Ας πεί ότι θέλει το φόρουμ…ο Hansen των Helloween,αυτόν ενοείς,σωστά???
Ε,για το power είχε τρομερή προσφορά,για άλλα είδη όχι,το ίδιο και αυτοί που ανέφερα…αν μιλάμε για πωλήσεις πάντος,τα συγκροτήματα που ανέφερα έχουν πουλήσει περρισσότερο…
Με λίγα λόγια η σύγκριση την οποία ξεκίνησες είναι άκυρη,όλοι έχουν την προσφορά τους και δεν είναι σωστό ούτε για τους μεν ούτε για τους δε το να λέμε τέτοιες κουβέντες…το ότι εκμηδενίζεις ένα είδος που είναι ίσως και το αγαπημένο μου στο μέταλ(αν και αυτό δεν είναι απόλυτο) είναι που με εκνεύρισε…αν δεν μπορείς να καταλάβεις όλα αυτά,τότε τι να πω…
Γιατι στο heavy, to power, kai to thrash βασιστηκαν ολες οι υπολοιπες κατηγοριες μεταλ.
Και το power εχει ιστορια 25 χρονων, πολυ μεγαλυτερη απο το nu !
Τωρα αν διαφωνεις και σε αυτα χρειαζεσαι μαθηματα μεταλλικης ιστοριας !
Δλδ θεέ μου,το ότι τα συγκροτήματα του nu και σε μουσικό επίπεδο και σε επίπεδο παραγωγής(πολύ σημαντικό) επιρεάσανε μπάντες του αμερικάνικου σκληρού μέταλ,π.χ. Machine Head,Sepultura,το ότι ο συγκεκριμένος ήχος άλλαξε τις καταστάσεις στο μέταλ,το ότι έβγαλε συγκροτήματα με διαφορετικό ήχο,διαφορετική θεματολογία,που ανοίξανε το μέταλ σε ένα άλλο κοινό,και μάλιστα το κάνανε ποιο προσφιλές στις Η.Π.Α.,δεν δείχνει αυτό αξία στο είδος???
Σόρρυ,αλλά νομίζω ότι έχεις μπερδέψει το μέταλ με καμιά θρησκεία ή κάτι παρόμοιο…τώρα τι να πώ εγώ,ο καθένας που διαβάζει το τι λέμε εδώ,μπορεί να βγάλει τα συμπερασματά του…
Για το αν εχει κατι αξια , το δειχνει αυτο ο χρονος!
Και αμφιβαλλω αν σε 20 χρονια ασχολειται κανεις με toys nu-metallers…
Αντιθετως παρα την ασχετοσυνη που διακρινω απο τις συγκρισεις που κανεις( σορυ κιολας) πιστευω να γνωριζεις οτι οι Helloween , οι Gamma Ray και οι Running Wild ακουγονται ακομη με το ιδιο παθος !!
Εχμ,κάποιους θα τους ακούνε κάποιους όχι…το ίδιο και για το power…
Και τους ξέρω τους Running Wild,τους άκουσα,τους βαριέμε(όπως βαρέθηκα το 90% του power) και εκεί τελιώνει το όλο story,αν κάποιος άλλος τους γουστάρει,δικαίωμα του,εκτός και αν όπως εσύ υποτιμά τα δικά μου ακούσματα.
Αν και έχουμε ξεφύγει,θα σου πώ κάποια(ε,δεν πιστεύω να έχεις απαίτηση να τα θυμηθώ όλα)
Kamelot,Helloween,Gamma Ray,Grave Digger,Stratovarius,Sonata Arctica,Accept, και τώρα δεν θυμάμαι τίποτα άλλο…
πέρα των Slough Feg,Blind Guardian δεν μου είπανε τίποτα οι υπόλοιποι…κοίτα,η κουβέντα έχει ξεφύγει και έχουμε βγεί οφ-τόπικ εντελώς…αν είναι να μην πούμε τίποτα σοβαρό,ας το σταματήσουμε εδώ,μπας και προτείνω εγώ ή κάποιος άλλος και καμιά μπάντα για όσους ακούνε το είδος…
Δλδ κάτσε ρε ‘εσύ που τα ξέρεις όλα’,μόνο ότι γουστάρεις εσύ μετρά???Δεν μου πανε τίποτα,τι να κάνω…τους Accept τους ανέφερα γιατί απο όσο ξέρω αποτελούν μια από τις κύριες επιρροές των συγκροτημάτων του είδους…
Πάντος έχεις αρχίσει και αποκτάς τον ένα έρωτα μετά τον άλλο εδώ μέσα:lol:
Κατσε ρε φιλε, εμεις ειμαστε οι ασχετοι κι εσυ ο ΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΑΣ
Διδαξε με ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ δασκαλε
Ξεκολλα λιγακι, βγαλε τις παρωπιδες και ακου αυτο που γουσταρεις, χωρις να προσπαθεις να πεισεις οτι αυτο που ακους εσυ ειναι η σωτηρια του μεταλ και αυτο που ακουμε εμεις το διαβρωνει…
Οι φρασεις που χρησιμοποιεις παντως ειναι ολα τα λεφτα, και παω στοιχημα, δεν παιζει να εισαι πανω απο 17:wink: