Είμαι ένας από τους 5 νικητές του διαγωνισμού!! Καλή φάση… χεχε…
Καλά να περάσουμε παιδιά… τα λέμε το βράδυ…
ωστε εσεις ειστε ε!!εγω πηρα πουλο στο διαγωνισμο!!οριστε,να δω τι καταλαβατε:D:D
ουτε εγω κερδισα γαμωτο,αλλα δεν πειραζει.σημερα θα δουμε τη σπουδαιοτερη φωνη που ανεδειξαν τα 00`s:D
πριν λιγο γυρισα,απιστευτος ο serj,περισσοτερα αυριο που θα`μαι ξεκουραστος.
Μια λεξη και τελος:
Κ-Α-Λ-Λ-Ι-Τ-Ε-Χ-Ν-Η-Σ!
Καληνυχτα.
Mε κουρασε αρκετα το δευτερο μισο της εμφανισης του.
Ο 2ος δισκος δειχνει πολυ ανισος σε σχεση με τον πρωτο .
Σπουδαια φωνη παντως και με πολιτικες/καλλιτεχνικες ανησυχιες.
Το support ολα τα λεφτα , παιζει αρκετοι να χορεψαν πιο πολυ με αυτους.
η φωνη των 00s!!γαματος ο serj!!απλα,κατι μου λειπει!!οι system!!εκει να τον δω!καληνυχτα!!
σουπερ το λάηβ και σούπερ κ η συζήτηση με τανκιαν που είχαμε μετά backstage
θα τα μάθετε όλα αύριο
καλό βράδυ
παρα πολυ καλος
μορφαρα ο πουστης
μολις ακουσα τον τυπα διπλα μου να φωναζει “Spideeeeerssssss”, “Chop Sueeeeeey!”, σε θυμηθηκα. 
Mέγιστος καλλιτέχνης,είχε αρκετό κόσμο τελικά(για 17 Αυγούστου) και πάρα πολύ καλό live!!

Υπήρχαν και κάποια προβλήματα.
1)Στα δύο πρώτα τραγούδια ο ήχος ήταν σαν μπουκωμένος με αποτέλεσμα να ακουστούν χάλια αλλά στην συνέχεια έφτιαξε ο ήχος μια χαρά.(τόσο δύσκολο είναι να είναι σεταρισμένος ο ήχος σωστά από την αρχή;Πρέπει να καούν τραγούδια για να φτιάχνει ο ήχος στα live;)
2)Το κοινό ήταν κάπως χλιαρό(με εξαίρεση μπροστά και αριστερά) το οποίο λογικό για τα καινούργια τραγούδια και ίσως λόγω ζέστης αλλά όχι λογικό συνολικά.Για παράδειγμα δεν είναι κόπος να χειροκροτάς όταν τελειώνει ένα κομμάτι!!
Τέλος πάντων ο καθένας όπως την βρίσκει!
Εμένα δεν με χάλασε και περάσαμε μια χαρά!:rockon:
eferatispitses λέει ο άλλος :lol::lol::lol::lol:
lol Hil βγάλτο αυτό το μπλουζάκι Mass Infection επιτέλους 
Πως να βγει;;; Ένα με την κορμάρα μου έχει γίνει…:lol::lol::p:p:p
εξάλου είναι το πιο νορμάλ μου έχω… χαχα…
Η συναυλια ηταν τελεια οπως την περιμενα, ο Serj εχει απλα απιστευτη [SIZE=“5”]ΦΩΝΑΡΑ[/SIZE] και ηταν [SIZE=“4”]ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ[/SIZE]…
Ειχε κεφι, ορεξη, απεδωσε με υπεροχο τροπο ολα τα κομματια και με πωρωσε πολυ με αυτα που ελεγε και τον τροπο που τα ελεγε… Ειδικα οταν ειπε αυτο για την ‘‘δημοκρατια και την Ελλαδα’’ ανατριχιασα και με αυτο που ακουγα και με τον τροπο που το ακουγα… Οποιος ηταν εκει ξερει… :respect:Επαιζε με το κοινο, πολυ εκφραστικος και κινητικος. Απο τα καινουρια κομματια εκτος των Borders Are και Left Of Center που τα ξεραμε και ειναι κομματαρες, πιο πολυ απο ολα μου αρεσε νομιζω το Deserving? και μετα το Electron… Το Yes, It’s Genocide ηταν στα αρμενικα και πιο χαλαρο, αλλα και αυτο καλο… Γενικα παρα πολυ καλη συναυλια απο εναν καλλιτεχνη με ολη την σημασια της λεξης και εναν ανθρωπο με προβληματισμους και δυναμη χαρακτηρα… Την απολαυσα τοσο πολυ αυτη την συναυλια…
Η ξενερα ηταν που δεν μπορεσα τελικα να παω να τον συναντησω, παρα την προσπαθεια και οταν μπηκαν οι νικητες του meet and greet και στο τελος αρκετη ωρα μετα την συναυλια… Τον ειδα απλα στα 10 μετρα. Τα πηρα και στο κρανιο με εναν απλα τραγικο τυπο, αλλα…
[SIZE=“3”]ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ SERJ TANKIAN live ΡΕΕΕΕΕ…[/SIZE]. Ονειρο εδω και πολλα χρονια απο το '99 που πρωτοεμαθα τους System Of A Down… Και φροντισαν κοπελα και κολλητος για υπογεγραμμενο εισιτηριο, αφισα και βιβλιαρακι cd… Την επομενη φορα θα τον γνωρισω, δεν παιζει… Ειτε εδω, ειτε εξωτερικο, ειτε σολο, ειτε με System.
Επισης να τονισω οτι μας επαιξε και ενα κομματι παραπανω απο οτι στις αλλες συναυλιες, επαιζε παντου 18 κομματια και εδω επαιξε 19 με τελευταιο το υπεροχο The Charade, οπου και παλι ανατριχιασα…
Μπραβο και στους Viza που ηταν πολυ συμπαθεις, κεφατοι, με ελληνα τραγουδιστη που μιλαγε και ελληνικα και φανηκε να γουσταρει οντως που ηταν εδω…
λοιπον ας το παρουμε απο την αρχη.οι viza ηταν αρκετα καλοι,με πολυ κεφι και ορεξη και ο φροντμαν τους ηταν πολυ καλος(αν και το παρακανε με τα '‘γεια σου πατριδα’'κλπ.).μορφη επισης ο τυπας με τη μοικανα που επαιζε τα κρουστα.σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλοι.
ο serj τωρα,ηταν απλα απολαυστικος.τα πρωτα 8 κομματια ηταν ολεθρος,αλλα και τα πιο χαλαρα στη συνεχεια ηταν αρκετα καλα.εκει φανηκε και η φωναρα του.απο τα κομματια που δεν ειχαμε ακουσει,εγω ενθουσιαστηκα με το yes,it`s genocide,που ηταν πανεμορφο.επισης στα highlight το πιτ στο unthinking majority και το empty walls.οπως ειπατε και πριν,επαιξε ενα παραπανω τραγουδι σε εμας,γιατι συνηθως δεν εχει encore.εξαιρετικα πολιτικοποιημενος,οπως τον περιμεναμε.δεν γλυτωσαμε τελικα τα ‘‘systeeeeeeem’’ και ‘‘spideeeers’’,αλλα δεν πειραζει.
εν κατακλειδι,καταπληκτικη συναυλια,φανηκε οτι το γουσταρε και ο ιδιος και ελπιζουμε να μας ξαναρθει,ειτε μονος του ειτε με τους soad(:papas:).
ΥΓ.μοναδικο μου παραπονο οτι δεν ειπε το gate 21.
ελπίζω να ψήθηκε και οταν θα γίνει το reunion(θα γίνει ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.!!!) των system να περάσουν και από εδώ…για να μην κλαίω για πάντα.,…
από κόσμο πόσο είχε??
Ειμαι αισιοδοξος πως οταν γινει το reunion θα περασουν και απο εδω για λαικο προσκυνημα…
μακαρι…
Serj Tankian - Sky Is Over [Live @Malakasa in ATHENS,GREECE,17/08/2010]
ανέβηκαν πολλά αλλά είναι ψιλομετρια η ποιότητα και κόσμος γαμήθηκε να τραγουδάει…μα τι τενόρους έχουμε ρε παιδί μου…
Κανά διχίλιαρο από κόσμο πρέπει να είχε. Καλά ήταν μιας και η αθήνα είναι άδεια.
Τρομερή περσόνα ο tankian, με έντονο πολιτικό ύφος και άποψη, ιδιαίτερη μουσική προσωπικότητα που προσπαθεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους. Τρομερό καλοκαιρινό δωράκι για όσους ξεμείναμε στην αθήνα 8)
υ.γ. : ο πρόλογος για το borders συγκινητικός όπως και η ατάκα περί ανθρώπινου πνεύματος που δεν φυλακίζεται με τοίχους :respect: