ημαρτον…
Νu metal = NO metal
Κι εγω αυτο ειπα… Εχουμε μπερδεψει την εννοια του Nu Metal…
Ολοι μας την εχουμε ψιλομπερδεψει. Δηλαδη εγω δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως ειναι το nu metal. Ειναι το στυλ των Korn και Deftones? Ειναι το στυλ των SOAD στον πρωτο δισκο? Ειναι οι Sepultura του Roots/Against? Oι Slipknot?
Oποτε εχω αποφασισει οτι το nu-metal ειναι μια ακομα ηλιθια ταμπελα οπως και το grunge…
Βασικά, είναι οτιδήποτε είχε ήχο, εμφάνιση ή παίξιμο που ενοχλούσε τους παραδοσιακούς metallers και δεν θα δέχονταν με τίποτα να το ονομάσουν Heavy Metal!
Λαθος.Ειναι οτιδηποτε καινουριο.Νu (new) metal #-o #-o
Αυτο.
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες αμερικανικες μπάντες που ακουλούθησαν τον ήχο των Korn,Limp Bizkit,κτλ,χαρακτηρίστικαν έτσι.Αλλά σίγουρα είναι περρισσότερο μια ταμπέλα.Και μάλιστα είχε αρνητική επιρροή,μιας κια μπαντάρες όπως οι Korn,Coal Chamer,Static-X,και τόσοι άλλοι χαρακτηρίστικαν μπάζα από πολύ κοσμάκι,γιατί μπήκαν σε αυτή τη ταμπέλα.
Δεν υφίσταται Nu…
Deftones και SoaD Nu δεν είναι… μάλλον “alternative”… και δεν τους βάζω στην ίδια κατηγορία με τους αισχρούς Limp Bizkit ή τους Linkin Park.
Όσο για τα “riffs” των Linkin Park, ας μην γελάσω…:lol:
Γελας ομως…
Μια χαρά είναι οι Linkin Park…και τώρα και παλιότερα.
Βάλτε μέσα και Limp Bizkit-τα πρώτα-,Korn,Deftones,Adema,Static-X,τους έλληνες ROT που δυστηχώς δυαλίθηκαν.Και τους Fear Factory του Digimortal.Τις καναδέζες Kittie,και τόσες άλλες μπάντες,πολύ αξιόλογες.
Τελικά ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθώ…
Ναι οι Linkin Park για mainstream listeners μια χαρά είναι δεν λέω… και για ραδιόφωνα καλοί είναι… αλλά μην τρελαθούμε τελείως πια… μουσικά δεν έχουν καταφέρει κάτι το αξιόλογο. Και μην ακούσω αυτά τα περί πρωτότυπης μείξης rap / metal / electronic και τόσων άλλων ανόητων επιχειρημάτων…
Τι εννοεις μουσικα δεν εχουν καταφερει κατι αξιολογο? Οτι δεν εχουν επηρεασει κανεναν εννοεις?
Θα θελές να μας πείς πως το συμπέρανες αυτό?Τι ενοείς μουσικά αξιόλογο?Και τέλος,αν θές ανέφερε και κανένα γκρούπ που έχει κάνει κάτι μουσικά αξιόλογο σύμφωνα με εσένα.
Βασικα συμφωνω με τον ορισμο του Maiden1979 οποτε σωστα την ειπα ηλιθια ταμπελα…
Επισης, νταξ καλοι οι Linkin Park για να περνας την ωρα σου αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο. Και να λεμε μπανταρες τους Static-X (ολιγον τι Pantero-κλεφτες) και Coal Chamber ειναι λιγο υπερβολικο…
Επισης, οι Korn δεν μου αρεσαν ποτε αλλα αυτο ειναι προσωπικο κολλημα…
Μπορεί εσένα να μην σου αρέσουν οι Static-X ή οι Coal Chamber,αλλά για εμένα τουλάχιστον ακούγονται γκρουπάρες.Οι πρώτοι κυρίως στα παλιά τους,και οι δεύτεροι σε σχεδόν οτιδήποτε έχω ακούσει.Είναι θέμα γούστου.
Άλλωστε,όποιος θάβει ας πούμε τους Limp Bizkit,πάω στοίχημα ότι το πολύ να έχει ακούσει το My way και κανα δύο κομμάτια.Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι.
Βασικα, τους Limp Bizkit τους σιχαινομαι, νταξει, δεν εχω ακουσει και δισκογραφια, αλλα απο καμια 10αρια κομματα εχω καταλαβει τι παιζει πανω-κατω… Ρισπεκτ η διασκευη στο Behind Blue Eyes… 8)
Τωρα για Linkin Park, απλα ρισπεκτ στους δυο δισκους… Τον καινουργιο δεν τον εχω ακουσει καθως εχω περασει τη φαση τους… Παρ’ ολα αυτα, βαζουμε συχνα πυκνα στο CD Player τα Hybrid Theory, Meteora και Live In Texas…
Υ.Γ. Ειχα κανει το λαθος να αγορασω το Reanimaton, οποιος το θελει του το χαριζω… Μια ακροαση του εκανα, σα καινουργιο ειναι:p
Κουβάλα στο δρόμο κάθε φορά που βγαίνεις μήπως με πετύχεις:D ενδιαφέρομαι πολύ:p :lol:
Επισης ρισπεκτ στα ουρλιαχτα του Chester στη μεση του Faint…
Limp Bizkit εχω ακουσει full δισκογραφια γιατι εχει κολλημα ο αδερφος μου…Ειναι στιγμες που μου κανει κεφι να τους ακουσω πολυ ευχαριστα και ειδικα τα μη-hitακια τους.
Linkin Park το καινουργιο τους(οτι εχω ακουσει απο αυτο) μου φαινεται πολυ βαρετο…