

Δυστυχώς το μπουρινάκι της Κυριακής έδωσε την ευκαιρία στη γαμωναυτιλιακή να μας αφήσει στο νησί και να χάσω το λαιβ της δεκαετίας.Ας όψεται ο υγιής ανταγωνισμός-μονοπώλιο στην ψωροκώσταινα!Ο μπούλης ο Καμμένος υπουργός ναυτιλίας!(νέα επιθεώρηση,σύντομα κοντά σας!)
Αλλά αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν το ότι οι Threshold έπαιξαν για 200 το πολύ άτομα!!!Και παρόλα αυτά ΓΑΜΗΣΑΝ!!!Ντροπή(ακόμη μία) για την πόλη μας αλλά δυστυχώς αυτοί είμαστε!Γήπεδο-κεμπάπ-τσίπουρο και σκυλάδικα!Ίσως καλύτερα που δεν είμουν παρόν,δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα όταν ένα δίποδο βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τη “μαγκιά” του βρίζοντας “fuck england” ,λες και οι Threshold είναι εκπρόσωποι του Μπράουν και της βασίλισσας!Έλεος ρε αδέρφια!!!Δεν είναι μόνο οι Πανχ Ρομανα αντι-ιμπεριαλιστές!!!
Τεσπα,το θέμα είναι να μην απογοητεύτηκαν οι άνθρωποι και δεν ξαναπατήσουν στην ψωροκώσταινα…
By the way,σκέφτεται να πάει κανεις στο Progpower europe στην Ολλανδία? Έχει φοβερό λιστ και είναι πάνφθηνο!!!
Καλό -συναυλιακό και όχι μόνο- χειμώνα!!!

συμφωνω απολυτα σε ολα οσα λες για το απολυτα κοιμισμενο κοινο της πολης μας…
ειμαι επισης πολυ περιεργος να δω ποσα ατομα θα ερθουν στο live της 20ης Σεπτεμβριου,οπου αν μη τι αλλο θα παιξουν 2 απο τις αντικειμενικα ανερχομενες μπαντες της ελληνικης σκηνης (Ιnactive Messiah και W.E.B.)…

Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για αυτό το live;
Βέβαια δεν ξέρω αν θα είμαι Λάρισα εκείνη τη μέρα, γιατί εκτός του ότι έχω γενέθλια, έχει και ανάβαση Πορταριάς στο Πήλιο.

Στάνταρ προς το τέλος είχαν μείνει πολύ λιγότεροι. Τώρα το γιατί:-k προφανώς είχαν πάει κυρίως λόγω φθηνού εισιτηρίου και στην πορεία φύγαν. Τι να πω, Πάντως και Αθήνα ή ειδικά Θεσσαλονίκη να έπαιζαν με εισιτήριο έστω 20 € δεν νομίζω να μάζευαν πάνω από 200 άτομα.
Θα δείξει και από το πόσοι θα πάνε Mekong Delta. Για Eldrich πάλι αν έχει παραπάνω κόσμο αυτοί πιστεύω περισσότερο θα πάνε για τους Firewind.

Εγώ αλλά το κόβω κατάχλωμο να μπορώ να πάρω να πάρω άδεια αρχές μήνα. Τέλη βδομάδας θα ξέρω και αν τα καταφέρω θα στείλω pm για να συννενοηθούμε αν ενδιαφέρεσαι.

Λοιπον 20 Σεπτεμβριου στο Stage (παλιο B-Live) θα παιξουν Inactive Messiah,W.E.B.,Innosense (γαματη prog μπαντα απο Λαρισα) και τωρα ψαχνουμε να χωσουμε αλλη μια μπαντα ντοπια.
Οταν ειναι πιο επισημο και εχω λεπτομεριες θα ενημερωσω…

Είναι μήπως το συγκρότημα που είχε παίξει support σε Sieges Even?

Πολύ καλοί οι Innosense αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι 23-24 Νοεμβρίου θα παίξει και άλλο liveaki στο stage με αρκετά συγκροτήματα όπως Innerwish με συμμετοχή παπαροκά κτλ… 8)

ναι αυτοι ειναι που ανοιξαν σε Sieges Even αλλα και Evergrey
εγω ξερω σιγουρα οτι θα ξαναπαιξουν 15 Νοεμβριου με αλλες 2 μπαντες και ΑΝΟΡΙΜΟΥΣ (επιτελους)!!!
τωρα για ΙnnerWish ναι οντως κατι ψηνεται αλλα δεν εκλεισε ακομα…
οποιος ενδιαφερεται http://www.myspace.com/innosensetheband
τωρα γραφουν τον full δισκο τους

Έχει live τη Δευτέρα στο On stage club (?). Δεν έχω ιδέα που είναι. :stuck_out_tongue:
Θα είναι οι Eye of judgement(HOL), For What is Worth, Senseless, VoidWalker, και οι Die Without από Βόλο. Παίζει να πάω…