δεχομαι οτι υπαρχει κοσμος που τους αντιπαθει
δεν δεχομαι το κραξιμο
και συ δεξου οτι υπαρχει κοσμος που τους καραγουσταρει
και οτι στο μεταλ δεν υπαρχουν ταμπελες.
δεχομαι οτι υπαρχει κοσμος που τους αντιπαθει
δεν δεχομαι το κραξιμο
και συ δεξου οτι υπαρχει κοσμος που τους καραγουσταρει
και οτι στο μεταλ δεν υπαρχουν ταμπελες.
Τιτλος θρεντ : Θαψτε αφοβα…
Οι ταμπελες χρειαζονται για να συνεννοουμαστε, αφου px. αλλο μεταλ οι Rhapsody αλλο μεταλ οι Carpathian Forest…
Φαντασου ποσο διαφορετικη γνωμη θα σχηματισει ενας ασχετος για το μεταλ αν του βαλεις να ακουσει Cannibal Corpse λεγοντας του απλα οτι ειναι μεταλ ( και οχι ντεθ μεταλ) και ενας αλλος ο οποιος θα ακουσει Nightwish…
λεει θαψτε αφοβα,για αταλαντους μουσικους!
οι slipknot κατα κοινη παραδοχη δεν ειναι αταλαντοι.
τα επιχειρηματα σου δεν στεκανε
και επισης με το κειμενο που μας παραθεσες εφτασες στα ορια του προπαγανδισμου!
οι ταμπελες χρειαζονται για να ερμηνευσουμε τη μουσικη ενος γκρουπ
οχι για να διαχωριζουμε καλες και κακες μπαντες!
[SIZE=“4”]κοινη παραδοχη ??? [/SIZE]Σωπα ρε… Κια εγω σου λεω οτι η υπερβολικη προωθηση τους και το ιματζ τους τους εκαναν φιρμες… Marketing, ολα σε αυτο στηριζονται και απο αυτο κινουνται.
ΤΕΛΟΣ η συζητηση για αυτο το γκρουπ. Αλλες οι αποψεις μας, δεν βγαζουμε ακρη…
οι slipknot ειναι αποδεκτοι και απο παλιους μεταλαδες και απο ατομα που γνωριζουν απο μουσικη
marketing υπηρχε παντοτε!!
να σου πω για τα τηλεοπτικα σποτς των judas priest ή για τα αμετρητα σινκγλακια και βιντεο των maiden!!
και ισα ισα το οτι εχουν κανει ενα μεγαλο ονομα την εποχη που εχουν πεσει οι πωλησεις των δισκων,και κυριαρχει το free downloading,λεει πολλα!!
Δεν εχει νοημα να συνεχιστει αυτη η κουβεντα…
Εχω μια απορια: μπαντες καθαρα μετσαλ, που εχουν παιξει μαζι με nu metal μπαντες, η εχουν συνεργαστει μαζι τους, δεν αξιζει να ασχολουμαστε μαζι τους και ειναι αταλαντοι?
Γιατι δεν μπορουμε να ακουμε κατι που δεν ειναι μεταλ δεν καταλαβα!
Οτι αρεσει στον καθενα!
Τωρα οσων αφορα τους Slipknot αταλαντους δεν τους λες ολλοι τους σαν μελη ειναι γαματοι μουσικοι!Το προμοτιον και το στυλ ειναι αλλο.
ακους και εσυ ολα τα ειδη μεταλ?
:lol:
κοιτα εγω δεν ειπα εσενα…αλλα διαβασα διαφορα ποστς που αναφερουν αυτους ως αταλαντους οποτε να καταλαβαινομαστε λιγο ετσι…
Παντως επειδη βλεπω οτι εχει ξεφυγει η κουβεντα σας να πω κατι…Δεν υπαρχει κακο μουσικο ιδιωμα…ολα εχουν λιγο πολυ κατι καλο να δωσουν, υπαρχουν κακα γκρουπ! Κοινως το Death Metal ειναι μια χαρα ιδιωμα! Οι Death ειναι τρομερο γκρουπ! Οι Mortician ομως κατ’εμε δεν ακουγονται με τιποτα! Δεν θα ηταν μαλακια να επερνε η μπαλα ολο το ιδιωμα εξ αιτιας των γκρουπς σαν τους Mortician, οταν υπαρχουν γκρουπαρες οπως Death, Morbid Angel, Nile κτλ. Οποτε χαλαρωσε λιγο και δες τα πραγματα λιγο πιο ωριμα!Αυτα…
Mια γενική παρατήρηση που την έχω ξανακάνει κάμποσες φορές. Γιατί τέτοιο μένος να ανακαλύψουμε συγκροτήματα που απεχθανόμαστε, να τα θάψουμε και να τα κράξουμε? Γιατί τέτοια μανία καταδίωξης? Γιατί αντί να πλέκουμε το εγκώμιο της μπάντας που μας αρέσει να προτιμούμε να πυροβολούμε μία άλλη (και κατ’ επέκταση ένα σωρό άτομα που την ακούν και η μουσική της μιλάει στην καρδιά τους)
Δεν κατακρίνω κανέναν, καλά κάνετε. Αλλά έχετε αναρρωτηθεί γιατί υπάρχουν ήδη στο rocking τουλάχιστον 5 παρεμφερή threads κι έχουν όλα επιτυχία (ο πιο ατάλαντος μουσικός, κορυφαία συκροτήματα που δε γουστάρετε, υπερεκτιμημένα συγκροτήματα, και μου’ ρχονται στο μυαλό τουλάχιστον άλλα 2 τέτοια threads που δε θυμάμαι τίτλους τώρα)
Τέσπα, αν σας αρέσει απλά αγνοήστε με, απλά μου ανάβουν τα λαμπάκια όταν διαβάζω κάτι τέτοια.
Είσαι θεός, τέλος!
Θα σου πω εγω γιατι. Γιατι οταν λες ποσο θεοι ειναι οι Metallica (τυχαιο παραδειγμα), εισαι ενας απο τους πολλους, οταν ομως τους κραζεις για την “εμπορικη στροφη του Black Album” εισαι απο τους λιγους και (νομιζεις οτι) αυτο σε κανει μαγκα…
QFT απλά
εγω λεω απλα απο κομπλεξ…γιατι κομπλεξ ειναι οταν προσπαθεις να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ σε καποιον οτι το συγκροτημα που αυτος γουσταρει να ακουει ειναι gtp.
Δλδ η περίπτωση του χαβαλέ δεν παίζει,έστω και λίγο?Δεν λέω ότι υσχίει πάντα,αλλά υπάρχουν αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.
Μια περιπτωση ειναι το κομπλεξ…
Μια αλλη περιπτωση ειναι επειδη αγαπας αυτη τη μουσικη και θελεις να πεισεις τον αλλον οτι υπαρχουν ποιοτικοτερα πραγματα απο τα γουστα του και θες να του δωσεις το εναυσμα για να ψαχτει λιγο και να μαθει και μπαντες που πλεον εχουν διαλυθει συμβαλλοντας τα μεγιστα στην δημιουργια της μεταλ μουσικης…
Αυτό ακριβώς δεν λέγεται κόμπλεξ???:roll:
Το δεύτερο είναι εντελώς διαφορετικό,αλλά το να δίνεις αφορμή για ψάξιμο σε κάποιον άλλο νομίζω απέχει πολύ απ’ το να προσπαθείς να υπομβιβάσεις τα γούστα του…
Αυτό ακριβώς δεν λέγεται κόμπλεξ???
αυτο :roll:
Μια αλλη περιπτωση ειναι επειδη αγαπας αυτη τη μουσικη και θελεις να πεισεις τον αλλον οτι υπαρχουν ποιοτικοτερα πραγματα απο τα γουστα του
δηλαδη για να καταλαβω, υποστηριζεις οτι εχεις το απολυτα ΣΩΣΤΟ γουστο, και καθε τι απου ακους ειναι οτι πιο ποιοτικο, και οτιδηποτε δεν αρεσει σε σενα δεν ειναι ωραιο;
θα καταλαβετε ποτε οτι το γουστο στη μουσικη ειναι[FONT=“Book Antiqua”][SIZE=“5”] Υ Π Ο Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Ο[/SIZE][/FONT] ;
Δηλαδη για να πεισεις καποιον να ακουσει κατι καινουριο πρεπει να τον πεισεις οτι αυτα που ηδη ακουει ειναι σκατα? Λες και υπαρχει ανω οριο στον αριθμο των συγκροτηματων που ακουμε…
οχι δεν ειναι κομπλεξ αν δεν το κανεις για να φανεις εσυ ‘‘true’’ , αλλα για να μαθει/ακουσει ο αλλος περισσοτερο γνησια μεταλ πραγματα…
Το κραξιμο το ριχνω σε αυτους που ενω δεν εχουν ιδεα για το 80’s metal , ακουγοντας μερικα σημερινα γκρουπς του νεου ηχου, το παιζουν μεταλλαδες με αποψη …
Αν καποιος ακουει μια 10ετια και βαλε μεταλ εχοντας ακουσει σε βαθος αυτους που θεμελιωσαν τη μουσικη αυτη σε ολα τα ιδιωματα της ( οχι να ξερει μονο τα 10 πασιγνωστα γκρουπς), αναγνωριζοντας το ‘‘μεγεθος’’ τους και απλα επειδη αναζητει πλεον το διαφορετικο να ακουει και nu , τοτε θα του πω οκ επιλογη σου, απολυτως σεβαστη…