O Mike Portnoy αποχωρεί απο τους Dream Theater - Νέος drummer o Mike Mangini

αν ισχύει αυτό έχουμε πιάσει πάτο, και ακόμη σκάβουμε.!!!

According to Courthouse News Service, ex-DREAM THEATER drummer [B]Mike Portnoy filed a lawsuit[/B] against his former bandmates in April claiming that they “wrongfully excluded” him from the group and are “wrongfully using the name of the band in connection with [their] recording of an album without the participation or consent of [Portnoy].” In addition, the drummer’s complaint, which was filed on April 27, alleges that the defendants ? John Petrucci (guitar), John Myung (bass), Jordan Rudess (keyboards), James LaBrie (vocals), along with associated companies Ytse Jam, Inc. and Infinity Tours, Inc. ? “are wrongfully using the name of the band in connection with the promotion of live performances by the individual defendants, without the participation or consent of [Portnoy].”

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163477

πάντως εχω πολλές ελπίδες οτι δεν ισχύει

Αν ισχυει αυτο με τη μηνυση που ποσταρε ο Κριμσον Αϊντολ πραγματικα θελω να δω απο κοντα τον Portnoy και να του φωναξω υπερηφανα ενα αρχοντικο και μεγαλοπρεπες [B]“ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ”[/B] γιατι με αυτα που κανει, αυτο αποδεικνυεται πως ειναι…για να λεμε τα συκα συα και τη σκαφη σκαφη ο τυπος για πολλα χρονια ξεσκιζοταν για το Θεατρο των Ονειρων ηταν μουσικαρας και ειχε πολυ γαματες ιδεες οσον αφορα το promotion της μπαντας…αλλα ολα αυτα στο [B]Π Α Ρ Ε Λ Θ Ο Ν[/B]!!! Τωρα τον τσουζει που οι Theater εβγαλαν ενα δισκο που κοντραρει [B]ΣΤΑ ΙΣΑ[/B] τις μεχρι ΚΑΙ το “Six Degrees…” δουλειες τους (σε [B]ΠΟΙΟΤΗΤΑ[/B] και οχι σε [B]ΥΦΟΣ[/B]…προλαβαινω καποιους που θα μιλησουν για ανουσιες συγκρισεις) και που κανενας δεν ασχολειται με τα αναριθμητα προτζεκτς του (μεχρι και με τον ΘΕΟ John Sykes ειχε ανακονωσει χαρντ-ροκ σχημα του οποιου η τυχη αγνοειται…) και αποφασιζει να συμπεριφερθει σαν γυναικουλα να αρχισει τις μηνυσεις και τις μαλακιες…ε οχι λοιπον…αυτος δεν ειναι ο Portnoy που ολοι νομιζαμε πως ειναι…πραγματικα το προσωπο του απομυθοποιηθηκε στα ματια μου παρ’ οτι εξακολουθω να αναγνωριζω την [B]ΤΕΡΑΣΤΙΑ[/B] προσφορα του στους Dream Theater και την progressive σκηνη γενικοτερα ομως θεωρω τον [B]ΑΝΘΡΩΠΟ[/B] Portnoy εναν μεγαλο ηλιθιο και αδιορθωτο κομπλεξαρα…καλυτερα να μη γυρισει στους Dream Theater…εστω κι αν δεν τους δω ποτε λαιβ με αυτον πισω απο τα ντραμς…ο Μαντζινι εχει γινει αποδεκτος απο τους οπαδους (συμπεριλαμβανομενου και εμου αν και θα ηθελα πολυ να τους δω με τον προσωπικα αγαπημενο μου Bobby Jarzombek) επαιξε καλτσες σωβρακα και ολο τον αποπανω ρουχισμο του στο νεο δισκο και το Θεατρο των Ονειρων θα μας ταξιδεψει με τη μουσικη του εκει που μας ταξιδευε ολα αυτα τα χρονια…οσο για σενα Mike κλαψε τη μοιρα σου κι εμεις θα κλαψουμε με τη σειρα μας το ονειρο μας να μην εξελισσοταν σε σιριαλακι 4ης διαλογης η ιστορια της αποχωρησης σου…ηλιθιε

Σορι για τα μπινελικια στο ποστ μολις διαβασα το ποστ του Κριμσον μου αναψανε τα λαμπακια…ενδεχεται αυριο να ειμαι πιο ψυχραιμος και να ξαναποσταρω

ΥΓ Mike σου αφιερωνω μεσα απο την καρδια μου τους στιχους που ΕΣΥ εγραψες σε ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια της πρωην μπαντας σου

Temptation-
[B]Why won’t you leave me alone?
Lurking Every Corner, everywhere I go[/B]

Self Control-
Don’t turn your back on me now
When I need you the most

Constant pressure tests my will
My will or my won’t
My Self Control escapes from me still…

[B]Hypocrite-
How could you be so cruel
and expect my faith in return?[/B]

Resistance-
Is not as hard as it seems
When you close the door

[B]I spent so long trusting in you
I trust you forgot
Just when I thought I believed in you…[/B]

“What’re you doing?
What’re you doing?”

It’s time for me to deal
Becoming all too real
living in fear-
[B]Why did you lie and pretend?
This has to come to an end
I’ll never trust you again
It’s time you made your amends
[SIZE=“4”]Look in the mirror my friend[/SIZE][/B]

“That I haven’t behaved as I should”

“Everything you need is around you.
The only danger is inside you.”

“I thought you could control life,
but it’s not like that. [B]There are
things you can’t control.”[/B]

Let’s stare the problem right in the eye
It’s plagued me from coast to coast
[B]Racing the clock to please everyone
All but the one who matters the most[/B]

Reflections of reality
are slowly coming into view
How in the hell could you possibly forgive me?
After all the hell I put you through

It’s time for me to deal
Becoming all too real
living in fear-
Why’d I betray my friend?
Lying until the end
Living life so pretend
It’s time to make my amends
I’ll never hurt you again

Κοιτα στον γαμημενο τον καθρεφτη ρε Μαικ και πες μου ειλικρινα τι βλεπεις…κριμα…και σε συμπαθουσα πολυ ρε κερατα…:frowning:

αφωνος και πικραμενος παρατηρω ενα χρονο τωρα να σβηνει ενας ανθρωπος διπλα μου!! δυστηχως μας γελασες ολους ρε μπαγασα…
τελικα εισαι μετριος!!

αν είναι αυτός μέτριος, τότε τι είσαι εσύ που έχεις θεοποιήσει το δικό του δημιούργημα;

πιο στενάχωρη είναι η θέση οπαδών σαν κι εσένα, παρά του Portnoy. Και ο Panos_Stargazer είναι πολύ πιτσιρικάς και παρασέρνεται.

το θέμα είναι γνωστό πολύ καιρό τώρα.

δεν καταλαβα το υφος της απαντησης σου. να ξερεις οτι δεν εχω θεοποιησει τιποτα. το οτι αγαπω μια μπαντα και περναω (αυτο ειναι το ζητουμενο) καλα ακουγοντας τα κομματια της δεν νομιζω οτι με κανει μετριο. τι οτι επισης εχω διαμορφωσει γνωμη για τα τελευταια γεγονοτα μεσα απο τα λογια των ιδιων των καλλιτεχνων και εχω βγαλει τα συμπερασματα μου, συμφωνα με τα δικα μου ματια, δειχνει μετριοτητα? λυπαμαι outshined μαλλον δεν με καταλαβες…

εαν το θεμα ειναι γνωστο καιρο, δεν το ηξερα παντως, δεν αλλαξει τιποτα απο την γνωμη μου παντως.

Το “θεοποιήσεις” ξέρεις πως πάει. Μιλάμε για την αγαπημένη σου μπάντα αν δεν κάνω λάθος, για αυτή που θέλεις να στήσεις fan club.

Έτσι, το να λες ότι ο Portoy είναι μέτριος είναι σα να μην έχεις ιδέα τι πιστεύεις και τι σου αρέσει και μάλλον είσαι όπου πετάει ο άνεμος.

Λες και οι κάθε Dream Theater ή οι κάθε Metallica ή το κάθε συγκρότημα μένει πάντα η μπάντα μεταξύ κάτι φίλων.

Σόρρυ, αλλά υπάρχει και η επιχειρησιακή πλευρά των συγκροτημάτων και ειδικά τέτοιου μεγέθους. Αν φύγει ένας μέτοχος από μια εταιρεία που ξεκίνησε δεν θα πάρει αντίτιμο έναντι των μετοχών του;

Εν τέλει, ούτε εγώ, ούτε εσύ ξέρουμε τις εσωτερικές διαπροσωπικές σχέσεις πραγματικά. Αν είναι να κρίνουμε καλο είναι να το κάνουμε με σεβασμό.

Tα έγραφα στο thread του Α Dramatic Turn of Events…

Θεωρώ “χρήσιμα” τα ποστ των petpanag και Panos_Stargazer για να καταλάβουν όλοι πως διαστρέφονται τόσο πολύ τα πράγματα.

Ρε παιδιά μην κάνετε έτσι…κρίμα. Δεν είναι αρένα. Αυτοί που αποθεώνετε και ξεσκίζετε με ίση ευκολία είναι αυτοί που παράγουν την μουσική που υπεραγαπάτε. Λίγη επιφυλακτικότητα…και ότι πιστεύουμε για διαπροσωπικές σχέσεις να είναι μια light γνώμη από απόσταση.

[B]Outshined[/B]

α είναι γνωστό από καιρό? οκ…
ολα σωστά αυτά που λες…αλλά δεν εχω καταλάβει τι ζητάει? να σταματήσουν να παίζουν κάτω απο αυτό το όνομα ή να παίρνει ποσοστά?
και από τι? απο τους δίσκους είναι δύσκολο…όπως επίσης και απο τις συναυλίες…
πως μπορεί να πάρει χρήματα ο “μέτοχος” σε αυτές τις περιπτώσεις?(θα μου πέσουν τα μαλλιά)

Ειλικρινα Χρηστο δεν καταλαβαινω τον λογο που μου κανεις αυτη την προσωπικη επιθεση. το οτι δουλευω ενα project γυρω απο την μπαντα που αγαπαω και που θελω να βρεθω με αλλους με την ιδια αγαπη για μια μπαντα αποτελει θεοποιησει? χαλαω τα λεφτα μου για μια φαση και ενα site χωρις να περνω απο αυτο ουτε δεκαρα!!!
και εδω, αλλα και σε προσωπικα προς εσενα μηνυματα εχω πει οτι εαν δεν υπηρχε ο πορτνου δεν θα μιλουσαμε καν. δεν θα ανταλασαμε σκεψεις ή αποψεις γυρω απο την μουσικη. το οτι επισης παρακολουθησα τα γεγονοτα εδω και ενα χρονο και ειμαι με το με το μερος της μπαντας, οπως εχω παλι εδω πει που βγαινει αυτο περι ανεμου? το οτι σεβομαι τον πορτνου, πως θα γινονταν αλλιως διαολε, δεν σημαινει οτι δεν μπορω να κρινω τις αποφασεις και τις κινησεις του. το οτι στα ματια μου ενα χρονο τωρα εχει γινει μικρος δεν φταιω απαραιτητα εγω και δεν σημαινει οτι δεν το σεβομαι μουσικα ως προσωπικοτητα ουτε ειπα ποτε για την προσφορα του. απλα με απογοητευσε ως ανθρωπος και μετα τα χθεσινα [U]ως ανθρωπος[/U] θεωρω οτι ειναι μετριος!!
τωρα το να μιλας σε εμενα που ξερεις τι δουλεια κανω για μετοχες νομιζω οτι ειναι τελειως ακυρο. καταρχην ειχα συμφωνησει εδω μεσα μαζι σου οτι ο πορτνου βγαζει χρημα ακομα απο το ονομα και θα βγαζει.
δευτερη φορα σου λεω οτι λυπαμαι…:(:frowning:

Νομίζω πως είναι πολύ σαφές και αυτό που λέει ο amazing_journey. Φυσικά και μοιραζόμαστε την αγάπη για την μπάντα, αλλά αυτή η οπαδική προσέγγιση, μονομερής και με χοντρές κουβέντες για τον Portnoy μου είναι τελείως παράλογη. Δεν είναι ανάγκη να γίνεται αρένα το θέμα.

Επίσης, όταν λες ότι είναι μέτριος, πως ακριβώς τον σέβεσαι; Άλλο το να πει κάποιος ότι δε συμφωνεί με τον τρόπο που λειτουργεί και άλλο ξαφνικά να ανακαλύπτει πως είναι “μέτριος” άνθρωπος.

Το ότι διαφωνούμε σε ένα θέμα, δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από το ότι διαφωνούμε σε ένα θέμα…:wink:

για αρχή μην μαλώνετε…δεν θα χαλάσετε τις καρδιές σας για κάτι που αγαπάτε(βέβαια αν δεν το κάνεις για κατι που αγαπάς, για ποιο πράγμα θα το κάνεις…:p)

[B]petpanag[/B] είσαι λίγο άδικος με το [B][I]ως ανθρωπος θεωρω οτι ειναι μετριος!![/I][/B]
ακόμη και εγω που το ποσταρα δεν θεωρώ οτι είναι μέτριος άνθρωπος εξαιτίας τις κίνησης που έκανε…
μπορεί να εχει δίκιο, μπορεί να ειναι σε σύγχυση, μπορεί χίλια δυο…
το είναι μέτριος άνθρωπος, ειναι κάπως βαρύ…φαντάσου να ασχολείσαι κάθε μέρα με κατι για τόσα χρόνια, να κόβεται η επαφή σου με αυτό, τι χαζομάρες μπορείς να κάνεις μετά…είτε είναι σχέση, είτε είναι μπάντα, είτε είναι δουλειά.
το οτι είναι ο δικός μας Mike, δεν σημαίνει οτι δεν είναι άνθρωπος.

απλά εγώ ξαναλέω δεν ξέρω τι είναι αυτό που ζητάει.
χρήματα, διακοπή της ύπαρξης της μπάντας με αυτό το όνομα?? ποσοστά απο τα έσοδα(και ποια)?
ίσως εκεί να αλλάξεις γνώμη(μπορεί να γινει και χειρότερη βέβαια)

κοιτα. ενα χρονο τωρα τα εχει κανει μανταρα. συμφωνει? προσεξε οχι η αποφααση να φυγει. οι υπολοιπες συμπεριφορες του ειναι λαθος. και οι theater επισης με το θεμα του δικηγορου, που παραμενει στο σκοταδι αυτο αφου δεν εχει ξεκαθαρησει τι εγινε.
επισης ο mike ειναι κωλοπαιδαρας. δεν ειναι ο μονος στην πιατσα αλλα γιαυτον λεμε τωρα. παρολα αυτα ολοι το αγαπησαμε ολοι τον στυριξαμε. και τον αγαπησαμε. ομως ολο αυτο τον τελευταιο καιρο, facebook, tweeter κτλ και με αποκορυφωμα το χθεσινο δειχνει ενα ανθρωπο που προσπαθει να πληγωσει το παιδι του! και γιατι τωρα? γιατι βγηκε τωρα αυτο? μου αφηνει ξεκαθαρα να παει ο νους μου παντου?

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163488

ενταξει…δεν εχει τελος ολο αυτο. κριμα, κριμα, κριμα…

__1ον, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνέντευξη, μπράβο σ’ αυτόν που την πήρε, ίσως η καλύτερη του Πορτνόυ, κατάφερε και του έβγαλε πολλά & με πολύ ωραίο τρόπο, χορταστική, τολμηρή και ζεστή. Ευχαριστούμε τον φίλο Mousourgos που την μοιράστηκε! :slight_smile:

__2ον, ελπίζω όλοι εσείς που κράζεται και βρίζετε (:-s#-o) να την έχετε διαβάσει πρώτα…

__3ον, φίλε Στάργκέιζερ, έχεις φοβερό γούστο στη μουσική (ειδικά για την ηλικία σου) και ευτυχώς την ψιλιάζεσαι κι εσύ και λες θα σχολιάσω και αύριο γιατί τώρα μάλλον υπερβάλω λόγω απογοήτευσης, αλλά… λες πολλές βλακειούλες/χοντράδες… πιο πολύ ως τρόπος /θυμωμένος-πληγωμένος τρόπος σκέψης… Αλλά είπαμε, για 16, πάλι ώριμα το χειριστικές.

__4ον, φιλε Πάνο… chill! :wink: Υπερβάλεις μαν και στεναχωριέσαι πολύ πιο απ’ ότι θα έπρεπε.

__5ον, τα έχω γράψει διάσπαρτα, αλλά ας τα ξαναπω εδώ όσο πιο σύντομα μπορέσω:

__ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ. ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ, ΔΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

__Αρχικά, διαβάστε από πού προέρχεται το λινκ που διαβάζετε… ROADRUNNERRECORDS.COM/mpla-mpla-mpla… Μήπως είναι η εταιρεία (ΕΤΑΙΡΕΙΑ) των Θίατερ…; Διαβάζουμε αντικειμενικές ειδήσεις από την εταιρεία που θα χεστεί στο τάληρο από τα έσοδα των Θίατερ; Και θα χεστεί ακόμα περισσότερο αν δεν δώσει μερίδιο ΚΑΙ στον Μάικ? Και θα χεστεί ακόμα περισσότερο αν συνεχίσουμε (όπως κάνουμε μήηηηηνες τωρα με τα σιριαλάκια της και το “αψογο” μάρκετινγκ της) να κουβεντιάζουμε για τους Ντριμ Θίατερ…;

__Μήπως είναι η ίδια εταιρεία που έβγαλε “ντοκιμαντέρ” (κακοποίηση του όρου, το ντοκιμαντέρ προάγει την αντικειμενικότητα, δεν είναι “αμέρικαν άιντολ” που προάγει τις πωλήσεις και το προφίλ μιας μπάντας), στο οποίο όλοι έκπληκτοι πέφταν απ’ την συννεφούπολη όταν ο Πορτνόι τους έλεγε “μουσικά έχουμε μείνει στάσιμοι”, “οι σχέσεις μας όσο πάνε χαλάνε /αποξενωνόμαστε” και όλοι δήλωσαν πως “μας ζήτησε παύση για 5 χρόνια” με τρομερή υποκριτική στο “πρόσωπο που σοκάρεται” (μετά δίδαξαν και τον Μαντζίνι πώς να το κάνει όπως απολαύσαμε όλοι)… ΤΟΥΜΠΕΚΙ όμως από τα αδέρφια για 25+ χρόνια του Πορτνόι για το ότι στο τέλος τους είπε, “έστω, για 1,5 χρόνο ή λιγότερο, λίγο να φρεσκάρουμε τις σχέσεις και τη μουσική μας”. Μήπως;

__Μήπως είναι η ίδια εταιρεία που κλείνει τις συνεντεύξεις στους Θίατερ (και πιθανόν -δηλαδή ξέροντας τα πραγματα από μέσα βάζω χέρι στην φωτιά, όχι “πιθανόν”- συμβουλεύει τους Θίατερ πως να χειριστούν καταστάσεις. και αν ήταν πιο μικρή μπάντα θα τους έλεγε “θα πείτε αυτά και αυτά” ή “προσέξτε τι θα πείτε” με απειλητικά φιλικό βλέμμα)…; Και στις οποίες συνεντεύξεις συνεχίζεται από κάποιους η διαστρεύλωση, η χολή και το ψέμα τύπου “5 χρόνια ή τίποτα”, “έστειλε πρώτα αυτός τον δικηγόρο και οι καημένοι εμείς απαντήσαμε /αμυνθήκαμε απέναντι στην τρελή του απαίτηση να αξιώνει δικαιώματα σε αυτά που φτιάξαμε τόσα χρόνια” και “όχι δεν μας έχει μιλήσει από τότε” κλπ…

__Ο δικηγόρος που πρώτοι οι θίατερ του πέταξαν στην μάπα όταν προσπάθησε ο Πορτνόι να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον παιδικό του φίλο Πετρούτσι για την πιθανότητα να γυρίσει στην μπάντα και να κουβεντιάσουν τωρα που έφυγε πώς θα κανονίσουν τα ζητήματα των δικαιωμάτων κλπ, μιας και υπάρχει και η Ystejam κλπ…; Αυτόν τον ξεχνάμε; Το ποιος ήταν αυτός που έχει τρέξει γι’ αυτή την μπάντα, που έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ (χωρίς έξτρα μισθό), που έχει ΠΑΡΑΓΕΙ (άρα έχει και δικαιωματικά τα… δικαιώματα) όλα τα έξτρα βίντεο, επίσημα μπούντλεγκ κλπ… Το σε ποιόν χρωστάει αυτή η μπάντα και ότι πήρε το πρώτο συμβόλαιό της, και ότι έγινε γνωστή (και πήρε τα επόμενα), και ότι έμεινε ενωμένη και ανεξάρτητη από τις επιταγές των δισκογραφικών (και έτσι κάπως βγήκε και το Scenes) και είχαν μετά πλήρη ελευθερία και ότι τα τελευταία χρόνια γίναν ΠΟΛΥ πιο γνωστοί και εμπορικοί και κερδοφόροι…;

__Γιατί, μπορεί να του το καταλογίζουμε και εμείς οι οπαδοί ως αρνητικό, μπορεί και οι ίδιοι οι θίατερ να βιάστηκαν να πετάξουν εμπορικά του στοιχεία των τελευταίων δίσκων (ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ, απλά τα έκρυψαν πιο καλά, έβαλαν περισσότερο γούστο, κάναν επιστροφή στις ρίζες -[U]ότι πιο σέιφ[/U]- για να φέρουν πίω /πάρουν μαζί τον σκληρό πυρήνα των παλιών /πιστών οπαδών αλλά να κρατήσουν και όλους αυτούς που έφερε ο Πορτνόι -έχω πολλές τέτοιες φίλες και φίλους- π.χ. built me up, break me down κανεις?), ΑΛΛΑ, αυτός ήταν και ο λόγος που πέταξαν τον Πορτνόι απ’ έξω, ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ έχει μεγαλώσει πολύ για αλτρουιστικές μπουρδίτσες 1,5 χρόνια παύση ή έστω για την καλλιτεχνική ανάγκη /κόλλημα /βλακεία του καθενός να ζητάει παύση. Κλείνει η Φορντ το εργοστάσιο για 1,5 χρόνο; Βλακείες θα λέμε…;

__Κοιτάξτε, αν πάμε στα αρνητικά του Πορτνόι, ουυυυ, έχω να ανεφέρω ΠΟΛΛΑ, αλλά μη τρώμε και [U]ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ[/U], ΤΗ ΦΟΛΑ. Είναι μια μεγάλη επιχείρηση όλο αυτό. Καλός ή κακώς. Θα μπορούσε να ήταν περισσότερο καλλιτεχνικό όραμα, αλλά λυπάμαι, δε φαίνεται να είναι.

__Αν λοιπόν ο οπαδός ξενερώσει, είτε γιατί έφυγε ο ντράμερ ιδρυτικό μέλος, ψυχή, οργανωτής από τα φόρουμ μέχρι τις πλέιλιστ και τα μπούντλεγκς, είτε γιατί υπάρχει ξεκατίνιασμα, είτε γιατί φαίνεται πως και οι εναπομείναντες δε του μιλήσαν /μιλάνε (εκτός του Ρούντες) και του στέλνουν τον δικηγόρο, ή δε ‘θέλαν να στηρίξουν τον Πορτνόι σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του (μη ξεχνάμε ότι είχε πρόσφατα μείνει πλέον ορφανός ΚΑΙ από τους δύο γονείς του πλέον, είχε πεθάνει ο πατέρας του και “νονός” της μπάντας) αλλά συνέχισαν την επιχείρηση χωρίς αυτόν ΑΝΕΤΑ και κάναν και ολόκληρο σίριαλ για τον ποιός θα είναι ο επόμενος, και αν πάρει ο οπαδός αυτός πόσο τραγελαφικό και στημένο ήταν αυτό το σίριαλ σε πολλούς τομείς (π.χ. άνοιγμα σε πιο extreme metal κοινό [I]{λέμε με Ντέρεκ[/I]} άνοιγμα σε πιο τζαζ ροκ φιούσιον κοινό [I]{λέγε με Βίρτζιλ}[/I] και άνοιγμα /γλύψιμο στο λατινοαμερικάνικο τεράστιο κοινό [I]{λέγε με ντράμερ των ΑΝΓΚΡΑ}[/I] και ας αφήσω τον Πίτερ απ’ έξω [I]{και ο “μικρός” ωραίο μέταλ άνοιγμα και αυτός}[/I], ε, όταν τους περισσότερους που καλείς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να τους έπαιρνες, γιατί τους φώναξες…; για τον λόγο που ήρθαν και αυτοί, χεχε, για δημοσιότητα… σπουδαία καλλιτεχνική προσέγγιση), τι κίνδυνος υπάρχει…; Να κατεβάσει παράνομα το cd o πικραμένος /τσατισμένος /αδιάφορος πλέον /ξενερωμένος οπαδός, και να ΜΗ το αγοράσει, να μην αγοράζει μπουζάκια και μπιχλιμπίδια που θα τα φορούσε περίφανος και να μην έρθει ίσως και στη συναυλία…

__Και κλείνοντας, ΧΙΛΙΑ άδικα έχει ο Πορτνόι, όπως και χίλια δίκαια… Και τόσα χρόνια, είχε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ανόητε οπαδέ πόσο νοιαζόταν για εσένα, το όραμα της μπάντας και να είσαι εσύ χαρούμενος έστω κι αν αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να ξέρει αναπάσα στιγμή ΟΛΟ τον κατάλογο των θίατερ απ’ έξω για να μη και τυχόν πας σε συναυλία τους μετά από 3-4 χρόνια και τύχει να ακούσεις το ίδιο πλέιλιστ. Μην ακούσεις δύο δίσκους των θίατερ και έχουν ίδιο ύφος (πόσο “εύκολο” θα ήταν να γράφουν σέιφ Ι&Wpart II, SFAM partII κλπ… όπως απέδειξαν οι Θίατερ με το ADTOE θα τους ήταν ΠΟΛΥ εύκολο, γιατί στο ADTOE το έκαναν εξαιρετικά και όχι “αντιγράφοντας”… άλλες μπάντες θα είχαν αφήσει μέχρι και τις ρυθμίσεις των ενισχυτών ίδιες). Μην νιώσεις ότι έγιναν σούπερσταρ και σε γράφουν (μέχρι και στο φόρουμ μπορεί να ρωτούσες κάτι και να σου απαντούσε ο φάκιν-γκαντ-εχω-σαρώσει-εδώ-και-χιλιάδες-χρόνια-ότι-βραβείο-υπάρχει-Πορτνόι) και πολλά άλλα… “[B][I]Everything is Never Enough[/I][/B]”

__Αν έκανε λάθη; [U]φυσικά[/U]. Οταν κρατάς το τιμόνι, κάνεις και λάθη. Αν κάθεσαι στο πίσω κάθισμα, ναι, είσαι άσφαλτος. :wink: (και “άσφαλτος” /“πάτωμα” αν κάνεις και δηλώσεις που δε θα έπρεπε)

__Και στο κάτω-κάτω, τα τελευταία ΛΙΓΑ χρόνια ήταν που έκανε ίσως πιο πολλά λάθη και είχε αλλάξει η συμπεριφορά του… Και πάλι εκτός ότι εμπορικά όμως αυτά σε γιγάντωσαν ακόμα πιο πολύ(!), οκ, για τη συμπεριφορά έχετε φυσικά δίκαια, αλλά, ξεχνάμε δηλώσεις ΛαΜπρι ότι όταν είχε πρόβλημα με τη φωνή του, ένιωθε άσχημα και είχε αλλάξει η συμπεριφορά του και ήταν χάλια κλπ; Ε, ο άλλος περνάει τη δική του κρίση, πέθανε ΚΑΙ ο πατέρας του, είναι μπερδεμένος, μη τον αδειάζεις έτσι… Ή έστω, μη βγαίνεις μετά και βγάζεις ξυνίλα επειδή τώρα σε παίρνει, μη κάνεις εστω αρχικά που το πράμα καίει άσχημες δηλώσεις και μη λες και ψέμματα… Και ας φερόταν το τελευταίο διάστημα ο άλλος σαν κόπανος, ξενέρωτος, ξενερωμένος /κουρασμένος, απόμακρος ή όσα λέγονται…

__Και μη τρώτε /με όλοι εμείς κουτόχορτο από το σάιτ της ΡόαντΡάννερ ή αυτούς που έχουν να χάσουν κάτι ($$$) όταν κατηγορούν κάποιον ότι τολμά και αξιώνει να έχει οικονομικό όφελος από μία (μεταξύ άλλων) εμπορική επιχείρηση που αυτός πίστεψε, ίδρυσε,έστησε, έτρεξε, διαφήμισε, έθρεψε, γιγάντωσε, έσπρωξε και δούλεψε πιο σκληρά και πιο πολλές ώρες γι’ αυτήν απ’ ότι ΟΛΑ τα υπόλοιπα μέλη που πέρασαν από αυτή την μπάντα μαζί…

