Καλύτερο nu-metal συγκρότημα

Ειμαι 20. Ακουω φανατικα απο τα 13, αλλα πανω απολα ψαχνω!
Δεν παρασυρομαι απο την εμπορικοτητα που εχουν κατα καιρους διαφορα γκρουπς…Αυτο δεν σημαινει οτι απορριπτω καθετι συγχρονο…

Απορία:τι ενοείς σύνγχρονο???Στο πότε δημιουργήθηκε ένα συγκρότημα ή στο πως παίζει?Δλδ οι σύγχρονες κατ’ εσέ μπάντες που σου αρέσουνε ποιες είναι???

Night*Sky, άλλος ένας χαρακτηρισμός για άλλο χρήστη και θα φας την πρώτη σου ποινή. Μάζεψε τη γλώσσα σου γρήγορα…

λεγοντας συγχρονο εννοω στο πως παιζει… συγχρονο ηχο εννοω…
Και φυσικα εξαρταται τι θεωρεις συγχρονο και τι οχι…
π.χ. Το N.W.O.S.D.M. , δηλαδη το μελωδικο σουηδικο death, ξεκινησε εδω και 10-15 χρονια, αλλα σημερα ειναι πολυ δημοφιλες και με πολλες πρωτοεμφανιζομενες μπαντες.

Κι εγω! Ειμαστε πολλοι, ν’ ανοιξουμε fan-club!

Night*Sky θα απαντησεις ποιο ειναι το καλυτερο nu-metal συγκροτημα η θα συνεχισεις να εισαι off-topic?

ρε συ ποτε θα καταλαβεις?!?!?

με τετοια λογικη
και οι καλυτεροι του power ειναι το δεξι @ των maiden,sabbath κλπ κλπ
και ακομα παραπερα, μια τριχα απο το δεξι @ των zeppelin,rush,queen Κλπ κλπ

πωπω απο που να πρωτοξεκινησω???
λοιπον κοιτα
πρωτα υπηρξε πανω κατω το heavy metal.μετα μαζι με το Power βγηκε και το thrash.και μετα βγηκανε τα black,death ατμοσφερικα κλπ κλπ

οι maiden εχουν επηρεασει κοσμο και επηρεαζουν,οπωτε δεκτο οτι ειναι μεγαλοι!
οι Power Μπαντες τι επηρεασανε???το thrash?το black?το death?το ατμοσφερικο\γκοθικ?το hardcore??
με ελαχιστες εξαιρεσεις,τιποτα!
οπωτε ο hansen και οι παρομοιοι του ειναι μεγαλοι αποκλειστικα στο χωρο του power!
οπωτε εφοσον δεν τιθεται θεμα επιρροης σε αλλα ειδη,παμε το θεμα αναλογικα.
δηλαδη ποσο εχει επηρεασει ο καθε καλλιτεχνης μπαντες μεσα στο ειδος του και αμα σε ενδιαφερει κοιταμε και τις πωλησεις!!

αυτο που λες οτι το Power ειναι βασικοτερο κομματι στο μεταλ απο το nu,απο που το βγαζεις?
επειδη ειναι παλιοτερο και πιο κοντα στο κλασσικο ηχο του μεταλ?
δεν βρισκω κατι αλλο.γιατι οπως σου πα,δεν εχει ασκησει επιδραση σε αλλα ειδη.
ασε και που υπαρχουν κλασσικοι οπαδοι του μεταλ,που προτιμανε Us power απο ευρωπαικο!

αυτο που λες για το χρονο.εχεις δικιο
οτι εχει αξια ακουγεται ακομα και σημερα.οπως δηλαδη το roots των sepultura,το burn my eyes των machine
head,το demanufacture των fear factory,το ομωνυμο των slipknot και παει λεγωντας
οπως αντιστοιχως και στο Power,τα πρωτα και καλα αλμπουμς των gamma ray.γιατι τα τελευταια μεχρι και απο τους οπαδους τους κοροιδευονται!!

οπωτε καταλαβε,
οτι οπως σε εσενα αρεσει το power,ετσι και σε καποιον θα αρεσει το thrash,και θα το βαζει και παραπανω απο τα υπολειπα ειδη του μεταλ.ετσι και σε καποιον που του αρεσει το nu metal,θα το βαζει παραπανω απο τα υπολειπα ειδη του μεταλ.
γιατι οπως σου ειπα κιολας η επιδραση του power μεταλ σε αλλα ειδη ειναι μηδανιμη.
τι να πει και το thrash που πανω του πατησε το black\death και το συγχρονο metalcore???

Shadow’s Fall αλλά και οι KoRn καλοί είναι.

Στον signal-05.
Πρώτον το Nu Metal, δεν είναι Metal πρακτικά, απλώς χρησιμοποίησε το feeling του thrash/groove metal για έναν πιο δυνατό ήχο. Αυτό δεν το κάνει metal. Όταν κάποιος αναφέρεται στο metal, δεν εννοεί ουτε nu, ούτε καθαρό metalcore.
Οι Maiden και οι Manowar είναι σημαντικοί επειδή έπαιζαν Heavy Metal και από το Heavy δημιουργήθηκε το Thrash κτλ δηλαδή;
Ξέρεις ότι το Power εκτός του ότι εισήγαγε τεχνικές οι οποίες επηρέασαν σοβαρά την Gothic Metal σκηνή, πχ Charon, βοήθησε αρκετά folk και viking styles και τα νεότερα heavy metal/progressive styles, χωρίζεται σε πάρα πολλές κατηγορίες όπως (Αμερικανικο, Φινλανδικο, Melodic, Neoclassical,κτλ) που έχουν τελείως διαφορετικό άκουσμα μεταξύ τους και εκεί ανήκουν και όλοι οι νεοκλασσικοί κιθαρίστες και τα solo projects τους; Δηλαδή το 15% περίπου (μπορεί και παραπάνω) των metal συγκροτημάτων είναι power, και έχουν επηρεάσει ή δώσει στήριγμα σε άλλο τόσο.

Επιμένεις ότι το power δεν είναι πιο σημαντικό από ένα “mallcore” style όπως το nu, στην εξέληξη του metal;

Μάλιστα οι KoRn το ξεκίνησαν, αλλά ο Davis λέει ότι μισεί αυτόν τον ορισμό γιατί δεν σημαίνει τίποτα.

Ούτε καν που θέλουν να λέγονται metal band.

Kανενα!!!
Ολα τα νου μεταλ συγγροτηματα ειναι για τον π**τσο επειδη απλα δε μου αρεσουν.
Δεν εχουν μουσικες γνωσεις επειδη απλα δε μου αρεσουν.
Οι Χιμ ειναι πολυ ανωτεροι ολων απλα επειδη μου αρεσει μονο ενα κομματι τους και απο τα νου μεταλ κανενα.
Γενικως οσοι ακουτε νου δε ξερετε την τυφλα σας απλα επειδη δεν αρεσει σε εμενα.

Ασχετοι!!!

Εχεις απολυτο δικιο. Ε οχι να μας πουν οτι το nu ειναι σημαντικοτερο και επιδραστικοτερο του power !!

Λοιπον ειναι πολυ απλο.Οποιος ακουει nu-metal δεν ειναι tr00 metal,και μπορει να παει σπιτι του

Συνεχιστε τη συζητηση…:lol: :lol:

κατσε κατσε

πρωτον,δεν θεωρω τους slipknot nu metal,οπως θεωρουμε τις υπολοιπες μπαντες!
οι slipknot χρησιμοποιουν παρα πολλα στοιχεια απο μεταλ.
οταν αναφερομουνα στο power μιλουσα για το ευρωπαικο.καθως μιλαγαμε για hansen κλπ κλπ
επισης αν θεωρεις σημαντικο οτι το power επηρεασε μπαντες οπως οι charon,ε τι να πω??τοτε εισαι κομπλεξικος με το nu metal!!

και τελος για να καταλαβεις τι διαφορα
εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει ποιο ειδος ειναι καλυτερο!!!
αυτα ειναι οπαδικα κομπλεξ που χαρακτηριζουν παρομοιες μαζες ανθρωπων οπως τους χουλιγκανους!
“ποιος ειναι καλυτερος” “αυτοι ειναι φλωροι” “αυτοι δεν ειναι μεταλ” κλπ κλπ

Προτεινω νεο τοπικ:

Νου Μεταλ VS. Νουνου for kids (aka power) metal

Πρώτα απόλα ποιος μίλησε για Slipknot;
Δεύτερον όπα, δεν έχει σημασία που επηρέασε μπάντες όπως οι Charon έτσι (που απλώς ήταν ένα παράδειγμα και προφανός δεν είναι μεμονομένο); Δηλαδή για το nu metal που δεν επηρέασε τίποτα τι πρέπει να πούμε ρε; Ωραία λογική ρε.
Τρίτον πουθενά δεν είπα ότι είναι κακό να ακούς nu metal, αλλά ένα style που δεν είναι metal δεν μπορεί να προσφέρει στο metal, τέλος. Και αν μου πεις για το rock και το metal θα το θεωρήσω άκρος χαζό. Είναι άλλες οι εποχές, υπάρχει μια μεγάλη ιστορία και είναι διαφορετικές οι καταστάσεις. Δεν μπορείς να προσφέρεις DJ σε ένα είδος που τον απεχθάνεται.
Τέταρτον δεν κατάλαβα, δηλαδή επειδή κάτι μας αρέσει πρέπει να το πούμε metal; Οι Limp Bizkit δηλαδή είναι metal;Oι KoRn είναι metal;(Έδωσα και αποδειχτικά στοιχεία ότι δεν θέλουν να αποκαλούνται metal). Κάθε είδος που έχει μια ηλεκτρική κιθάρα είναι metal; Δεν είμαστε εμείς οι χουλιγκάνοι, εσείς νομίζετε πως σας τρώνε το μπιφτέκι. Ακούς εκεί, κομπλεξικός. Σαν να σου λέει ότι το ποντίκι είναι ελέφαντας, να διαφωνείς και να σε λέει και κομπλεξικό.
Τέλος τι εννοείς ότι αναφερόσουν μόνο στο Ευρωπαικό; Δηλαδή θεωρείς πως το power έχει μικρή σκηνή θεωρόντας power μόνο τους Helloween και τους Gamma Ray παγκοσμίος ξέρω γώ;

Και να ξαναπώ ότι πουθενά δεν γράφω για ποιό είδος είναι καλύτερο. Υπάρχουν κριτήρια για να γίνει η σύγκριση. Αλλά στο κριτήριο του ποιος πρσφέρει περισσότερα σε αυτό το είδος, ε το Power δεν συγκρίνεται καν με το Nu.

Δεν ξέρω με τι επίπεδο γνώσεων μπαίνεις σε αυτή την συζήτηση, αλλά ασχολούμε με την μουσική και εκπαιδεύομαι με κάποιο αξιόλογο ρυθμό απο 5 ετών (σε 20 μέρες γίνομαι 18, σχεδον 13 χρόνια) και ασχολούμαι με την metal σκηνή εδώ και 7 χρόνια. Δεν έχω καμιά διάθεση να αλλάξω τα γούστα του καθενός, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα, και μου φαίνεται αδιανόητο να συζητάω για ένα τόσο οφθαλμοφανές θέμα. Μόνο να σκευτείς ότι το Power ως τεχνικό είδος προσφέρει υλικό και τεχνικές “καθολικές” εδώ και 25 χρόνια σε αντίθεση με το Nu που δεν δίνει έμφαση στην τεχνική και υπάρχει μόνο 10 χρόνια το πολύ;

GtDead λες βλακειες σχετικα με το ποιος εχει προσφερει περισσοτερο στο metal. Κανενα συγκροτημα δεν εχει προσφερει στο metal, αντιθετα εχει βαλει ενα λιθαρακι στη μουσικη συνολικα. Μονο οι οπαδοι ασχολουνται με το ποιος ειναι πιο metal και πιο true και ποιος προσφερε τα περισσοτερα. Καταλαβετε επιτελους οτι το metal δεν ειναι τεχνικες και ακορντα και ντραμς αλλα περισσοτερο ειναι μια αντιληψη περι της μουσικης, οπως ακριβως ειναι και το rock του οποιου αποτελει μια συνεχεια…

Τελος το οτι εκπαιδευεσαι 13 χρονια στη μουσικη δεν ενδιαφερει κανεναν εδω περα ουτε δινει παραπανω ποντους στα επιχειρηματα σου…

Kι εγω ρε παιδια στα 8 μου ειχα διπλωμα βιολιου,βιολας στα 12 τσελο και κοντρα μπασο στα 17 ειχα διπλωμα κιθαρας και μπορουσα να διδαξω σε παιδια με ειδικες αναγκες και τυφλους και τωρα λιγο πριν τα 27 μπορω ανετα να ηχογραφησω ολα τα οργανα του Requiem του Mozart και να τραγουδησω τις αντρικες και τις γυναικειες χορωδιες.
Στειλτε το βραβειο μου στη γνωστη διευθυνση.Κωλομετραω.

Το πουλι μου παρεπιπτοντως δε ξεκινησα να το παιζω στα 5 αλλα στα 14

εκπαιδευεσαι απο 5 χρονων!!!
χαχαχαχα
ακουγες μεταλ στο νηπιαγωγειο?!?!?
χαχαχαχα

τι αλλο θα ακουσουμε?!?!?

ρε παλικαρι κοιτα.προσωπικα στα τετοια μου το nu metal,και οποιοδηπωτε ειδος της μουσικης.
σημασια εχει οτι υπαρχουν παντου καλα συγκροτηματα.

πχ στο “nu” metal.disturbed,godsmack. εχουν συνδεθει με το nu metal.ιδιαιτερα το τελευταιο disturbed δεν εχει καμια σχεση.
και εδω ερχεται η λογικη που ασκεις και προφανως μπορει ή να επηρεαζεις ή να επηρεασεις στο μελλον νεωτερους οπαδους,και να τους αποτρεψει απο το να το ακουσουνε ενα τετοιον δισκο.επειδη χαρακτηριζεται ως nu metal.

καταλαβες ποια ειναι η ουσια

και τεχνικα πχ το progressive metal δεν συγκρινεται με το power?
τι παει να πει αυτο,οτι το Power ειναι γτπ??το καθε ειδος εχει τη χαρη του

και οι queensryche αν θυμασαι κατα την εκπαιδευση σου,ειχανε φαει τρελο κραξιμο οταν βγαλανε το rage for order.και ητανε πολλοι που τους λεγανε οτι δεν ειναι μεταλ!!!
στα @@ τους οι queenrsyche και στα @@ μας και μας!ο δισκος γαμαει και δεν πα να ναι,avant garde pop!!

για το ευρωπαικο power που λες,η σκηνη του αφορα επι το πλειστον οπαδους του power!
και μην ξεχνας οτι ειναι και τοσα χρονια στην πιατσα.
επισης το οτι εχει φερει ολες αυτες τις χαζοχαρουμενες μελωδιες και τα απο αδιαφορα εως ανυρπακτα ριφς στο μεταλ.που το βαζεις?!?!

Πρωτον, δεν ξερω σε τι περιβαλλον ζεις αλλα εγω ολους τους μεταλλαδες που γνωριζω οταν λενε ακουνε μεταλ ολοι συμπεριλαμβανουν το power αλλα σχεδον κανενας το nu…

Δευτερον, πολλες μπαντες του nu εφεραν το yo style και την ενδυμασια του ραπ στο μεταλ, δυο μουσικες κουλτουρες εντελως αντιθετες…Εσυ τι λες να ενοχλησε τον μεσο μεταλλα ? Οι υπερβολικες μελωδιες 'η οι DJ και το στυλακι των Limp Bizkit ???

οπως ειπε και ο Gt Dead ειναι γελοιο να συζητω για το ποιο ειδος εχει τη σημαντικοτερη προσφορα, ειναι αυτονοητο…

Νομιζω το εχεις κανει …