O Serj Tankian στην Αθήνα Tρίτη 17 Αυγούστου

Εγώ αν έρθω θα φωνάζω να παίξουν το angels deserve to die!

Αλλά μάλλον για ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ με κόβω εκείνη τη μέρα.

Xθες επαιξε αυτα οπως ηταν αναμενομενο

[spoiler]Beethoven’s Cunt
Feed Us
Sky Is Over
Lie Lie Lie
Blue
Unthinking Majority
Left Οf Center
Gate 21
Electron
Yes, It’s Genocide
Deserving?
Saving Us
Elect Τhe Dead
Baby
Borders Are
Honking Antelope
Praise Τhe Lord Αnd Pass Τhe Ammunition
Empty Walls

Oποτε οσοι ερχεστε για να ακουσετε SOAD, καθιστε σπιτι σας καλυτερα για να γλυτωσουμε γκρινια, η αδραξτε την ευκαιρια να δειτε εναν απο τους καλυτερους μουσικους των 00’s ζωντανα[/spoiler]

μια χαρα ειναι το σετλιστ μεσα σε ακρες.παιζει πολλα απο τον καινουριο κιολας,οποτε ειναι μια ευκαιρια να τσεκαρουμε και live τα κομματια.

gate 21,περιμενω πολλαπλες ανατριχιλες:D

καλυτερα που ξερουμε το setlist,θα ερθουμε συνειδητοποιημενοι!!!

:lol::lol::lol::lol:

εξαιρετικη η συνεντευξη και εξαιρετικα ανοιχτομυαλος-σε ολους τους τομεις-ο serj.τωρα για τη συναυλια του 1998,χαιρομαι που δεν το κραταει μανιατικο(απ`οτι ειπε τουλαχιστον).

ΥΓ.θα υπαρξει και για τον serj,meet n greet?

Διαβασα τη συνεντευξη και ηρθα να γραψω “εξαιρετικη συνεντευξη, εξαιρετικα ευστροφος (δειχνει να ειναι)”, αλλα με προλαβε αλλος χαχαχα. Παντως, συγχαρητηρια σε δημοσιογραφο και καλλιτεχνη, διοτι ηταν πραγματικα μεστη, συγκροτημενη και ευστοχη συνεντευξη. Ειμαι περιεργος για το τι προκειται να δω την Τριτη -αρκει να προλαβω. Αληθεια, ξερει κανεις τι ωρα θα ΒΓΕΙ στη σκηνη ο Τανκιαν; Προστεθηκε σαπορτ (ευτυχως, ευτυχως) και δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι…

Και κατι ακομα ρε παιδια, αλλα μαλλον off-topic: Εχει κανεις φωτο του ΤερραΒαιμπ θεατρακιου; Τι διαολο ειναι αυτο; Ενα φλατ πραγμα; Κερκιδες α λα Λυκαβητο/Βραχων; Εχει κατω χορτο; Χωμα; Θα γινουμε σκατα; Αν ξερει κανεις (απο την συναυλια των Τζεθρο), ας ριξει ενα ποστ. Ευχαριστω.

Εγω με την πόρωση που έχω φάει τωρα τελευταία πάντως θα φωνάζω: “Borders areeeeeeeeeeeeeeeee”… :stuck_out_tongue:

παρασκευη παω για τικετα!!!αντε μωρη τρελα serj!!!

Οντως πολυ καλη η συνεντευξη και πολυ ανετος ο Serj… Μου αρεσε και το setlist (το Praise Τhe Lord Αnd Pass Τhe Ammunition να εβγαζε μονο και να εχωνε Money…) Να ρωτησω κατι, εκτος απο το Borders Are και το Left Οf Center, ξερει κανεις αν βρισκονται πουθενα τα αλλα καινουρια που θα παιξει (εκτος απο βιντεακια απο live στο YouTube…)?

εχω διαβασει οτι και αλλους οτι τους χαλαει το praise the lord…,αλλα δεν καταλαβαινω το λογο.μια χαρα κομματι ειναι.ισως βεβαια να φταει το οτι δεν κολλαει πολυ με τον υπολοιπο δισκο.:-k

σωστος για money αντι του praise. κ εγω επισης θα αλλαζα το honking antelope με το elect the dead! γενικα ολα τα παιζει εκτος του elect κ του money…

τωρα για τα καινουρια π ψαχνεις μονο σε live στο utube τα βρηκα. δε νωμιζω να υπαρχουν κ καπου αλλου μεχρι τωρα. θα τα ακουσουμε ομως live τν τριτη ρε τι αλλο να θεμε!!!:yahoo:

Δεν μου κολλαει με τιποτα με τον υπολοιπο δισκο, τον ακουω ολο νερακι και ειναι το μονο κομματι που με κουραζει (και πολυ μαλιστα) και τις περισσοτερες φορες το ‘‘πηδαω’’…

Το παιζει το Elect The Dead ρε συ… Μονο το Money δεν παιζει… ΟΚ, live την Τριτη λοιπον τα αλλα καινουρια…

τσιμπησα κ γω το εισητηριο μου!!κ γω θα ηθελα το money!!κομματαρα!!!

8O

μια χαρα!!!

Πως το βλέπεται από κόσμο;;;
το Νο 981 έχω…

δεν εχει σχεση τι νουμερο εχεις!!κνα 2000 βλεπω εγω!!

Παίδες, από λεωφορία από Αθήνα προς Μαλακάσα για μας τους επαρχιώτες, ξερετε τι παίζει??:roll:

τελικα αφου δεν ειχε διακοπες φετος θα ερθω και εγω!!!:D:D
Borders Are,Left Of Center μεγαλες τραγουδαρες…:thumbup: