Για το οτι μπορω να παω σε διαφορες τετοιες συναυλιες ή για το οτι μπορω να τις αγνοω ξεροντας οτι θα παω την επομενη φορα λες?
ααααα…τα νεύρα μου…!!!
__ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :respect: ΤΕΛΕΙΟ!!!
__Ουάου!
__ΜΑΛΛΟΝ λάιβάκι (και να ετοιμάζεται και το πρότζεκτ με Russell Allen; ), ανακοίνωση συνεργασίας, αλλά ποιός ξέρει, μπορεί να έχουν εκτός από διασκευές (προφανώς) λίγα ψίχουλα νέου υλικού για μας! Πάντως (όπως λέει στην [COLOR=“Blue”][B]συνέντευξή στο Rocking.gr[/B][/COLOR] o Allen) ΔΕΝ θα είναι κοντά στο ύφος των Symphony X… άρα ΔΕΝ θα είναι prog, ή ΔΕ θα είναι metal ή… δε θα είναι prog metal στο στυλ των Symphony X :p. Αρα πάμε και για επιβεβαίωση της φήμης ότι το τελευταίο όνομα θα είναι δεύτερος ρυθμικός κιθαρίστας και όχι πληκτράς…
__Και η ανακοίνωση του Mike:
COMING TO NYC ON FRI JUNE 24TH…
_ _ _ _ _ _ L I _ _ M _ _ [COLOR=“white”]…/COLOR
featuring
M I K _ P _ _ T _ _ Y [COLOR=“white”]…[/COLOR][B][COLOR=“YellowGreen”]MIKE PORTNOY[/B] -drums[/COLOR]
_ U S S_ LL _ LL _ _ [COLOR=“white”]…[/COLOR][B][COLOR=“YellowGreen”]RUSSEL ALLEN[/B] -vocals[/COLOR]
M I K _ _ _ L _ _ _ _ [COLOR=“white”]…[/COLOR][B][COLOR=“YellowGreen”]MIKE ORLANDO[/B] -lead guitar[/COLOR]
P _ U L _ I L _ _ [COLOR=“white”]…[/COLOR][B][COLOR=“YellowGreen”]PAUL DiLEO[/B]? -bass[/COLOR]
_ I _ _ _ _ _ _ [COLOR=“white”]…[/COLOR][B]?[/B] -second /rhythm guitar?at
T _ _ _ I _ _ _ _ LL _ _ _ M [COLOR=“White”]…[/COLOR][B]THE HIRO BALLROOM/B (πολύ μικρό club στη NYC)
__ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΝΤΑΡΑ!!!
__Τι να πω… δεδομένων των: τελευταίο cd Transatlantic, πρότζεκτ του Μάικ με Μορς&Μορς (Mike +[B][COLOR=“YellowGreen”]Neal Morse[/B][/COLOR] +[B][COLOR=“YellowGreen”]Steve Morse[/B][/COLOR] +[B][COLOR=“YellowGreen”]Dave LaRue[/B][/COLOR] +[B][COLOR=“YellowGreen”]Casey McPherson[/B][/COLOR]), το παρόν πρότζεκτ (χοχο, που πολλοί κακοί βιάστηκαν να πουν, επιτέλους θα βγει εξωγήινους παίχτες και θα φτιάξει τους “Daydream Cinema” αλλά επιτέλους με σωστό τραγουδιστή), αλλά και τις εξελίξεις με τους Dream Theater… ρε γμτ, είμαι έτοιμος να πω… καλύτερα που έφυγε…(?!)
:-k :!:
[I]υ.γ. [COLOR=“YellowGreen”][B]ΟΠΟΥ ΧΡΩΜΑ[/B][/COLOR], είναι “[COLOR=“Blue”][B]CLICK-ABLE[/B][/COLOR]”, έχει λινκ “μια ευγενική προσφορά του ShadowcasterTV” :p[/I]
[B][U]EDIT:[/U][/B]
__Χμμμμ!!!
" […] [I]Λίγες μόνο μέρες πριν, στις 6 Ιουνίου, ο Mike δήλωσε σχετικά με ένα κρυφό του project πως «είμαι ενθουσιασμένος με τις ικανότητες της νέας αυτής μπάντας και θα ξεκινήσουμε ηχογραφήσεις τον επόμενο μήνα. Θα είναι φοβερό για συγκεκριμένους οπαδούς συγκεκριμένου είδους.
Μην ελπίζετε πολλά αν και πιστεύω πως το lineup σκοτώνει. Θα πω επίσης πως η μπάντα παίζει στο είδος των Led Zeppelin, Deep Purple και του παλιού Ozzy Osbourne" [/I]
[SIZE=“1”][COLOR=“Blue”]http://rockwaynews.blogspot.com/2011/06/mike-portnoy.html[/COLOR][/SIZE]
__Οκ, σε λίγες ώρα θα ξέρουμε τα πάντα, αλλά, είμαστε κολλημένοι, ποιός περιμένει λίγες ώρες όταν υπάρχουν μερικά ψιχουλάκια ειδήσεων ακόμα -λολ
Και τα μεγαλα νεα ηταν τελικα η δημιουργια της νεας μπαντας του Portnoy, με το ονομα Adrenaline Mob, μαζι με τους:
Russell Allen - Vocals
Mike Orlando - Guitar
Rich Ward - Guitar
Paul DiLeo - Bass
Επισης:
Don’t miss this exclusive one-off intimate live debut of
ADRENALINE MOB
Fri, June 24th 2011 at 8pm
The Hiro Ballroom, New York City
Εχω ηδη δυο εισιτηρια και το μονο που μενει ειναι να βρω αλλον εναν να παω μαζι του 8)
Ή αλλη μια ακομα καλυτερα! Μονο 26 δολλαρια και για τα δυο εισιτηρια, δε με χαλασε καθολου
Αντε να δούμε τι θα λέει αυτό το project, ακούγεται ενδιαφέρον γιατί το lineup αποτελείται από καλούς μουσικούς, αλλά να ακούσουμε και καινούρια μουσική για να κρίνουμε.
Συνήθως αυτές οι προσπάθειες, δεν έχουν καλά αποτελέσματα, αλλά εδώ το ταλέντο, αλλά και του πείσμα του Portnoy, ας ελπίσουμε να κάνουν την έκπληξη:):!:
__Περιμένουμε ανταπόκριση λοιπόν από Quintom για καινούργια μουσική (νομίζω πως μία ανταπόκριση /κριτική της συναυλίας θα ήταν κάτι που θα χαιρόταν η κεντρική σελίδα του site να φιλοξενήσει ), καθώς σύμφωνα με το προσωπικό site του κιθαρίστα: (οι Adrenaline Mob) [I]“Playing a sneak preview up songs from their upcoming album as well as a few classic covers!”[/I]. 8)
[CENTER]
[/CENTER]
__Ωραία πράματα! Και ωραίο “logo”, χαχα, ό,τι πρέπει πολύ πετυχημένο από και για πολλές απόψεις… μη το αναλύσω ξέρετε εσείς
Το χαζεύω μερικά λεπτά το logo είναι πολύ ωραίο
Οντως πολυ ωραιο το logo αλα Godfather… Να δουμε τι θα λεει και η μουσικη…
Ωραία. Τώρα θα έχουμε δυο μπαντάρες τύπου DT.
Το ζήτημα είναι αν θα είναι σταθερή μπάντα ή ακόμη ένα από τα άπειρα projects του Portnoy.
…απο τους Avenged Sevenfold πως έφυγε? έφυγε μέσα σε καλό κλίμα…?? γιατί πριν λιγο που ανεβήκαν στη σκηνή του grasspop, ο τραγουδιστής φορούσε μπλούζα dream theater…
__Αυτό δεν παίζει καθότι η μπάντα ΔΕΝ είναι καθόλου prog band. Είναι Heavy Metal μπάντα με μοντέρνο ήχο (δες το θρεντ για το δίσκο τους που έχει και reviews της πρόσφατης συναυλίας).
__Και γενικά, ο Portnoy, για τον πρώτο καιρό τουλάχιστον που είναι και το πιο σημαντικό, φαίνεται να ξέφυγε της παγίδας να φτιάξει τους “Mike’s Theater”, έχει μία νέα Heavy μπάντα (Adrenaline Mob), μία νέα ΜΑΛΛΟΝ πιο pop-hard-Rock αλλά με prog-rock συμπαίχτες μπάντα (αυτή με τον κιθαρίστα των Dixie Dregs & Deep Purple, τον μπασίστα των Dixie Dregs, τον Morse απο τους Spock’s Beard και τους Transatlantic και μία μοντέρνα pop-rock φωνή) και την παλιά Prog-Rock μπάντα με “classic vibe” (Tranatlantic). ΟΧΙ νέα prog-metal(&rock) μπάντα τύπου Dream Theater.
__WISE για την ώρα.
__A! Σταθερή θα είναι ΑΝ θα έχει ανταπόκριση, αλλά όπως και οι άλλες, θα είναι “main sub projects” αν μπορούμε να το πούμε έτσι -για πολλούς λόγους. “Main” γιατί ΔΕΝ έχει κάποια μπάντα ως κύρια (όπως όταν ήταν στους θίατερ). Αλλά και “sub” πάλι γιατί ο Allan (ο τραγουδιστής του, ΚΑΙ ΟΧΙ ένας τραγουδιστής που αντικαθιστάς ότι ώρα θες, ΑΛΛΩΣΤΕ, κάτι μου λέει πως τον θέλει και για το μέλλον σε ένα σχήμα τύπου Theater… ονείρωξη πολλών οπαδών οι theater με Allen και καλή απάντηση αν συνεχίσει τις μαλακισμένες “disrespectful” δηλώσεις ο LaBrie), έχει ως main τους Symphony X… To ίδιο και ο Morse με τους Deep Purple και ο άλλος ο Μόρσε με την εκλλησΕΕΕ την σόλο καριέρα του εννοώ… (χοχο)
__Αλλά και πάλι, ΠΟΛΛΑ (ας μην πω όλα) είναι θέμα ανταπόκρισης και πωλήσεων… Γιατί νομίζεις τρώμε στη μάπα δίσκους ΜΕ ΦΟΥΛ (λίγο είναι “οκ”, όλη την ώρα [U]όχι[/U] -my 2 cents) γρέζι και “κακία” από τους Symphony X όλο και πιο πολύ με κάθε νέο δίσκο…; Αν πουλήσουν ΤΡΕΛΑ οι Andrenaline, να δεις πως γίνονται main band όλων τους (μέχρι και τον Romeo συμφέρει).
__
__“Κούλα, ΠΟΛΥ κωλόπαιδο ο Κυριάκος”.
__Νομίζω η έκφραση “they ditch him” το προσδιορίζει πολύ καλά ([I]ditch[/I]). ή μιας και ήμουν στα '80ς πριν: “τον έτζασαν”…
__Βασικά, δεν ξέρω γιατί, δε τους έχω ψάξει, αλλά ποτέ δε τους συμπάθησα -χαχαχα… Μου κάνουν σαν τεκνάκια που περνάει η μπογιά τους όχι λόγο σοβαρής αντικειμενικής αξίας αλλά γιατί είχαν την τύχη και τα νιάτα με το μέρος τους και εκμεταλεύονται το MILFάκι απέναντι… Οταν αυτή αρχίζει και περνάει καλά με τον αέρα που της έδωσαν, δένεται και παίρνει περισσότερο αέρα, της τραβάνε μια ωραία και [U]άκομψη[/U] κλοτσιά και end of story… αυτή είναι η αίσθησή μου, δε το έχω ψάξει /αναλύσει (ξες εσύ -λολ)…
__ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ο τραγουδιστής πάντως. 8)
χαχαχα…είσαι θεός.!
πάντως τεράστια αποδοχή απο τον κόσμο στο grasspop…δεν το περίμενα…ο χαμός ο ίδιος…ειδικά τα κοριτσάκια τρελάθηκαν.
*το τελευταίο τους πάντως εχει ωραία [U]τραγουδάκια[/U]…
__Τα 'πες όλα
__Το έπιασες το νόημα…
[SPOILER]αχ! :oops: όσο για το θεός δεν ξέρω, έχω πάρει και μερικά κιλάκια και δεν ξέρω :p:eek: :lol: :lol: οκ, το κόβω :oops: :p[/SPOILER]
δεν υπάρχει κατι κακό με αυτές τις μπάντες και αυτό το στυλ μουσικής όμως…
δεν μπορείς σε ολες τις μουσικές που ακούς να είσαι “εκεί”
δείγμα δωρεάν… http://www.youtube.com/watch?v=g5212QHHyVs
O δίσκος των A7X μια χαρά είναι πέρα από κάποια φιλεράκια…(Θα συμφωνήσω με τον Shadowcaster περι του τραγουδιστή).
Πέρα από τα παρασκηνιακά, το ότι μετά την αποχώρηση του MP θα έχουμε πέραν της μουσικής των DT (που αναμένω να αλλάξει λίγο την συνταγή των τελευταίων δίσκων) και ένα σωρό project που θα σκαρφιστεί ο Mike, πράγμα που μόνο θετικά το βλέπω. Αρκεί η ποσότητα να μήν επηρεάσει και την ποιότητα.
Ίδωμεν.
*καλά και εμένα μου άρεσε ο δίσκος…
__Συμφωνώ απόλυτα. 8)
__Ναι, Crimson, καλοί είναι (θενκς για το δείγμα), και ως παίκτες και ως συνθέτες (αν και έχω ακούσει και κάτι “οι Μετάλλικα του σήμερα” -χοχοχο) και πολύ καλύτεροι από άλλες μόδες (πιο πολύ γαμάει ο ντράμερ στο δείγμα που έδωσες, ποιος είναι…; :p). Αλλού ήταν η ένσταση (/σεις).
ναι.! ειναι κάλος ο ντράμερ…και τώρα θα βγάλει και τον καλύτερο δίσκο στην καριέρα του.το είπε η γυναίκα του.!
[SPOILER]:lol: τα γαμήσαμε …[/SPOILER]
που ειναι οι ενστάσεις?? εχω δει 30 ώρες grasspop στον υπολογιστή και ειμαι οφ…
Χμμ… άκουσα ορισμένα δείγματα της μουσικής τους. Δεν είναι άσχημο.
Πιστεύω όμως ότι είναι μεγάλο λάθος του Portnoy να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο ευθύ μέταλ άλμπουμ.
Ούτε οι οπαδοί του θέλουν κάτι τέτοιο, ούτε και η μουσική βιομηχανία. Πιστεύω ότι θα αποτύχει αυτή η προσπάθεια.
Δικαιώνει επίσης και τους υπόλοιπους DT για το ότι δεν ήταν 100% αφοσιωμένος.
Περιμένω βέβαια να ακούσω και ολοκληρωμένη την δουλειά τους για να κρίνω καλύτερα.