[INDENT]"[FONT=“Comic Sans MS”]Ελα αγάπη Λαμπρούκο, ο Μάικ είμαι <3
…α, το σηκώσατε εσείς, ο δικηγόρος του, α, οκ, έλα τζουτζούκο, πες τα παιδιά ότι δε γαμιέται που με αδειάσατε έτσι μετά τα όσο πρόσφερα στη μπάντα, γάμα και τις δηλώσεις και τα ψέμματα ή το πως με παρουσιάζετε δημόσια, γάμα και το ότι γκρινιάζετε ΤΩΡΑ για μία κατάσταση που υπήρχε 100 χρόνια και ποτέ δεν κάνατε κάτι να την αλλάξετε, ξέρετε τι; αποφάσισα πως ο Ρούντες που μας είχε ρίξει χυλόπιτα και μετά ήρθε στην μπάντα στα μισά της διαδρομής της και βρήκε και το μισό SFAM έτοιμο, ο Λαμπρούκος που κόντεψε να διαλύσει τη φήμη της μπάντας στα λάιβ και για καμιά 10+ χρόνια τραγουδούσε σα κατσίκι ενώ τώρα το μουνάκι που έφυγα έχει πάρει τα πάνω του και κόντεψε να μας διαλύσει την μπάντα και έδιωξε πόσο κόσμο, ο Μαϊάνγκ που ήμασταν αδέρφια και τα παιδιά και οι γυναίκες μας είναι φίλοι και μένει 2 λεπτά απ’ το σπίτι μου με έχει γραμμένο ένα χρόνο τώρα σχεδόν και που ο καλύτερος φίλος μου στον κόσμο όταν είχα ανάγκη μου γύρισε τον πλάτη και μου είπε “[I]οκ, φύγε, εγώ δε μπορώ να σβήσω τις μηχανές της μικρής μας αυτοκρατορίας για 1,5 χρόνο ή λιγότερο για χάρη σου[/I]” και μετά όταν τον έψαξα έβαλε τον δικηγόρο του να μου μιλήσει, είναι γαμώ τα παλικάρια. Γι’ αυτό, παρόλο που έχω δουλέψει πιο πολύ απ’ όλους γι’ αυτή τη μπάντα που δίνει ψωμάκι σε όλους -ναι, και σε εσένα βρωμιάρη δικηγόρε- αποφάσισα να σας χαρίσω το μερίδιό μου. Αγάπες και λουλούδια! Α και πες τα παιδιά, μη χαθούμε, να βγούμε για καφεδάκι! c-ya![/FONT]"[/INDENT]

1 Like

μετά από αυτό, :lock:
η πιο σωστή άποψη

[I]Και κλείνοντας[/I]…και διαβάζεις άλλο τόσο…:lol:

αυτό με το καλλιτεχνικό όραμα(γενικά και ειδικά) εχει ψωμί σαν συζήτηση αλλά φοβάμαι οτι θα πέσει ο server :stuck_out_tongue:

__Ρε, είσαι υπερβολικός ρε…! :frowning:

__:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: (προσπάθησα, αλήθεια!! δε μου βγήκε μικρότερο!) :oops:

χεχε…ξέρεις οτι σε πειράζω :smiley:

πάντως ξέχωρα απο τις εντάσεις και τις απόψεις…ο Mike τι ζητάει τελικά? εχει καταλάβει κανείς?

[B]edit[/B]

[B]There Is No Pending Lawsuit Between MIKE PORTNOY And DREAM THEATER [/B]

In a letter to BLABBERMOUTH.NET dated earlier today (Tuesday, September 20) Bienstock wrote, “On or around April 27, 2011, Mr. Portnoy filed a ‘Notice With Summons.’ This document is not a formal complaint. Further, the document was never served on any of the named defendants, rendering it moot. There is no pending litigation between DREAM THEATER and Mr. Portnoy.”

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=163514

βρόμισε ηλιουπολη-αστερας(στημένο)
πάει καλά το σχέδιο μου φαίνεται

shadow αλλο ενα επος καταρχην:p
να ξερεις οτι οσα λες τα θεωρω αυτονοητα για καποιον που ασχολειτε με τους dream theater. εαν δεν ηταν ο μακης δεν θα γραφαμε τωρα!! νομος!! το εχουμε πει πολλες φορες.
η ερωτηση του crimson ειναι παντως πολυ σοβαρη. τι θελει ακριβως?

__Χεχε, φυσικά :stuck_out_tongue: :smiley:

__Οχι, ακριβώς δεν έχω καταλάβει. Πέραν από τις εξυπνάδες και τις εντυπώσεις της κάθε πλευράς (όσο το κάνει η καθεμία), ο νόμος είναι νόμος, και δεν λένε και τίποτα γιατί μετά στο δικαστήριο μπορεί και θα τους γυρίσει “μπούμερανγκ”.

__ΟΠΟΤΕ, μη μασέτε και πάλι (σχετικά με δηλώσεις). Πρώτον, για να μην ανοίγουν χαρτιά, μάλλον τον συμβιβασμό κοιτάνε και οι δύο. Δεύτερον όντως δε μπορούν να μιλήσουν, οπότε θα μουρμουράνε, ε, δε θα δώσω βάση. Και τρίτον και πιο σημαντικό…:

__Υπάρχουν δύο περιπτώσεις όπως το βλέπω απ’ τη μεριά Πορτνόι:

[ol]
[li]α) να τα έχει πάρει χοντρά ("εγώ σας παίρνω τηλέφωνα να δούμε τι θα γίνει, πώς θα διευθετήσουμε τα πράγματα με τα ονόματα, εταιρείες, δικαιώματα, κυκλοφορίες κλπ και εσείς, που για 312 μήνες ήμουν ο Βέγγος της μπάντας και σας βόλευε -γιατί κανείς δεν μιλούσε- και ο αδερφός σας και τώρα για 12 μήνες δυσκολιών “θα μιλήσεις με το δικηγόρο μου” ενώ δε μου έχετε κάνει και το χατήρι να με στηρίξετε…; Ε, ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ[/li]
…σε αυτή την περίπτωση, δεν ξέρω τι να πω… γιατί δεν ξέρω εγώ τι θα έκανα στη θέση του αν ΕΝΙΩΘΑ τόσο ριγμένος (και το “νιώθω” δε σημαίνει ότι “είμαι” κιόλας, αλλά όταν είσαι τυφλωμένος απ’ την πίκρα, τι είσαι…; τυφλωμένος) και ότι με πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα (χαχα, σόρρυ, πάντα ήθελα να το πω αυτό). αν πραγματικά ήμουν στη θέση του /μάτι του κυκλώνα και όχι έξω από όλα αυτά όπως τα βλέπω εγώ τώρα ή ο όποιος οπαδός /εξωτερικός παρατηρητής, δεν ξέρω αν θα έκανα το ίδιο ή όχι. στο κάτω-κάτω, καλλιτεχνικά δε μπορεί (και δε θέλει, δε νομίζω να πάει επίσκεψη στο σπίτι του Πετρούτσι και όταν του κάνει χειραψία να του σπάσει τα δάχτυλα -λολ), να τους βλάψει, οπότε ακόμα κι αν έβαλε γινάτι να τους κάνει κακό εμπορικά και να τους πάρει το όνομα (τύπου Axl Rose)… δικαίωμά του… δε μπορώ να το κρίνω… όχι με λειψά στοιχεία… ΔΕ μου αρέσει, αλλά δε θα πω ότι δεν μπορώ να το καταλάβω κιόλας (αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να μη το παίζουμε αλτρουιστές με ξένα κόλλυβα, μιλώντας αλτρουιστικά για χρήματα που έτσι κι αλλιώς δε θα καρπωνόμασταν)…

[li]β) να τα έχει πάρει χοντρά, αλλά να λέει, “life moves on, alla den eimai kai malakas”, δηλαδή, οκ, αυτοί προχώρησαν, προχωράω κι εγώ, αλλά δε τα τους χαρίσω κιόλας ότι μαζί χτίσαμε μεν, αλλά πιο πολύ (με τρελή διαφορά) έτρεχα εγώ… με έγραψαν στα παπάρια τους, αλλά δε θα τους χαρίσω και το μερίδιό μου, θα πάρω ό,τι μου αναλογεί.[/li]
…και ξέρετε τι γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Απ’ τη στιγμή μεγάλε που δε σηκώνεις εσύ το τηλέφωνό σου και δεν απαντάς εσύ στα μέιλ σου και βάζεις μπροστά το δικηγόρο σου, ξέρεις τι γίνεται… Βάζει και ο άλλος τον δικό του. Και αυτό είναι πόλεμος. Και εκεί όλοι έχουν τις χειρότερες προθέσεις, δε θα πας “like a lamp to the slaugter”, θα τους χτυπήσεις με ότι έχεις, θα ζητήσεις 100 να πάρεις 50… οπότε, το τι θα κάνει ο ένας δικηγόρος έναντι του άλλου, είναι politicks. Ο Μάικ θέλει τη μερίδα του λέοντος (τη δικαιούται) και θα προσπαθήσει να την πάρει. Ας πρόσεχαν. Πάντως το ότι “θέλει να σταματήσουν να χρησιμοποιούν το όνομα” (ΑΝ το έχει διατυπώσει έτσι, μην εμπιστεύεστε το hype όπως είπε ο Πορτνόυ, ή την κάθε εταιρεία που έχει και φερέφωνο “ειδησεογραφικό σάιτ”) δε σημαίνει ότι θέλει να τους πάρει το όνομα, αλλά ότι τους χτυπάει όσο πιο δυνατά μπορεί για να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
[/ol]

__Αυτά. :slight_smile: