Ναι αλλα απο τα τραγικα ποιο ειναι το καλυτερο? ε ε?
Nu metal ρεεεεεεεεεε (και τα μυαλά στα κάγκελα…)
Exω αρχισει να σε ερωτευομαι:P
Συμφωνω απολυτα στην τοποθετηση σου.Παρολο που μαρεσουν αρκετα τραγουδια απο nu-metal,αλλα αραια και σκορπια,δεν με κανει κλικ το ειδος.Περαιτερω,heavy metal δεν ειναι μονο αυτα που παιιξαν οι judas priest,black sabbath ουτε ροκ μονο αυτο που παιξαν οι van halen,αλλα αυτα που περιεχουν την ουσια αυτης της μουσικης,με καποια ιδιομορφια.Αληθεια τα βλαχικα και τα ποντιακα, ελληνικα δεν ειναι?
Τι σχέση έχουν τα βλάχικα και τα ποντιακά με το true ελληνικό τραγούδι όπως αυτό το διαμόρφωσαν η Βίσση και η Βανδή στα 90s? ε ε?
Λιγα για την γυναίκα του προέδρου ε?Αντε μην φορτώσω…
:lol:
Πες μου οτι κανεις πλακα… Σοβαρα ομως…
Οχι δεν κάνω πλάκα…Απλά μου την σπάει ο όρος…Κατα τα άλλα οπως σε όλες τις μόδες οι καλοί ξεχωρισαν ήδη,και οι καρικατούρες πήγαν σπίτια τους…
Με την τεραστια διαφορα οτι οι καλοι του nu ειναι Καρικατουρες ( ή το δεξι @ να το πω αλλιως ) των μεγαλων των αλλων μεταλ ειδων !
Πάντως το είδος έβγαλε πολλές καλές μπάντες,και επηρέασε πολύ…για τον όρο συμφωνώ με Davidian μιας και μου φένεται άκυρος ο όρος νέο μέταλ.Κρίμα πάντωςσ που οι πιο underground μπάντες του στυλ μείνανε μόνο στο αμέρικα,και που το είδος έχει εγκλωβιστεί εκεί τώρα πια…
E και?Αυτά γουστάρουμε και αυτά ακούμε…Τέλος…
Αφου μονο στο ηλιθιο αμερικα εχουν περαση αυτα τα ‘‘γκουπακια’’…Με τετοια προπαγανδα που υπαρχει εκει απο τα ΜΜΕ προωθουνται παρα πολλοι ασχετοι και αμπαλοι.
Να δώ τι άλλες μπούρδες θα ακούσ…αφού δεν γουστάρεις το είδος τότε ρε φίλε πως μπορείς να το κρίνεις?Αν είναι να πάω να αρχίσω να θάβω όλες τις power μπάντες…
Για την δικη σου προπαγανδα τι εχεις να πεις?
Επειδή απο ακυρότητες λες άπειρες,να σου πω πως πολύ απλά είναι άλλη η κουλτούρα και η μίξη των ειδών εκεί…μεγαλώνεις σε μια χώρα που συνηρπάρχουν άλλα είδη απο εδώ,οπότε και άλλα τα ακούσματα…
ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ !
Ειπα οτι ολα τα μεγαλα για το ειδος γκρουπς ειναι μικρα σε σχεση με τα μεγαλα/μετρια power groups…
Δεν υπαρχουν στο nu καλλιτεχνες βεληνεκους Ηansen px.
Βασικά υπάρχουν μεγαλύτεροι:roll:
Korn,Limp Bizkit,Slipknot,Fear Factory,Cypress Hill(όταν παίζανε nu-metal) και διάφοροι άλλοι…
Μεγαλυτεροι απο ποιον ??? #-o
Ελα τρελανε μας τωρα…
ανέφερες τον Hansen και σου ανέφερα κάποιους που κατα τη γνώμη μου είναι μεγαλύτεροι,αν και μιλόντας για διάφορετικά είδη,είναι άκυρη η σύγκριση η οποία ξεκίνησε…
πωπω !!!
Εισαι ΙΕΡΟΣΥΛΟΣ ρε παρτο χαμπαρι οτι λες μαλακιες !!!
Αυτα τα γκρουπς απλα δεν συγκρινονται με την προσφορα του Ηανσεν ( αν γνωριζεις ποιος ειναι) στο μεταλ !!!
Και η ασχετοσυνη εχει τα ορια της !!!
Ολο το φορουμ θα σε κραξει που τους εβγαλες ανωτερους του Ηανσεν !!!
Εγω πρωτα θα κραξω εσενα…
Ναι ρε φιλος, γουσταρουμε κορν, limp bizkit κλπ περισσοτερο απο κατι maiden, gamma ray κλπ…
Τι να κανουμε, μαθε να ακους κατι το διαφορετικο (η μαλλον κανεις δεν σου ειπε να τους ακους, απλα δεξου οτι καποιοι αλλοι γουσταρουνε κατι αλλο)