O παλιοkarvou moderator

Θα μιλήσεις σκουλήκι… θα τα ξεράσεις ΟΛΑ!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol:

διάβαζα το διάλογο των τελευταίων ημερών (κάτι που δεν είχα κάνει ως τώρα, γιατί τον έζησα real time) και από τη δικιά μου οπτική έχει πολύ γέλιο. Άλλους τους ενοχλεί που γκρινιάζουμε όταν βγαίνουν off topic και άλλους που ξεψειρίζουμε τα ποστ αντί να σταματάμε το σπάμινγκ και άλλους το ότι σε κάποια τόπικς ήμασταν αυστηροί και κάναμε τη δουλειά μας, ενώ σε άλλα όχι (μέχρι και το τόπικ με το Νεοέλληνα ειπώθηκε, που εγώ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ δήλωσα, ότι 500 ποστς που έγιναν μέσα σε 10 μέρες Αυγουστιάτικα, δε τα διαβάζω… Και ας βρίζει ο ένας τη μάνα του άλλου εκεί μέσα). Ειδικά στο τελευταίο δεν έχω καταλάβει τι ζητάνε. Να είμαστε αυστηροί παντού ή πουθενά; (όχι ότι θα αλλάξει κάτι, αλλά ας μου εξηγήσουν και εμένα)

Με λίγα λόγια, σας ενημερώνω ότι εγώ δε διαφωνώ με τίποτα από όλα όσα έχω πράξει ως μοντ και γράψει ως χρήστης/μοντ, και συνεχίζω να πιστεύω ότι έπραξα με τον καλύτερα δυνατό τρόπο. Δηλαδή μην περιμένετε από αύριο να έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που ασκώ τα καθήκοντα μου.

ΥΓ1. Την κακή γλώσσα, πλέον την αφήνω εδώ μέσα, παρά το ότι θλίβομαι που μερικοί δεν είναι ικανοί να εκφράσουν ούτε τα βασικά τους αισθήματα δίχως μία βωμολοχία. Αλλά αφού έτσι έμαθαν και έτσι πιστεύουν ότι δεν είναι σοβαροφανείς αποφεύγω πλέον να κάνω έντιτ τις βρισιές του καθημερινού λόγου.

ΥΓ2. Τελευταίο που με θλίβει είναι το εξής. Εϊδα πολλά άτομα του φόρουμ, να παλεύουν να σκαρφιστούν επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αντί να καθήσουν και να κάνουν μία σοβαρή συζήτηση και λίγη αυτοκριτική για να συνεννοηθούμε. Δυστυχώς είδα πάρα πολλά “δικηγορίστικα” σκαρφίσματα που δε μου άρεσαν καθόλου. Ή για να είμαι πιο ειλικρινής ήλπιζα να μη τα βλέπω και εδώ μέσα. Να ενημερώσω ότι κανένας από τους μοντς δεν τρώει κουτόχορτο… (εντάξει λίγο έτρωγε ο monte που νόμιζε ότι ο Τσιρίλο ξέρει μπάλα, αλλά πλέον τον συμμόρφωσα :p)

edit. Μην παρεξηγηθεί το πρώτο ΥΓ. Αν πιστεύω ότι οι λέξεις που γράφονται προσβάλλουν ομάδες ανθρώπων (π.χ. τις γυναίκες όπως ένας πολύ κλάσικός χαρακτηρισμός για μια όμορφη γυναίκα, που για όσους δε το έχουν μάθει, δεν αρέσει στις γυναίκες να τις αποκαλλούν έτσι), την κοινή αισθητική ή κάποιο άλλο πρόβλημα, τότε μια χαρά έντιτ θα ρίχνουμε…

Επίσης, πάντα θα μπορείτε να βρείτε ποστς που δε διαγράφηκαν/πειράχθηκαν ενώ ίσως και να έπρεπε. Αυτά ή τα έχουμε διαβάσει και μας ξέφυγαν (ανθρώπινο) ή πατήθηκαν mark as read και δε διαβάστηκαν. Και στις 2 περιπτώσεις, προφανώς δεν έγιναν ποτέ report. Εμείς δεν πρόκεται να ψάχνουμε στα αρχεία για παρεκτροπές που τυχόν μας ξέφυγαν. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι εμείς οι μοντς την αυτοκριτική μας και τον αυτοέλεγχο μας τον κάνουμε τη στιγμή που ποστάρουμε, σημαίνει ότι πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μας ξεφύγει κάτι και να ποστάρουμε κάτι που δεν πρέπει. Μην αρχίζετε τώρα να ψάχνετε στα αρχεία τι έχει πει ο καθένας από εμάς, ως επιχείρημα (σκάρφισμα για την ακρίβεια) για το ότι φάγατε edit/delete.

Αν καθήσουμε και εμείς και ξεψειρίσουμε τα ποστς ΟΛΩΝ εδώ μέσα τότε στο φόρουμ θα μείνετε με το 1/10 των ποστς σας (και μη σου πω ακόμα λιγότερα σε μερικούς)

Αυτά… Επειδή εγώ δεν είχα δώσει κατακλείδα στο διάλογο αυτό. :slight_smile:

keep on rocking!!!

Karvou πιο ελεινο χρωμα δεν μπορουσες να βαλεις???:stuck_out_tongue:

Χεχε ο Καρβου ειναι και επισημα Αριανος.

μόνο θέματα moderation σε αυτό το τόπικ παιδιά…

Όποιος όμως έχει πρόβλημα με το moderation μπορεί να απευθύνεται εδώ, όπου θα ποστάρω ή με πμ.

Ευχαριστώ

Keep on rocking

Αχαχαχαχα, κιτρινακι!! Παω στοιχημα οτι του κανει καζουρα ο παλιοαεκτζης Μοντε!

σε προτιμούσα ως κρυφο-mod … ήσουν ένας άντρας με μυστήριο…:roll: τώρα πάει…
ωραίο το κιτρινάκι όμως!

αδιφαγε moderator μου εχεις κλεισει μεχρι τωρα 2 thread και μου εκανες delete ενα ποστ πριν απο λιγο…

Ο χαρακτηρισμός σου στο από πάνω ποστ, διεγράφη πάραυτα. Δεν έχουμε τόση οικειότητα και δεν έχω τη διάθεση αυτή τη στιγμή για να κάνω τα στραβά μάτια.

Όσο για το delete που έφαγες, εσύ το αποφάσισες, αγνόωντας το ποστ μου ότι μόνο on topic posts δε θα φάνε delete.

ΥΓ. Διαγράφηκαν κάμποσα εκεί μέσα, γιατί από ότι είδα, είχα προειδοποιήσει στο συγκεκριμένο τόπικ και παλιότερα…

εμενα δεν μου ανοιξε την τελευταια σελιδα αλλα αλλη και ετσι δεν μπορουσα να το ξερω.

Άρα συνειδητά σπάμαρες. Και πάλι αδικαιολόγητος…

Life goes on…

3ο αυξανονται με αριθμητικη προοδο ΕΥΓΕ

Χορταίνω σιγά σιγά… Και όταν χορτάσω με τα κλειδώματα σε τόπικς, τότε θα πάω στο γλυκό… Bans έχει το μενού…

σε ένα thread έκανε 26 delete … ΡΕΚΟΡ

το να κάνετε κάτι που ξέρετε ότι απαγορεύεται κ μετά να απορείτε γιατί κάνουμε ότι κάνουμε είναι απορίας άξιο…

Με αφορμή αυτό και τη συζήτηση στο τόπικ για το δίσκο του Oceansize:

ο karvou προσέχει τα πάντα που γράφονται εδώ μέσα. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το κάνουν και οι υπόλοιποι 1000 ενεργοί χρήστες του φόρουμ μας. Δουλειά μου είναι να κάνω τη δικιά τους ζωή εδώ μέσα πιο εύκολη. Εξάλλου πιο το νόημα του να ποστάρουμε σε φόρουμ, αν τσιγγουνευόμαστε τα λόγια; Και αυτό το λέω γιατί έχω ακούσει από πολλούς χρήστες παράπονα ότι πλέον ο κόσμος πετάει απλά ένα λινκ στα μουσικά θέματα λέγοντας “δισκάρα” και τίποτα άλλο…

Το πόσταρα εδώ γιατί είναι εκτός θέματος στο τόπικ του Oceansize και δεν αφορά τον κόσμο, πίστευα όμως ότι έπρεπε να ακουστεί…:wink:

Αν κάποιος έχει κάτι άλλο να πει επί του θέματος, ευχαρίστως. Δεν είναι θέμα moderating, αφού εμείς δε μπορούμε να σας πούμε πώς και τι να ποστάρετε, είναι θέμα που οι χρήστες μόνοι μας θα πρέπει να συζητήσουμε και να λύσουμε…:slight_smile:

οκ με κάτι τέτοια βγαίνει το ονομα αλλά δεν μπορώ να μην το πω…

Σε όλες τις μορφές της τέχνης και δη στην μουσική κ το σινεμά που συζητάμε εδώ μέσα, οι υπεραπλουστεύσεις περισσότερο αφαιρούν παρά προσθέτουν…

Δηλαδή σχόλια του τύπου “δισκάρα”, “ταινιάρα” αν δεν μιλάμε για το Black Album ή το “Κραυγές κ Ψίθυροι” δεν στέκουν… Ο άλλος που διαβάζει δεν ξέρει τι είναι αυτό…

Φαντάζεστε να κάναμε το ίδιο κ στις “επίσημες” κριτικές μας? Τι θα γινόταν τότε ? Θα καταλάβαινε κανείς τπτ?

χάλασε αυτός… Πρέπει να τον προγραμματίσω πάλι…:frowning: