Aνοθευτο ατσαλι 
φιλος, οι καρεκλες θα μεινουν για τα τσιφτετελια[-X
Αιχμηρες κιθαρες, δυνατα ντραμς, επικα φωνητικα, μια χαρα…:p:lol:
πλησιαζουν οι μερες και ελπιζω να ειναι σε φυσιολογικο χωρο,χωρις καθισματα και βλακειες.ξερει μηπως κανεις,ποσα εισιτηρια εχουν πουληθει?
Σε κανονική σκηνή θα είναι.
σωστος,τωρα προσεξα τα προηγουμενα ποστ.
Εβλεπα το Elect The Dead Symphony σε Dvd και ανυπομονω να ακουσω τις κομματαρες live. Αντε 17 μερες μεινανε, απο βδομαδα παω να παρω και εισιτηριο…
παντως λογικα δε θα παιξει το symphony (παλι καλα) εφοσον το tour ειναι για το νεο album “Imperfect Harmonies”.
17 μερες εμειναν!
εγω παιζει να ειμαι απο τους λιγους που γουσταρουν να τον δουν με συμφωνικη
και τι θα παιξει…?
μονο καινούρια?
συνελθετε ρε, με ποια λογικη ναρθει να παιξει μονο καινουργια (και μαλιστα ακυκλοφορητα);
θα εχει προφανως καποια καινουργια, αλλα οχι μονο
αυτο λεω…
επισης τι εννοείς οχι μόνο??
θα παιξει και system??
παλιότερα δεν έπαιζε…
τωρα άλλαξε γνώμη?
αφου δεν ενημερωνει κανεις που ν ξερεις τι θα παιξει
… elect the dead ρε σεις =/
Οχι δεν θα ειναι με συμφωνικη, αλλα το setlist πανω κατω το ιδιο ειναι… Και εγω προτιμω τα κομματια χωρις συμφωνικη…
Ρε παιδια αν όταν λέτε “καινουρια” εννοείτε το “Εlect the dead” και γενικά ότι έβγαλε μετα τους SOAD, τότε θα παίξει ΜΟΝΟ καινούρια…
αφου δεν παιζει system…απλα τώρα θα μπορεί να γεμίσει το setlist και με κανα δυο καινούρια(αν παίζει κανένα…)
πληροφοριες για τι θα ακουσουμε κλπ απο το official site του.
http://www.serjtankian.com/news/imperfect-harmonies-world-tour-kicks-august-7-sonisphere-festival
ενολιγης θα ειναι με τη μπαντα του τους f.c.c. + ορχηστρα απο 8 μελη (αυτο το διαβασα σε συνεντευξη του στο metal sucks). θα παιξει τραγουδια απο το elect the dead, καποια απο το imperfect harmonies + 1 η 2 εκπληξεις που λογικα υποθετω θα ειναι κατι απο soad.8)
εδω κ η συνεντευξη που ειπα πριν στο metal sucks η οποια ειναι αρκετα ενδιαφερουσα, αναφερεται κ σε soad κ.α. http://www.serjtankian.com/news/metalsucksnet-interviews-serj
Mε τπτ… δεν το εχει κανει ποτε και δεν βρισκω τον λογο να το κανει στην Αθηνα
Συμφωνω και εγω και μαλιστα η μια εκπληξη θα ειναι η διασκευη στο Holidays In Cambodia των Dead Kennedys, για την δευτερη αν υπαρξει δεν γνωριζω.