οι πωλήσεις τους άλλα λένε.
Κυρις ηλικιακα . Δεν εχω δει καποιον πανω απο 16 με slipknot βλουζακι .
εγώ έχω δει! σημαίνει κάτι αυτό;
Εχω δει εγω ομως… Και μαλιστα φιλο μου…
Αφηστε εμας να ακουμε nu που γουσταρουμε , κι εσεις που δεν γουσταρετε να ακουτε helloween, κλπ…
ΑΚΡΙΒΩΣ . ( Εγω ειπα οτι δεν εχουν κοινο απο 21 και πανω , για να μην μου ξεφυγει καμια περιπτωση:p )
Τελικα εδω μεσα προς το παρον συμφωνω με Gt Dead, Ripper kai Socrates.
ε ναι βρε συ,αφου εχει λιγοτερα χρονια υπαρξης και επισης οπως σου πα δεν υφισταται σαν ενα ειδος.
δεν ξερω αν με καταλαβαινεις.
δηλαδη δεν υπαρχουν τοσες πολλες μπαντες οσο στα αλλα ειδη,ωστε να μπορει να εδραιωθει!
και αυτες οι μπαντες που υπαρχουν οι μισες δεν εχουν σχεση μεταξυ τους.δηλαδη αλλες εχουν dj’s,αλλες δεν εχουν!αλλες κανουν βαρια φωνητικα,αλλες οχι.
για ηλικιακα το χα πει και σε αλλο ποστ.
σε περιπτωση που καποιοι τους παρακολουθησαν απο την αρχη της καριερας τους, μπαντες οπως korn και slipknot στην περιπτωση που τανε τοτε 15 πχ χρονων σημερα ειναι γυρω στα 23+.και αμα τους ακουσανε στα 18+ ,σημερα θα κοντευουν τα 30.οπωτε μην νομιζεις οτι αυτα τα γκρουπς εχουν μοναχα νεαρους οπαδους!
Αποτελει την εξερεση και οχι τον κανονα .
Επισης με βλεπεις να σου λεω να μην ακους κατι ? Ηρεμισε μην εξαπτεσε και θυμωνεις . Κουλαρε . ειπαμε τπτ για την οικογενεια σου ? Δεν χριαζετε να αντιδρας ετσι καθε φορα που καπιος λεει κατι για τους Sleepknot .
Δεν τσαντιστηκα, και το υφος μου δεν ηταν επιθετικο, αν ετσι σου φανηκε, τι να πω, οκ…
Εχουμε ξεφυγει παρα πολυ απο το θεμα, καλυτερο θα ηταν να ανοιξετε ενα θρεντ μονο για το nu, η για τους slipknot και να τα πειτε εκει…
καλα να κανω γενικα μια παρατηρηση
αυτο με το εχουμε ξεφυγει απο το θεμα,κατανταει καπου κουραστικο
δηλαδη το συγκεκριμενο τοπικ, απεφερε την εξης καταληξη στην κουβεντα.γιατι να πρεπει να ανοιξουμε νεο τοπικ??
ειναι ολα σχετικα.
ετσι το βλεπω εγω.δεν ξερω αν εχω δικιο ή αδικο.απλα ειναι λιγο κουραστικο,να λεμε οφ τοπικ!να ανοιξουμε ενα καινουργιο!
freedom of rock δεν μιλαω προσωπικα σε σενα.
Γελοιο ειναι να νομιζει καποιος οτι η ταδε μπαντα “προσφερει” στο metal. Στη μουσικη και στην τεχνη γενικοτερα προσφερουν ολες (οσες τουλαχιστον αξιζουν)…
Δηλαδη τι νομιζετε οτι ξυπνησε ενα πρωι ο Kai Hansen και ειπε “τι να προσφερω στο αγαπητο μου Metal σημερα? Χμ, ας φτιαξω το power…”? Συνέλθετε…
Ναι το ειδαμε και στη λιστα σου για αλμπουμ των 00’s. Ολα heavy/power, 2 των Inner Wish, 2 των Hammerfall και 3 των Kamelot αναμεσα τους. Πολυ “ψαξιμο” ομως…
Ενδαιφερουσα αποψη. Αλλα οι Venom επουδενι δεν παιρνουν την ταμπελα black.
Ουτε εσυ χρειαζεται να βριζεσαι με το μισο φορουμ οταν καποιος λεει κατι για τους Μανογουααααρ.
H lista παλικαρι ειχε μονο 10 αλμπουμς…
Αν εκανα μεγαλυτερη θα εβαζα πολλα αλμπουμ και απο τα αλλα ειδη…
Και φυσικα το ‘‘ψαξιμο’’ φαινεται στα αλμπουμς παλαιοτερων δεκαετιων…
εσυ ποιον θεωρεις περισσοτερο ψαγμενο, αυτον που ασχολειται με τις μπαντες της γενιας του (00’ς) ή αυτον που ψαχνει δισκογραφιες ξεχασμενων και διαλυμενων γκρουπς που εδρασαν παλαιοτερα ??
Μαλλον το δευτερο, αφου στην πρωτη περιπτωση εχει ευκολη ενημερωση απο τα εντυπα…
ΟΚ, σε εκρινα λαθος τοτε…
Καπου πρεπει να πατησει καποιος ωστε να εξελιχθει το ειδος . Οι Judas priest εχουν επιρεασει απειρες metal μπαντες αλλα καμια hip-hop οποτε δεν προκειτε για τι μουσικη γενικοτερα μονο αλλα για το μεταλ περισσοτερο οσο αναφορα επιρροη . Για την προσφορα στη μουσικη γενικοτερα συμφωνω …
Ναι το ειπε . Αλλιως δεν θα εξελισε κατι το οποιο προυπηρχε . Η μηπως νομιζεις οτι δεν ειχε ακουσει μεταλ και απλα λεει για κατσε να δω τη μπορω να δημιουργισω ωστε να προσφερω στη μουσικη στον κοσμο?
Απο ποιον δεν παιρνουν ? απο σενα ?Black-NWOBHM ειναι . Εαν τους χαρακτιριζεις αλλιως τοτε μηλαμε για αλλο συγροτημα και οχι για τους Venom .[/QUOTE]
Με το μισο φορουμ δεν βριστικα επειδη ειπαν κατι αρνητικο ή οτι τους κατεβαινε στο κεφαλη για τους Manowar αλλα επειδη προσωπικα αναφερόντουσαν σε μενα .
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. το να μάθεις κάτι εν τη γενέσει του είναι σαφώς πιο δύσκολο και χρειάζεται περισσότερο ψάξιμο από το να μάθεις κάτι για το οποίο έχουν γραφτεί ένα σωρό κείμενα στο παρελθόν και στην πλειονότητά τους αποθεώνονται και στο παρόν.
Ισως. Αλλα σκεψου οτι πιθανον ενας νεος ακροατης να μαθει πρωτα για τους In Flames kai meta gia tous Jag Panzer πχ…
παντως για να μην φανω και παρελθοντολατρης που απορριπτει καθετι συγχρονο την παρακολουθω τη σημερινη δισκογραφια…
εγώ έμαθα αρκετά νωρίτερα τους jag panzer. έχει να κάνει με το τι ενδιαφέρει τον καθένα. αυτό για το οποίο θα ψάξει. επίσης τους jag panzer θα τους αναφέρεις με τους resistance ξέρω 'γω ή τους katagory v, όχι με τους in flames.
μην είσαι σίγουρος, ή καλύτερα, μην αναφέρεσαι σε πράγματα που δεν κατέχεις. υπάρχουν χιπ χοπ μπάντες που έχουν σαμπλάρει τραγούδια των πριστ
επίσης, η σχέση των venom με το μπλακ (όσον αφορά τη μουσική) εντοπίζεται στο ότι πολλές μπλακ μπάντες έχουν θρας στοιχεία στη μουσική τους. οι ίδιοι δεν ήταν μπλακ.
Αν εσυ θεωρεις το hip-hop αχρηστο για τη μουσικη δικο σου προβλημα. Εσυ δεν μπορεις να δεις μπροστα σου. Το ποιος επηρεασε τι δεν εχει να κανει με “προσφορα” στο συγκεκριμενο ειδος…
Προφανως ειπε "Γαματοι αυτοι οι Iron Maiden που ακουω, ας παιξω κατι τετοιο να κανω την καυλα μου…
Εγω μιλαω για τους Venom. Αν ακους black στη μουσικη τους δεν φταιω εγω…
Τυχαιο παραδειγμα ηταν οι δυο μπαντες…
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορει να μαθει πιο ευκολα για τους in flames λογω του οτι ειναι στην επικαιροτητα αυτα τα χρονια, παρα για τους jag panzer αν δεν ψαξει λιγο παραπανω…
Τα πιστευεις αυτα που λες ? Βρες μου εσυ δισκους απο συγροτηματα οπως οι Apocrypha , Anthem , Black DeathBlack Death(παιζει ναναι και η πρωτη μπλακ μπαντα) , Tyrant (μiξη judas priest με accept) ,Stormwitch ,Steeler, Hellion ,Heavy LoadHeavy Load και μετα μηλα . Πραγαμτικα διαμαντια που θαυτικαν λογο κακης τυχεις . Μη θυγετε αυτο το θεμα γιατι πραγματικα ποναει σε αυτους που ακομα ασχολουντε με τα 80’ .
Και που να εψαχνε για τους Dalek φιλε μου. Εκει να δεις ψαξιμο που χρειαζεται…