ΕNTOMBED / SLAVEBREED / GOMGOMA 6/01 Athens, AN club & 7/01 Thessaloniki, 8ball club

Ισοπεδωση.

Ηρθαν, τα εσπασαν ολα και εφυγαν. Απλα, λιτα και απεριττα. Σεβασμος.

[SPOILER]ξύλο :)[/SPOILER]

και λιγο λες

The Damn Deal Done.

Old school death to the maximum!!! :slight_smile:
Καλύτερη αρχή δε θα μπορούσαμε να είχαμε. Μια χαρούλα ήταν που δεν τίγκαρε το An.

Το αν ήταν [B]σολντ-αουτ δεν ξέρω [/B](ποιος χέστηκε στη τελική?)- αυτό που ξέρω ήταν πως [B][SIZE=“7”]ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!![/SIZE][/B]8O

[B][SIZE=“6”]ΠΑΝΙΚΟΣ!! ΧΑΜΟΣ!!! ΓΑΜΗΣΤΕΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012 [/SIZE][/B]([I]Καλά το πρόβλεψαν οι Μάγια: θα γίνουν…“καλοκαιρινά” όλα τα εγχώρια live stages/clubs!![/I]!"):lol::stuck_out_tongue:

Παλαβός, φρόντμαν, παρανοικός κιθαρίστας, τρελαμένος ντράμμερ!!!
[B][SIZE=“5”][COLOR=“Indigo”]ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Ι!!![/COLOR][/SIZE][/B]

[I]…και γω να κοπανιέμαι στο κάγκελο με μπλουζάκι S.O.I.A. και με “δώρο” υπογεγραμμένο στο τέλος (ακόμα το σκέφτομαι αν θα το χρησιμοποιήσω για τη κιθάρα μου)…[/I]:smiley:

Ηταν όλο λουκουμι. Gomgoma και slavebreed επίσης τα έσπασαν άσχημα, τόσο που μετα τους slave breed είχα ήδη ψιλοκαταπονηθει και δεν το περίμενα.
Και προσπαθώ να θυμηθώ τελευταία φορά που “μεγάλος” headliner έπαιξε τόσο πλήρες, μεγάλο, χορταστικο σετ πάνω απο το τυποποιημένο εβδομηνταλεπτο. Απόλυτο respect. Στο σερί απο τη μέση και πέρα με τα παλιά ηταν η απόλυτη συγκίνηση. Νομίζω στην αρχή ξεκίνησε μπουρδουκλωμενα ο ήχος? η έφτιαξε μετα το 3-4 κομμάτι, η απλώς δε με ενοιζε πια.
Το αν γέμισε ακριβώς όσο έπρεπε, μπροστά ηταν όμορφα, ανακαλυψα μια μελανια στα κόκκαλο του ώμου, αν αυτο είναι απο κεφάλι κάποιου ζητω ταπεινά συγγνωμη:p

Btw, είδα floydized, αλλα πάνω που βρήκα το κουράγιο να χαιρετίσω χάθηκε, 2 μέτρα ανθρωπος:lol:

Gomgoma αψογοι, με κερδισαν! Αν ηταν δηλαδη απροβαριστοι, φανταζομαι ποσο γαματα θα παιζουν προβαρισμενοι!

Slavebreed, επισης γουσταρα, τρελη μορφη ο φροντμαν (Σμιρνοφ :lol:). Τιμιο grind!

Ε για Entombed τι να αναλυσω, ροκ εν ρολλ και καφριλες και σουτια. Αν και το μισο σετ παιζει να μην το γνωριζα, πραγματικα λιγη σημασια εχει, θερισαν. Οπως ειπα και πιο πανω, ανεβηκαν στη σκηνη, τα ισοπεδωσαν ολα και μετα απο περιπου 100 λεπτα εφυγαν κυριοι. Αναμενω ηδη επομενη συναυλια τους.

Cheers σε οσους/-ες ειδα και ειδικη αναφορα στο ντεθμεταλλα τον Floydized :razz:

Tι 100 λεπτα ρε :frowning:

Gomgoma, ογκώδεις και ευχάριστοι. Slavebreed άνευροι, πήγε το χασμουρητό ροδέλα. Entombed, τίμιο περίπου δίωρο ροκεντρόλ, τρελό κέφι, ήθελε πιο πολύ uprising…Αν και ήχος γενικά κρύσταλλο, οι εντάσεις αρκετά χαμηλές (το Αν δε μπορεί να δώσει άλλο ρε παιδιά), δεν ήταν για 25 γιούργια το νταβαντούρι, με την καμια όμως.

Μάγκες δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ γενικά πέρασα γαμώ. Οκ, η επιλογή των Gomgoma για support δεν ήταν η καλύτερη δυνατή γιατί ήταν λίγο “εκτός” μουσικά αλλά τα παλικάρια τα δώσανε όλα ξανά και ήταν γαμώ. Slavebreed οι γνωστοί ψυχάκηδες που γουστάρουμε και αγαπάμε και για Entombed τι να πρωτοπώ; Η φάση ήταν κυριολεκτικά ξύδια, rock & roll και χαβαλές με καλή παρέα. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω.

Τώρα όσον αφορά το 25αρι στην είσοδο, μάλλον θα μπορούσε να είναι και χαμηλότερο είναι η αλήθεια.

Η συναυλια ηταν μαματη,κοσμος ικανοποιητικος,ο ηχος των Entomed αψογος,ta support τιμια…Ομορφη βραδια,Η τιμη ηταν value…Δεν γινεται να εχουν ολες οι συναυλιες 10 και 15 ευρω,(οι Entomed πηραν '‘γερη’'αμοιβη),γκρινια θα υπαρχει οπως παντα απο καποιους αλλα παιδες και ο καθε διοργανωτης προσπαθει τουλαχιστον να βγει(για να κερδισει,αστο).Σε ενα λαιβ πας επειδη ειναι λαιβ.Η ενταση μια χαρα ηταν.
Αλλωστε πολλοι εχουν δωσει κατι 40αρια και 50αρια σε κατι παρακμαζοντες μαιντανους.Μια χαρα περασαμε και τους περιμενουμε ξανα.
Οχι αλλη γκρινιαα…να λεμε παλι καλα που γινονται τετοιες συναυλιες ακομα στην Ελλαδα.

Ανέβηκε το left hand path στο YouTube, ψιλοχαλια εικόνα αλλα τέλειος ήχος, θέλω παλι…
Ας βρει να βάλει το λινκ κάποιος γιατί γράφω απο συσκευή περιορισμένων δυνατοτήτων.

Cynic εσυ είσαι αυτός που βουταει με το που ξεκινάει ο πόλεμος? :-k :smiley:

Eγω στα του wolverine blues βουτηξα ,δε θυμαμαι στο left hand path

Xαχα, τωρα το δα το βιντεο, οχι αλλος συμφορουμιτης ειναι

Ε όχι και δεν μπορεί να δώσει άλλο το ΑΝ. Μετά τους Karma To Burn το Δεκέμβριο, έκανα δύο μέρες να ακούσω από το δεξί αυτί. Το ΑΝ είναι τέλειο για τέτοιες συναυλίες, ιδανικό! Και ο ήχος του πολύ καλός.

Άμα μπορούσα θα κάνα λαηκ. Κι εγώ θέλω πάλι.

Μια χαρά ΔΕΝ μπορεί να δώσει φίλος παντελής, άλλο καλός και άλλο δυνατός. Τώρα περί ορέξεως ξέρεις τι λένε ε…

Ισοπέδωση σήμερα το live στο 8Ball. Μας έφυγε το κεφάλι πραγματικά. Όλεθρος.

Eεεεε;:-s

Τα μισά να μου είχε πει…