O Κάμιλ αποχωρεί απο Poem και Ελλάδα!

“Υπάρχουν 2 λόγοι που έφτιαξα αυτό το blog.Λέγονται ‘Poem’ και ‘Ελλάδα’.
Φεύγω και απο τα δυο.
Δεν φεύγω απο τους POEM επειδή τσακωθήκαμε,ούτε επειδή βαρέθηκα,ουτε επειδή μπλαμπλαμπλα…
Φεύγω απο την μπάντα επειδή αποφάσισα να φύγω απο την Ελλάδα.ΟΙ POEM ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ.
Τί θα κάνουν?Δεν ξέρω.Ρωτήστε τους ίδιους.
Εγω γιατί φεύγω και που παω?
Πάω στην Αγγλία.Παω να παίξω μουσική.Απλά και ρομαντικά.Το όνειρο που ειχα 17 χρονών παιδάκι να γυρίσω τον κόσμο με μια μπάντα ηρθε η ώρα να φανερωθεί αν θα γίνει ή όχι.Και απο εδω δεν γίνεται.Οπότε 1+1=…εμ…2.”

http://embracemotions.blogspot.com/

εδώ κλαις ή χαμογελάς τώρα? :?

το γάμησε.
αν είχε συμμετοχή στις συνθέσεις, τον παίρνει.

κατα τ’άλλα ωραίοι παίχτες βρίσκονται, και οι υπόλοιποι το’χουν αρκετά ώστε να καταφέρουν να συνεχίσουν και χωρίς αυτόν.

:cry::cry::cry: αγαπάμε Κάμιλ…

υπονοεί πως ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και οι υπόλοιποι δεν ήθελαν σαν μπάντα??

όπως και να έχει μαλακία…:?

Απο τα καλυτερα συγκροτημα που εχει να παρουσιασει η ελληνικη σκηνη κατ’εμε.
Κριμα για τους Poem να τους φευγει ενας τοσο καλος drummer αλλα και παλι καλη τυχη στον Καμιλ να ακολουθησει το ονειρο του :smiley:

ειναι λιγο αστειο το thread να ειναι πάνω απο το “O Portnoy αποχωρει μπλα…” :stuck_out_tongue:

ή δεν μπορουσαν ή βρηκε μπάντα στο εξωτερικο :wink:

οχι ρε συ:( κριμα

Τις ήξερα τις εξελίξεις, αλλά δεν τις περίμενα και τόσο άμεσα.

Aπό νωρίς πάντως o Kάμιλ με ό,τι έχει μπλεχτεί έχει ξεχωρίσει και έχει δείξει πως είναι αρκετά μπροστά για ελλάδα.

Το δύσκολο για μένα δεν είναι να πετύχει, αυτό το θεωρώ πολύ πιθανό πλην αστάθμητων παραγόντων, γιατί είναι άριστος παίχτης με δικό του στύλ, και όλοι ξέρουμε πόσο απαιτητικό είναι ειδικά για έναν ντράμερ να έχει το δικό του ήχο και παίξιμο.

Το δύσκολο είναι να βρει με τη μία μια μπάντα που να του δώσει περισσότερα από αυτά που του προσέφεραν οι Poem. Και αντίστροφα, εξίσου δύσκολο για τους Pοem να βρουν ένα ντράμερ που να κάνει και τα υπόλοιπα που προσέφερε ο Κάμιλ.

Λες να βρηκε τοσο γρηγορα μπαντα στο εξωτερικο; Λες να σκασει σε κανα μηνα announcement για νεο drummer σε καποια μεγαλη μπαντα;

Ο τύπος είναι καταπληκτικός, μια φορά τους έχω δει (με τους Paradise Lost) και μου χε κάνει τρομερή εντύπωση.

εδώ κλαις ή χαμογελάς τώρα? :wink::wink:

www.selluggboot.com

UGG Παπούτσια γυναικεία

μα ειναι τιμες αυτες;;;

επιτελούς ανακαλύψαμε τον νεο ντράμερ των dream theater…:stuck_out_tongue:

δεν εισαι ο μονος που το σκεφτηκε! :stuck_out_tongue:

Κάτι είχε πάρει και εμένα το αυτί μου ότι θέλει να φύγει από Ελλάδα και να πάει στο νησί να βρει την τύχη του, αλλά δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα :frowning: Κρίμα για τους Poem που χάνουν ένα τόσο καλό ντραμερ. Ελπίζω να βρουν ένα εξίσου καλό παίχτη σύντομα και καλή επιτυχία στον Καμίλ. Ελπίζω να εκπληρώσει τα όνειρά του :smiley:

Κατι τετοιο σκεφτηκα και εγω. Απο την μια ειναι καλο που ο Καμιλ θελει να κυνηγησει το ονειρο του και ευχομαι ολοψυχα να τα καταφερει γιατι του αξιζει. Απο την αλλη ομως στεναχωριεμαι γιατι ηταν ο καλυτερος παικτικα στους Poem και οχι μονο φευγει ο ντραμερ, αλλα χανεται και η ενοτητα του συγκροτηματος… Οποτε για τους Poem που ειναι ο,τι καλυτερο εχω ακουσει τελευταια απο τον ελληνικο χωρο, αυτη η φυγη ειναι μεγαλο πληγμα. Και μετα αρχιζουν οι αποριες. Δεν ηθελαν ή δεν μπορουσαν οι υπολοιποι να κανουν ολοι μαζι το μεγαλο βημα για να ακουστουν και σε αλλες χωρες και να κανουν καποια περιοδεια? Δεν υπηρχε προωθηση και δεν εβρισκαν καποια εταιρια για να κυκλοφορησουν τον δισκο τους στο εξωτερικο? Αυτο που γνωριζω ειναι οτι ο Καμιλ ειναι αρκετα μικροτερος απο τους υπολοιπους, οποτε για αυτον ηταν πιο ευκολο να παρει τωρα ενα τετοιο ρισκο. Αυτο που επισης με απογοητευει ειναι η κατασταση που επικρατει στην Ελλαδα και γενικα στην δισκογραφια τα τελευταια χρονια. Οπως λεει και ο Καμιλ

“Το όνειρο που ειχα 17 χρονών παιδάκι να γυρίσω τον κόσμο με μια μπάντα ηρθε η ώρα να φανερωθεί αν θα γίνει ή όχι.[B]Και απο εδω δεν γίνεται.Οπότε 1+1=…εμ…2.[/B]”

λυπηρο σιγουρα.

Μακάρι νά’ναι για καλό, και για τους Poem, και για τον Καμίλ:):!:

Για τους Poem χλωμο να ειναι καλο…

Μάλιστα. Ελπίζω σε καλή συνέχεια και των δύο!