O Serj Tankian στην Αθήνα Tρίτη 17 Αυγούστου

βασικα αυτο ειναι καινουριο tour κ αρχιζει 7 αυγουστου. οποτε λογικα στην πορεια θα μαθουμε αν σε αυτο θα παιιξει system η οχι.

ελπιζω παντως πως οχι. soad please come back!!!

Εγώ πάντως με όλο το Εlect the dead, δυο τρια τραγουδάκια από Soad (χιτάκια) και το Holiday in Cambodia είμαι υπερευχαριστημένος… :stuck_out_tongue:

θα σας έλεγα, αλλά μετά δε θα διαβασετε τη συνέντευξη και είναι κρίμα…:stuck_out_tongue:

Θα διασκευάσει ο Serj Tankian dead kennedys?
Σοβαρά μιλάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[-X[-X[-X[-X[-X
Αρνούμε να το συνειδητοποιήσω…

http://www.youtube.com/watch?v=cUJrt6E6ki0

ναι το είδα και μου ήρθε τάση προς εμετό…
Ελπίζω να μην το τολμήσει αυτό στις 17 του μήνα:p

οι system σε συντευξεις κ συγκεκριμενα ο shavo νωμιζω ειχαν πει οτι η μουσικη τους εχει επηρεαστει κ απο dead kennedys. οποτε τωρα που ο serj εστω κ σε σολο καριερα κανει διασκευη κομματι τους ηταν στα “αναμενομενα”.

*η συναυλια αρχιζει στις 9.30 κ οι πορτες ανοιγουν 3 ωρες πριν. κομπλε ωρα. μια χαρα.:drunk:

:D:D:D
πωωωωωω εμενα μ αρεσε παντως! punk rockkkkkkkkkkkkk!:vibrate:

Ξερουμε αν θα υπάρχουν λεωφορεία για επιστροφή κτλ;

αυριο ξεκιναει ξανα η περιοδεια,οποτε λογικα θα μαθουμε(στο περιπου)το σετλιστ.:smiley:

μπορειτε να μου πειτε τι δειχνει γιατι ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να το δω;;please…:slight_smile:

ο Χάρης Ρώμας ως ντόκτορ Ρούλης τραγουδάει με τους foo fighters.

holiday in cambodia!!!θα ειμαι στη μαλακασα τελικα!!:p:p

Foo Fighters feat. Serj Tankian - Holiday in Cambodia
o Tankian σε punk-pop live…8O8O8O το κοινό χορεύει λες και είναι σε club!! #-o#-o…ελπίζω να μην δούμε τέτοια…

=/

Ξέρουμε λίστα με κομμάτια?

λολ γαμάτο είναι

ξερει κανεις τι θα παιξει με λεωφορεια κλπ? αντε κ ερχομαστε απο μακρυα, μη φαμε κανα κετοπα…

λιγο χλωμο εως πεθαμενο το βρισκω να παιξει SYSTEM εκτος κ αν κανει καμια εξαιρεση…θα δειξει…

Κανονίστε να γκαρίζετε τίποτα ηλιθιότητες τύπου “Chop Sueeeeeey!”, “Spideeeeerssssss”, “Toxicityyyyyyyyyyyy” και τα ρέστα.