Μέσα σε αυτούς υπάρχουν κάποιοι που όντως κάτι λένε στα ποστς τους. Είτε υπέρ, είτε κατά των Manowar. Εγώ ήδη βλέπω 2 χρήστες εκεί μέσα που αμφιβάλλω αν έχουν ακούσει Manowar αλλά μπαίνουν για να το παίξουν Dr Rock… (Dr Rock είναι ένας :p) Τα υπόλοιπα ποστς που μου απαντούσαν σε εκείνο το τόπικ διεγράφησαν. Η ιστορία δε γίνεται για τον μπαναρισμένο, αλλά για το τόπικ. Και μην ακούσω βλακείες ξανά ότι τα λέω για τον μπαναρισμένο. Μπαίνουν άτομα εκεί μέσα που δεν έχουν ακούσει ούτε νότα από Manowar και κάνουν ποστς που δε λένε ΤΙΠΟΤΑ. Αν αυτό δεν είναι σπαμάρισμα, τότε ποιο είναι? Επίσης γυρίσατε τη κουβέντα για τον Michael Jackson και ό,τι άλλη βλακεία υπάρχει, λες και εμείς οι mods είμαστε οι μαλάκες τις υπόθεσης, που πρέπει να κυνηγάμε ενήλικους και ανήλικα που δε μπορούν να ακολουθήσουν βασικούς κανόνες και να διατηρήσουν ένα επίπεδο στο φόρουμ και στα ποστς τους. Ο white-τέτοιος έφαγε μπαν γιατί έγραφε πίπες. Τα 24 ποστς που διέγραψα χθες το βράδυ (και τα άλλα 15+ παλιότερα) δεν ήταν από τον Whitecross…
Η κουβέντα συνεχίζει εδώ αν θέλετε, όσοι απάντησαν στο Manowar τόπικ διεγράφησαν όπως συνηθίζεται…
Εγω θα προτεινα να μην το ξεχειλωνουμε και με ποστ τυπου “μεγαλο γκρουπ φετος” “θρυλικο 80ς γκρουπ ειναι κοντα, δεν μπορω να πω περισσοτερα”. Ή να λεμε ονοματα και πληροφοριες ή να μη λεμε τιποτα.
Δε με νοιαζει να σωσω κατι, την αποψη μου για το τοπικ λεω. Αν το τοπικ ειναι για να λεμε οτι καποιο συγκροτημα θα ρθει, ας το κλειδωσουμε. Προφανως καποιο συγκροτημα θα ρθει το καλοκαιρι, αμα ειναι να μη λεμε ουτε το ποιο, ουτε το ποτε, ουτε καμια αλλη πληροφορια τοτε απλα χαιρομαστε χωρις λογο.
Ε αυτα, συνεχιστε.
E ναι το κλασικο “Ξερω ποιος ερχεται και δεν σας λεω νιανιανιανιανια” ειναι τερμα σπαστικο.
Η’ πες τι ξες ή μη λες απολυτως τιποτα και κρατα το για σενα.Οτιδηποτε αλλο δεν εχει νοημα.
Μετέφερα τα οφ τόπικ σχόλια από τις “Φήμες …” εδώ… Εκφραστείτε ελεύθερα…
α) Αν δε σου αρέσει το τόπικ, μπορείς να μη το διαβάζεις. Το σπαμάρισμα (ειδικά όταν έχουμε κάνει παράκληση εις διπλούν) δεν είναι σίγουρα η λύση που μας βοηθάει. Ειδικά από εσάς τους παλιούς. Άσε που θυμίζει παιδικές συμπεριφορές. Βλέπουμε κάτι που δε μας αρέσει και κάνουμε εμείς με τη σειρά μας, κάτι που δε μας αρέσει και το κράζουμε όταν το κάνουν οι άλλοι.
β) Όσο και αν διαφωνώ σε μουσικά γούστα με τον Karja, μέχρι τώρα στα θέματα σχετικά με τις συναυλίες που ακούγεται ότι θα γίνουν, έχει αποδειχθεί εγκυρότατος (το ίδιο και ο Drifter). Αν εσένα δε σου αρέσει που σας δίνει hint για μια συναυλία που είναι κοντά στο να κλείσει (διόλου απίθανο να του το έχουν εκμυστηρευθεί με την προϋπόθεση να μη το γράψει πουθενά και για αυτό να δίνει το hint) δε σου φταίνε οι υπόλοιποι χρήστες που ενδιαφέρονται να μάθουν τι ακούγεται. Δηλαδή χαλιέσαι το καλοκαίρι που διαβάζεις τις φήμες για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ?
γ) Το ποστ με την παράκληση του monte νομίζω ότι ήταν σαφέστατο. Ελληνικά ξέρουμε (ο Kostis013 ξέρει τα καλύτερα, αλλά δεν πειράζει) και ίσως κακώς δε τα διέγραψα κι όλας αυτά τα ποστς…
δ) Το τόπικ λέγεται “Φήμες Καλοκαίρι 2008”. Έχει γίνει για την ενημέρωση των χρηστών και για να μην ποστάρονται οι ίνφος για τη συναυλία των Kiss για παράδειγμα, στο τόπικ του Chinese Democracy και σε άλλα τόπικς. Από το να ασχολούνται οι χρήστες με τις φήμες συναυλιών (και εσύ Raspoutin για παράδειγμα) σε άσχετα με το αντικείμενο τόπικς, το μαζέψαμε εκεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε σας αρέσει που κάποιοι χρήστες δίνουν hints για μελλοντικές συναυλίες. Μόνο αν δε τους θεωρείται αξιόπιστους μπορώ να το καταλάβω. Προσωπικά όμως τους θεωρώ έγκυρες πηγές…
Την επόμενη φορά, όταν λέω να συζητάμε για το θέμα και μόνο για το θέμα, θα σε παρακαλέσω να κάνεις τα παράπονα σου εδώ (όπως έχω πει χιλιάδες φορές) και να αφήσεις το εκεί θέμα στην ησυχία του. Ο μόνος λόγος που δε διεγράφηκε το τελευταίο σου ποστ (και των υπολοίπων που πόσταραν στη συνέχεια) είναι ότι είχα καιρό να κάνω την επισήμανση αυτή. Εννοείται (για όποιον δε το κατάλαβε) ότι από εδώ και πέρα δε θα έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που έκανα την επισήμανση αυτή, και έτσι όποιος αγνοήσει παράκληση moderator για επαναφορά των ποστς on topic, θα διεγράφεται πάραυτα…
Μιας και το ξεθάψατε το τόπικ, ας πω εδώ 2 λογάκια που έχω να πω…
Τελευταία βλέπω πως αρκετοί χρήστες έχουν εκτροχιαστεί και έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν αρκετά χυδαία γλώσσα και υβρεολόγιο. Για λίγο καιρό το αφήσαμε λίγο χαλαρό το θέμα με τις βρισιές, όμως από ότι φαίνεται πρέπει ξανά να αρχίσουμε τα έντιτς και να κυνηγάμε τους χρήστες που επιλέγουν να εκφράζονται με αυτό το τρόπο.
Το φόρουμ του ρόκινγκ δεν είναι γήπεδο για να επιτρέπουμε τέτοια γλώσσα. Όπως και οι κριτικές του site κάνουν χρήση ελληνικών που δείχνουν ένα νοητικό επίπεδο ανώτερο από του μαστουρωμένου οπαδού, έτσι θέλουμε να είναι και ως επί το πλείστον τα κείμενα του φόρουμ. Όσοι βρίζετε και ξεφεύγετε το ξέρετε και μόνοι σας. Κόψτε το και μη μας παιδεύετε γιατί εσείς θα το μετανιώσετε εν τέλει. Οι υπόλοιποι δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε…
ΥΓ. Επειδή όλο και κάποιος θα βρεθεί να μου πει τη φράση του Μυριβήλη, όταν υπερασπιζόταν τη δημοτική,“Δεν υπάρχει αισχρή γλώσσα, αλλά αισχροί άνθρωποι” να σας υπενθυμίσω πώς στα κείμενα του Μυριβήλη μέχρι και οι πιο ερωτικές σκηνές περιγράφονται με έναν ανεπανάληπτο λεκτικό πλούτο που περιγράφει στο έπακρο την ατμόσφαιρα των σκηνών αυτών και όχι με χυδαίο υβρεολόγιο…
Ετσι ετσι πιπερι στο στομα! Καλο το βρισιδι αλλα μην το ξεφτιλιζουμε.:roll: Πρωτη φορα που ο karvou λεει τα πραγματα με το ονομα τους…:lol: .και καθε κατεργαρης στον παγκο του.