O Serj Tankian στην Αθήνα Tρίτη 17 Αυγούστου

Νταξ ακόμα και μια γάτα καταλαβαίνει πως η φωτό αυτή είναι φώτοσοπ.

\m/\m/

Πάτωμα!!!

Eγω δεν το καταλαβα… :oops:

γαμώτοοοο… δύσκολη μέρα βρήκε να ρθει…

δεν είπε κανένας ότι η φωτό είναι πραγματική… εγώ είπα ότι έτσι ( μας λένε από την ντιντι ) θα είναι… και γενικότερα οι χώροι των συναυλιών στήνονται 1-2 μέρες πριν την συναυλία οπότε μην περιμένετε πραγματική φωτογραφία πριν την πρώτη προγραμματισμένη συναυλία για αυτό το θεατράκι…

Δεν είσαι γάτα τότε, :lol:
άντε τώρα να περιμένουμε ένα μήνα για αυτη την συναυλία και δεν αντέχεται.8)

αντε,λιγοτερο απο δυο μηνες μενουν!απο προπωληση,ξερει κανεις πως παμε?

θα ερθει με ορχηστρα απ οτι καταλαβαινω,καμια κιθαρα θα παιξει?κανα system να γουσταρουμε?

Απ’όσο ξέρω δε παίζει system, αλλά ελπίζω να κάνω λάθος

Εγώ ελπίζω να έχεις δίκιο :lol::lol:

μακαρι να μην παιξει το elect the dead symphony το οποιο δε με ψηνει κ πολυ να πω τν αληθεια… χιλιες φορες με κιθαριτσα, ντραμς κλπ να χτυπηθουμε λιγο.8)

κ επισης να μν παιξει τραγουδια απο system. γιατι αμα αρχισει ο καθενας τους να παιζει στις προσωπικες του συναυλειες τραγουδια απο soad τοτε δεν το κοβω να τους ξαναδουμε ποτε μαζι ως soad…:frowning:

opws k na xei 8a maste ekei pantws.:metal:

metal summere ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

σωστός… άντε με τους μαλάκες, να το ξαναφτιάξουν το γλυκό για να γουστάρουμε…

να δω live soad κ να πεθάνω… :!:

ΦΩΝΑΡΑ !! ΜΑΓΙΚΗ ΦΩΝΗ !
Μακάρι να μπορούσα να πάω…:frowning:

Εγω θελω να ακουσω και κανα 2 System και να φτιαξουν και την μπανταρα ξανα, το ενα δεν αποκλειει το αλλο…

Εδώ ο παιχταράς αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αν θα πάω…

Υπάρχει περίπτωση να ισχύει το σκαρίφημα που είδα στο Ticket House και οι όρθιοι να είναι πίσω απ’ τους καθιστούς στο “θεατράκι του τέρα βάημπ”?

Άσε και εγώ με αυτό το σκαρίφημα παλέυω να βγάλω άκρη, να καταλάβω αποστάσεις κλπ. και έχω και πιό άμεσο θέμα γιατί θέλω να βάλω εισητήρια για τους Jethro Tull την άλλη εβδομάδα! :-k

Τι κουλο ειναι αυτο? Εχουν διαφορα στην τιμη τα εισιτηρια καθιστων και ορθιων?

8a dwsoun ksana f8hna tickets stous katoikous malakasas?kserei kaneis?