O Mark Knopfler στην Ελλάδα

Πάρα πολύ καλή συναυλία, υπέροχος ήχος και εκτελέσεις των κομματιών. Ο Knopfler πάντως μου φάνηκε και μένα κάπως κουρασμένος, βαριεστημένος και υποτονικός, χωρίς πολλά πολλά κέφια, σε στύλ ‘‘ήρθα, παίζω, φεύγω’’. Τέλος πάντων.

Προσωπικό μου λατρεμένο σημείο της συναυλίας το υπέροχο ταξίδι του "Telegraph Road’’, το οποίο το έπαιξαν αρκετά καλά, όμως οφείλω να πω ότι τα ενδιάμεσα σόλα μεταξύ των στροφών τα έκοψαν κάπως και δεν τα έπαιξαν ολόκληρα. Και το λέω αυτό, διότι το Telegraph Road αποτελεί κομμάτι φετίχ για μένα, το έχω ακούσει άπειρες φορές, από έφηβος μέχρι και σήμερα, και έχω απομνημονεύσει την κάθε νότα που περιέχει.

Έστω κι έτσι, απολαύσαμε όλοι τον Mark Knopfler, έτσι όπως είναι και παίζει σήμερα, και αυτήν την συναυλία θα την θυμάμαι με πολλή νοσταλγία, έχοντας δει έναν από τους rock ήρωες των εφηβικών μου χρόνων. :smiley: :smiley: :smiley:

Στο top5 των καλύτερων συναυλιών που έχω πάει…Ο ήχος ήταν πολύ καλός,και ειδικα στο Brothers in arms κόντεψα να μείνω στον τόπο…Αντε να δουμε και ACDC να τα κλείσουμε τα ματια μας:p

Εδω είμαι, αλλά το ΣΚΔ είπα να απέχω… Γράφε ότι θες, forum είναι και όχι η Ακαδημία Αθηνών…
Επί της συναυλίας: εκπληκτικός καλλιτέχνης, φοβερός ήχος, ούτε εκρήξεις, εφέ, σκηνικά, απλά μουσική από τα βάθη της ψυχής του. Φανταστική συναυλία, γεμάτη αληθινή, συγκλονιστική μουσική

ΜΕγαλε…μας εφτιαξες!!!Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες σου…για την συναυλια,τι να πω…μας τρελανε ο Μαρκ,μακαρι να ξαναρθει συντομα

hahaaa τίποτα φίλε, έτσι είναι αυτά, να μοιράζονται…

πάρε και δω απο τα χεράκια μου

http://www.youtube.com/watch?v=d7Lr9wPRQ4Q
Κάποιες παραφωνίες δικές μου τις προσπερνάμε :stuck_out_tongue:
αλλά ο ήχος ειναι top!

Η σηναυλια ηταν απλα ΑΠΕΧΤΗ!! δηλ. μιλαμε για την 2η καλυτερη μου!!! που θα μπορουσε καλλιστα να μπει με την 1η αλλα η πρωτη ειναι οi Kansas…

οσον αφορα τα κομματια…

ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ DIRE STRAITS ΡΕ!!!
που μυαλο εσεις ρε απο αθηνα…(δεν μιλαω για ολους αλλα οι παρατηρησεις ειναι αρκετα γενικες)
οχι επαιξε σκατα…οχι δεν ειχε ορεξη…οχι δεν επαιξε τα σωστα απο straits…που δεν ειχε καν λογο να τα παιξει εδω που τα λεμε…οχι μου τη σπασαν οι μπραβοι…ρε α στα κομματια ρε…

σας εχω βαρεθει εσας ολους που γεμιζεται εναν χωρο ετσι απλα επειδη σας *******…δεν ειστε…δεν ησασταν και ουτε θα ειστε ποτε φαν του σχηματος αλλα ετσι παμε να το δουμε ρε αδερφε…

αλλα βεβαια…μενετε αθηνα…***********…και πατε…και γκρινιαζετε…και εχετε πλατη γυρισμενη στα μπαρ…και…και…και…

ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ!!! αφιστε μονο τους φαν να μιλαν.

αντε βουλωστε το πια…

φορουμ ξεφορουμ μερικες φορες καποιοι δε πρεπει να μιλανε…

Ρεσιτάλ!

Μια χαρα reports γινονται απο τους συντακτες.
Να καταργηθει το φορουμ, μην μπαινει ο καθε ασχετος και λεει βλακειες. [-X

Όι τελευταιες προτασεις του camelspotter με τα κενα είναι για να συμπληρώσουμε το μπινελίκι που λείπει???:-s

Ενταξει παιδια μην τρελαίνεστε…μια συναυλία ήταν …και γενικα απο παλια λαιβ νομίζω οτι ο Knopfler ΄΄ετσι παίζει πάντα…τόσο ανέκφραστος…μακάρι να παιζαν και αλλοι παπαδες και ας ήταν τόσο “βαριεστημένοι”
και καλά ο ηχολήπτης του ήταν απλα θεός…Ομολογουμένως (κατ εμε και τον camelspotter δηλ. )η συναυλία τα έσπασε…

Ο camelspoter εδωσε ρεσιτάλ…

Ήρεμα παιδιά, ήρεμα…

Πολυ καλο και το βιντεακι!!!Ειχες και πολυ καλη θεση!!!Ωραιος!:slight_smile: :slight_smile:

κανενα μπινελικι δεν ηθελα να δωσω.
απλα ειχα νευρα και διαβαζω πραγματα που με βγαζουν εξω απο τα ρουχα μου.

δεν θα ξαναγινει τετοιο ποστ.αλλα καποιος επρεπε να τ’ακουσει, και ειπα αυτα που θα ελεγα σε καποιους εξω απο τη συναυλια και κακως δε το εκανα.

Nαι αλλά έτσι όπως τα έγραψες χάνεις και το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις. [-X
Α) Άποψη για μία συναυλία δικαιούται να έχει οποιοσδήποε την είδε και ας μην είναι φαν του καλλιτέχνη. Αν γράφει κάτι άκυρο ο ίδιος εκτίθεται, δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζεσαι.
Β) Τα όσα γράφεις περί Αθήνας παραπέμπουν εδώ

Επειδή έχει τύχει να γνωριστούμε σλλά κσι επειδή με αρκετά ποστ σου συμφωνώ, ξέρω πως δεν είσαι έτσι. Αλλά με αυτά που έγραψες σε όσους δεν σε ξέρουν δίνεις αυτή την εντύπωση… :-k

Επειδή έχει τύχει να γνωριστούμε σλλά κσι επειδή με αρκετά ποστ σου συμφωνώ, ξέρω πως δεν είσαι έτσι. Αλλά με αυτά που έγραψες σε όσους δεν σε ξέρουν δίνεις αυτή την εντύπωση…

το καταλαβα αυτο αφου ξαναδιαβασα τι εγραψα. #-o

για Αθηνα το βιντεο τα λεει ολα!!.:lol: :lol:

απλα οι αθηναιοι μιας και τα εχουν ολα στην πολη τους ισως τα παιρνουν ολα πολυ στο χαλαρο κ καμια φορα στο αδιαφορο και ακουγονται αποψεις καπως λανθασμενες.

ασχετο…ολη την ωρα κοιτουσα μηπως σε πετυχω να μπαινεις αλλα ατυχησα.κανονια να παω τελευταια στιγμη κ δνε ειδοποιησα κανεναν.

To αίσθημα της “αδικίας” αυτού που ξοδεύτηκε και ταξίδεψε για να δεί ένα live όταν βλέπει τους ντόπιους να είναι κάπως μπλαζέ το καταλαβαίνω. Και εγώ πέρυσι το καλοκαίρι στην Νέα Υόρκη θεωρούσα εξωφρενικό πως ο (κατά τα άλλα μουσικόφιλος) φίλος μου που με φιλοξενούσε προσπέρασε την ευκαιρία να έρθει μαζί μου σε φεστιβάλ με Allman Brothers καιι Νeil Young (καλλιτέχνες που οι Αθηναίοι δεν έχουμε δεί ποτέ στην πόλη μας:roll: ) με εισητήριο μόλις $50 (39? με την περυσινή ισοτιμία). Αλλά αυτά είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα επιβάλλεις στον κόσμο με το ζόρι και το κράξιμο… :wink:

Κρίμα που δεν με είδες, βρέθηκα με αρκετά παιδιά από εδώ. Άλλη φορά στείλε ένα ΠΜ πριν φύγεις από πάνω :wink:

Δεν καταλαβαίνω γτ αν εχεις κανει το οποιοδηποτε ταξιδι για να δεις μια συναυλία που γουσταρεις πρεπει ή ειναι κατανοητό ναξενερωνεις που οι αλλοι δεν γουσταραν…δηλ. οκ…διαφορετικα αυτια και προσδοκίες ο καθενας…εγω δεν το καταλαβαινω…Γουσταρα τοσο παρα πολυ την Κυριακη που κ ολο το συμπαν να εκραζε τον Νοπφλερ δεν επαιζε να ξενερωσω…ΠΟΤΕ…ΠΟΤΕ…:slight_smile:

Δεν έγραψα για “ξενέρωμα” έγραψα για μία αίσθηση αδικίας που θεωρώ δικαιολογημένη όταν βλέπεις κάποιον να προσπερνά ή να περιφρονεί κάτι που μπορεί να έχει πιό εύκολα από εσένα που κουράζεσαι/ξοδεύεσαι για να το έχεις. Μέχρι εκεί όμως. Δεν έχει νόημα αυτό να εκφράζεται λόγια, κρίσεις κλπ. γιατί όπως γράφεις “διαφορετικα αυτια και προσδοκίες ο καθενας”.

ΥΓ: Kαι εγώ γούσταρα πολύ την Κυριακή 8)

Και κάτι μάλλον άσχετο με την συναυλία καθ’ εαυτήν, αλλά επίκαιρο. Με όλες αυτές τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν τον Λυκαβηττό, ένιωσα ανακούφιση που ευτυχώς η μπάλα δεν πήρε και την συγκεκριμένη συναυλία και προλάβαμε και απολαύσαμε τον Mark. Φαντάζεστε να ανηφορίζαμε την Κυριακή Λυκαβηττό και να τον βλέπαμε κλειστό και να μας έλεγαν την τελευταία στιγμή ότι ακυρώθηκε η συναυλία;;;;; :? :? :? :? :? Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Φαντάζομαι τους άτυχους που εντελώς τζάμπα μπήκαν στον κόπο και ανέβηκαν χθες για Blunt, τι πίκρα και ήττα θα έφαγαν. Παρόμοια και χειρότερη θα τρώγαμε κι εμείς. Απαπαπα…[-X [-X [-X [-X

τι εγινε με τον λυκαβητο? κατι πηρε το αυτι μου οτι το εκλεισαν αλλα δε γνωριζω λογο.

Η συναυλία ήταν από τις καλύτερες που έχω παρακολουθήσει - πάλι καλά που προλάβαμε να τη δούμε μετά τα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με το Λυκαβηττό…Έχω κολλήσει με τα βιντεάκια και τις φωτογραφίες που έχετε ποστάρει, τέλεια:D Να ναι καλά και τα παιδιά του rocking.gr με τα live reports, ήθελα τη setlist 8)