βασικα αυτο ειναι καινουριο tour κ αρχιζει 7 αυγουστου. οποτε λογικα στην πορεια θα μαθουμε αν σε αυτο θα παιιξει system η οχι.
ελπιζω παντως πως οχι. soad please come back!!!
βασικα αυτο ειναι καινουριο tour κ αρχιζει 7 αυγουστου. οποτε λογικα στην πορεια θα μαθουμε αν σε αυτο θα παιιξει system η οχι.
ελπιζω παντως πως οχι. soad please come back!!!
Εγώ πάντως με όλο το Εlect the dead, δυο τρια τραγουδάκια από Soad (χιτάκια) και το Holiday in Cambodia είμαι υπερευχαριστημένος… 
θα σας έλεγα, αλλά μετά δε θα διαβασετε τη συνέντευξη και είναι κρίμα…
Θα διασκευάσει ο Serj Tankian dead kennedys?
Σοβαρά μιλάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
[-X[-X[-X[-X[-X
Αρνούμε να το συνειδητοποιήσω…
ναι το είδα και μου ήρθε τάση προς εμετό…
Ελπίζω να μην το τολμήσει αυτό στις 17 του μήνα:p
οι system σε συντευξεις κ συγκεκριμενα ο shavo νωμιζω ειχαν πει οτι η μουσικη τους εχει επηρεαστει κ απο dead kennedys. οποτε τωρα που ο serj εστω κ σε σολο καριερα κανει διασκευη κομματι τους ηταν στα “αναμενομενα”.
*η συναυλια αρχιζει στις 9.30 κ οι πορτες ανοιγουν 3 ωρες πριν. κομπλε ωρα. μια χαρα.:drunk:
:D:D:D
πωωωωωω εμενα μ αρεσε παντως! punk rockkkkkkkkkkkkk!:vibrate:
Ξερουμε αν θα υπάρχουν λεωφορεία για επιστροφή κτλ;
αυριο ξεκιναει ξανα η περιοδεια,οποτε λογικα θα μαθουμε(στο περιπου)το σετλιστ.
μπορειτε να μου πειτε τι δειχνει γιατι ειμαι απο κινητο και δεν μπορω να το δω;;please…
ο Χάρης Ρώμας ως ντόκτορ Ρούλης τραγουδάει με τους foo fighters.
holiday in cambodia!!!θα ειμαι στη μαλακασα τελικα!!:p:p
Foo Fighters feat. Serj Tankian - Holiday in Cambodia
o Tankian σε punk-pop live…8O8O8O το κοινό χορεύει λες και είναι σε club!! #-o#-o…ελπίζω να μην δούμε τέτοια…
=/
Ξέρουμε λίστα με κομμάτια?
λολ γαμάτο είναι
ξερει κανεις τι θα παιξει με λεωφορεια κλπ? αντε κ ερχομαστε απο μακρυα, μη φαμε κανα κετοπα…
λιγο χλωμο εως πεθαμενο το βρισκω να παιξει SYSTEM εκτος κ αν κανει καμια εξαιρεση…θα δειξει…
Κανονίστε να γκαρίζετε τίποτα ηλιθιότητες τύπου “Chop Sueeeeeey!”, “Spideeeeerssssss”, “Toxicityyyyyyyyyyyy” και τα ρέστα.