O γιατρός σάς απαντά

[SIZE=“7”]Dr[/SIZE]

αυτη η μελισσα γιατι εχει τριχες στο λαιμο?

κασκολ

ευχαριστω παιδια…

επισης…
papardelas… ο ανθρωπος με την σωστη ερωτηση…:lol:

Γόνατο…μπάλα τέλος για φέτος…:frowning:

Σε εναέρια διεκδίκηση προσγειώθηκα και ενιωσα το γονατο να φευγει δεξια και αριστερά σε κλάσματα δευτερολέπτου και μετά φοβερό πόνο…ο πόνος κράτησε 1 λεπτό το πολύ και μετα ηρέμησε αρκετα…ο γιατρός εκεί μου έκανε χειρονακτικές ασκήσείς και μου είπε πως απο άποψη συνδέσμων το γόνατο δείχνει σταθερό…

Την επόμενη μέρα είχε πρηστεί κ πόναγα πολύ σε έκταση και όταν το λύγιζα…Το είδαν 2 φίλοι φυσιοθεραπευτές και μου είπαν πως είναι σταθερό και πιθανά είναι κάκωση μηνίσκου στο οπίσθιο κέρας αλλά με μεγνητική μόνο θα ξέρω σίγουρα…Ο πόνος και το πρήξιμο σχεδόν υποχώρησαν αλλά έχω μία αίσθηση μουδιάσματος και όχι απόλυτης σταθερότητας στο σημείο…

όποιος την έχει πάθει με γόνατο ας δώσει καμμια συμβουλή…

βασικά μη το πατάς ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ το πόδι σου και κανε ασαπ μαγνητική.

περαστικά : /

Δεν την έχω πάθει προσωπικά, αλλά ο κολλητός μου τραβιέται ακόμα μετά από 7 χρόνια λόγω κακών αρχικών γνωματεύσεων.

Λοιπόν άσε τους φυσιοθεραπευτές και κάνε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαγνητική να δεις μήπως είναι χιαστοί. Αν είναι (χτυπάμε ξύλο) τα ξαναλέμε, αν όχι και είναι μηνίσκος θέλει απλά ξεκούραση για κάνα μήνα, ίσως παραπάνω.

Περαστικά ρε. :frowning:
Δεν πιστεύω να σου χαλάσει το ταξίδι, ε?

thanx παιδιά!

το πρόβλημα με την μαγνητική είναι πως είμαι ανασφάλιστος…πρόσφατα έβγαλα κάρτα ανεργίας αλλά ασφάλιση απο ΙΚΑ θα έχω απο αρχές Ιουλίου…Το ξέρω ότι μόνο με την μαγνητική γίνεται δουλεια…προφανώς είμαι με πάγους και ξεκούραση αλλα περπατάω κανονικά και βγαίνω κτλ…

chris είπαμε στο ταξίδι κομμάντο! ε τώρα ακόμα πιο πολύ!

tyler περαστικα ρε συ :frowning:

(δε ξαναλεω τπτ για το λοστ μεχρι να γινεις καλα :p)

χαχα! merci! :smiley:

ψυχοσωματικο ε;

5 γιατροι, 5 διαφορετικα πραγματα…
καθε φορα και αλλη διαγνωση(ο θεος να την κανει)
ψυχοσωματικο, μυοσκελετικο προβλημα, αντιδραση σε αυτο που εχω στο στομαχι, ισως καποιο προβλημα στην καρδια, ισως αγχος…

μονο οτι φταινε οι slipkot δεν μου εχουν πει…

αααα. και ενας παθολογος δεν με εξετασε καθως με το ειδε με το ματι οτι δεν εχω κατι…:lol::lol:#-o

[SIZE=“1”]*μολις βρω τι εχω ομως δεν θα χαρει και πολυ…[/SIZE]

α οκ…παντως χωρις να ειμαι γιατρος αυτα που σου ειπαν ειναι πολυ λογικα…εκτος απο το προβλημα στην καρδια που το θεωρω τραβηγμενο…
και μενα με ποναει στο στερνο οταν νιωθω πιεση και εχω αγχος τελευταια…

ναι ισως εχουν δικιο για το στιθος…
αν και δεν εχω ενοχληση…
εχω πονο και μενω επιτοπου…

αλλα για το στομαχι μονο ενας σοβαρος βρεθηκε να μου πει οτι πρεπει να κανω γαστροσκοπηση…

οταν μπηκα στο νοσοκομειο πριν απο 11 μηνες:
-γιατρε στο στομαχι αριστερα νιωθω πονο εδω και πολλα χρονια αλλα τωρα εχει γινει παρα πολυ δυνατος…
-μπορει να ειναι απο κατι που εφαγες :!::!::!:

#-o[-X

Tyler περαστικά και πάλι, εύχομαι να μην είναι τπτ, αλλά κάνε οπωσδήποτε αυτή τη μαγνητική μόλις μπορείς για να ξέρεις τι σου γίνεται.

Όχι μόλις μπορεί, άμεσα να την κάνει, επιμένω.
Ας δανειστεί στην χειρότερη.

Έχετε δίκιο guyz…Θα το ψάξω άμεσα…

Thanx mule!:smiley:

Μάλλον έχει δίκιο ο Κρισπ, με αυτά τα πράγματα καλύτερα να μην τα αναβάλεις!

δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά φίλος που είχε πάθει χιαστούς ακριβώς τα ίδια συμπτώματα είχε.πήγαινε κάνε μαγνητική άμεσα.

με ποναει το ουλο σε ενα δοντι σφραγισμενο εδω κ 2 χρονια κ το νιωθω σαν να εχει φουσκωσει

μαλλον το κοβω για απονευρωση

εχει κανει κανεις εδω μεσα ? τι λεει γενικως ?

για πειτε εμπειριες απονευρωσεων