O πιο αταλαντος μουσικος...θαψτε αφοβα!

Α ναι σωστα ! Παντως απο το μυαλο μου δεν το εβγαλα ! Νομιζα πως το ειχα διαβασει εδω, γιαυτο το εψαχνα και δεν το εβρισκα ! :wink:

Γουάου,αυτό σημαίνει ότι είμαι trendy?8)

Σας αφήνω,πάω να ακούσω Bring the noise…κακό κομμάτι των Public Enemy μαζί με Anthrax που γέννησε το nu-metal…:lol:

Ναι τρεντυ ( αλλα με την αρνητικη σημασια για μενα)…

φιλε μου εχεις χασει το νοημα της μουσικης
θα ακουσω οτι θελω και οχι με υποδειξεις απο reviews,περιοδικα και μεταλοπατερισμους!!!
η μουσικη ειναι μια,τα κολλημενα μυαλα ειναι πολλα!

αα και nu metal δεν υπηρξε,ποτε!ορος απο δημοσιογραφους ητανε.
οι ιδιοι δημοσιογραφοι που βγαλανε τον ορο heavy metal!

Για κάποιο λόγο ποτέ μα ποτέ δεν θυμάμαι να είναι δίπλα δίπλα το όνομα π.χ. των Slipknot στη λέξη τρέντυ.Για να μην πώ για μπάντες όπως τους Mushroomhead…έλεος ρε,τι άλλο θα ακούσω…

εσυ λοιπον τι ονομασια θα εδινες σε αυτο το ειδος ?? Αφου δεν υπηρξε nu , θες να πεις οτι δεν υπηρξε ουτε power oyte death ktl…?

Η πολλη ανοιχτομυαλια θα μας φαει και σε 10 χρονια οταν θα λενε μεταλ θα εννοουνε τους linkin park kai toys evaneschence… ΕΛΕΟΣ!

Ελεος ομως…

εσυ πως θα ονομαζες το rage for order?
ή το into the pandemonium?

ή μηπως και αυτα δεν ειναι μεταλ???

Παντως νταξει δεν εχει και πολυ νοημα η κουβεντα. Ο Night Sky δεν γουσταρει Slipknot και δικαιωμα του να τους λεει αταλαντους…

Πραγματικά, όλη αυτή η ανούσια “κουβέντα” ξεκίνησε επειδή είπε πως δεν του αρέσουν oι Slipknot (απολύτως φυσιολογικό μου ακούγεται:p ) και τους θεωρεί ατάλαντους και κάπου εκεί έπρεπε να τελειώσει…

Φισικα και ειναι μεταλ… Απο τους δυο αυτους δισκους εχω ακουσει μερικα κομματια οχι ολοκληρους…

Βεβαια μπορεις να συνδιασεις διαφορα ειδη της μεταλ οπως εκαναν οι Celtic Frost (black, thrash, doom, sumphonic/atmospheric…)

Eννοειται οτι πολλες φορες μια λεξη πριν το -μεταλ δεν μπορει να καθορισει πληρως τη μουσικη ενος γκρουπ…

τους εθιξα την γκρουπαρα ( :lol3: )και παρεξηγηθικαν !!! :smiley:

Α Nightsky, γκοτζαμ HETFIELD ακουει HARDCORE, αλλα νταξει, ποιος κωλοτρεντας ειναι αυτος θα μου πεις…

ΡΕ… ΕΓΩ δεν ακουω hardcore, δεν ειναι στα γουστα μου, πως να το κανουμε…

Αν προσεξες εκραξα το nu μονο, για το hardcore ειπα απλα οτι δεν ειναι του γουστου μου…

ειναι λιγο περιεργο αυτο που γινεται σε αυτο το θρεντ!!! Ποιος απο εμας ξερει αν π.χ. ο Malmsteen ειναι αταλαντος;;;Ε Λ Ε Ο Σ!!!Ο Gillan;;;Ας ειχαμε κανει τις καριερες τους…ας ειχαμε παιξει στα κομματια τους και γενικα ας ειχαμε καταφερει το 1 απο τα 1000 που εχουν καταφερει και θα ημασταν με την μυτη πανω απο το κεφαλι!!! Ειναι αστειο εως γελοιο…μπορουμε να πουμε ποιος δεν μας αρεσει αλλα ποιος ειναι αταλαντος νομιζω οτι ειναι πολυ λαθος να το πουμε…δειχνει απιστευτο κομπλεξισμο!!!Anyway…θεωρω αταλαντους τους…Rush, Led Zeppelin, Black Sabbath, Iron Maiden, Metallica, Dream Theater, Fates Warning, Genesis, King Crimson, Frank Zappa, Pink Floyd, Y. Malmsteen, Steve Vai, Joe Satriani, Megadeth, Muse, Red Hot Chili Peppers, Tool, Sieges Even και γενικα μπορω να μιλαω μεχρι αυριο για αταλαντους καλλιτεχνες που κατα τυχη εγραψαν τα κομματια που εγραψαν ενω ηταν αταλαντοι!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :smiley: :smiley:

Εγω δεν ειπα αταλαντο κανεναν θρυλικο καλλιτεχνη, τους Σλιπκνοτ ειπα…:stuck_out_tongue:

Εκτος και αν καποιοι διαπραξουν την ιεροσυλια να τους συγκρινουν με καποιον απο τους προαναφερθεντες καλλιτεχνες !!

ε ακριβως
επειδη βαριεμαι εγω να ψαχνω την καταλληλη λεξη
ονομαζω απλα μεταλ τους slipknot και τελειωνει το θεμα με τις ταμπελες
ετσι και αλλιως και αυτοι συνδιασαν διαφορα ειδη (thrash,death,hardcore,industrial…)

και κοιτα
και οι celtic frost και οι queensryche οταν βγαλαν αυτα τα αλμπουμ τρωγανε κραξιμο απο κατι ατομα σαν και σενα.ειναι γεγονος!ρωτα οποιονδηποτε παλιο θελεις!ή ψαξε βρες παλια περιοδικα!
αλλα η ιστορια τους απεδειξε λαθος
και για αυτο το λογο ολη αυτη η τρουμεταλομανια, εχει αποδεχθει οτι εχει βγει στα 80’ς και απορριπτει τις παρομοιες περιπτωσεις που γινανε απο τα 90’ς και επειτα!!!

Λοιπον, για να ξεκαθαρισω την θεση μου.

Δεν διεκδικω τον τιτλο του true-harder than steel-metal warrior.

Το οτι ακουω απο Deep Purple μεχρι Emperor δειχνει τουλαχιστον οτι δεν ειμαι στενομυαλος!

Απεχθανομαι τη συγκεκριμενη μπαντα (Slipknot).

Eσυ ο ‘‘ανοιχτομυαλος’’ δεξου οτι υπαρχει πολυς κοσμος ολων των ηλικιων που τους αντιπαθει.

Αυτα.

Δεν δεχομαι οτι υπαρχει κοσμος που τους αντιπαθει…

Δεχομαι οτι υπαρχει κοσμος που δεν τους γουσταρει…

Κι εσυ οχι μονο τους “αντιπαθεις”, αλλα υποστηριζεις οτι αυτοι φταινε για τη διαβρωση του μεταλ και αλλα τετοια ωραια…

Αυτα.

Ε αφου μου τι σπανε ρε παλικαρι τι να κανουμε !!!

Διαβασε λιγο τον τιτλο του θρεντ… Θαψτε αφοβα λεει !!!