Λοιπόν, ρώτησα σήμερα για Tull και παίζουν 3 κατηγορίες τιμής για καθιστούς και άλλη μία για όρθιους που είναι πράγματι πίσω από τους καθιστούς
Ντάξει και να θες να είσαι καλοπροαίρετος δηλαδή, αυτή η εταιρεία δεν σ’ αφήνει! :lol:
Aμα ειναι εκει και δεν λειπουν για διακοπες…
τι εννοεις?
Μιά ζωή μαλάκες!
Το κακό είναι πως έχουν γιγαντωθεί και αναπόφευκτα όλο και θα φέρουν κάτι που σε ενδιαφέρει και αναγκάζεσαι να τους τα σκας. [-X
Εγώ με τους Tull μπήκα σε πειρασμό να προσπεράσω φέτος, αλλά γουστάρω πολύ τη μπάντα, δεν ξέρω και πόσα χρόνια ακόμα θα περιοδεύουν…
Λογω 15Αυγουστου λογικα θα λειπουν οι περισσοτεροι…
Το οποιο θα ειναι πολυ καλο για οσους παμε, ουτε κινηση, ουτε τιποτα, μια χαρα…
Eτσι! ουτε αγχος, ουτε πιεση, χαλαρα γενικως, οσοι πανε θα περασουν καλα.8)
Εγώ πάντως Τανκιάν θα πάω και αν είναι στο θέατρο θα κάνω crowd-surfing πάνω στους καθιστούς που θα είναι μπροστά μου.
Εδίτ: Ε, και βασικά αν θέλει κάποιος από αυτή την καταπληκτική εταιρεία να μας ενημερώσει για το πού και πώς θα διεξαχθεί το live θα ήταν καλοδεχούμενο. Γιατί πχ στο δελτίο τύπου που υπάρχει στο rocking λέει για Θέατρο του Terra Vibe, ενώ στο site της Didi αναφέρεται απλώς το Terra Vibe.
Καμια πληροφορία anyone?
Οργανωση, οχι αστεια…:lol: Κατανταει γελοιο…
σε μια τέτοια συναυλία δεν νομίζω και πολλοί να έρθουν και να απαιτήσουν και να κάτσουν… οπότε πάμε στις καρέκλες, αράζουμε μέχρι να αρχίσει (το έχω ζήσει Αγγλία και πιστέψτε με, μετράει) και μετά σηκωνόμαστε όλοι…
Πηγε σημερα ο πατερας μου και πηρε εισητηριο και του ειπαν οτι η συναυλια θα γινει σε κανονικη σκηνη (ορθιοι κ ετσι) κ το θεατρακι που ετοιμαζουν (εκει που ηταν η μικρη σκηνη παλια) ειναι για jethro tull…
μπορει να μου πει καποιος που να ξερει αν κυκλοφορισουν εισητηρια για τους κατοικους μαλακασας?
Ρε παίδες από ότι έχω καταλάβει το θεατράκι θα είναι εκεί που ήταν πέρσι η μικρή σκηνή, άρα αφού ο χώρος ΔΕΝ είναι αμφιθεατρικός πως σκατά θα γινότανε να είναι μπροστά οι όρθιοι και πίσω οι καθιστοί??? Ωραία η γκρίνια αλλά βάλτε και λίγο το μυαλό να δουλέψει!
Καλά έτσι κι αλλιώς δεν θα γίνει στο θεατράκι, αλλά εμένα τι με νοιάζει αν είναι αμφιθεατρικά ή όχι.
Να κόψουν το λαιμό τους να τον φτιάξουν όπως πρέπει.
Παντως απο οτι εχω καταλαβει ολα τα εισιτηρια ειναι 25αρια και απλα πας οπου βρεις…
ΘΡΑΣ ΡΕ @)*&@$)&$@)&$@
χαχαχα απίστευτο, να βλέπω μουσάτους μεταλλάδες να λικνίζονται υπό το ασμα του ΜΑΖΩ και τί άλλο.
Ε ρε γλέντια. Αν υπήρχε ένα μόνο σκυλάδικο που θα ισοδυναμούσε με ηλεκτρική καρέκλα για μένα, αυτό είναι το ζηλευω, δεν ξέρω γιατί αλλά πάντα μου καθόταν ιδιαίτερα στο λαιμό. Στηρίζουμε τις πολιτισμικές προτάσεις του λώρη
Παρεμπιπτόντως όταν ακουστεί θα φύγουν οι καρέκλες και μετά θα ξαναγυρίσουν για το σερζ? :lol: