O πιο αταλαντος μουσικος...θαψτε αφοβα!

καλε μου κυριε
υπαρχουν και ατομα εδω μεσα που ασχολουνται και ξερουν απο μουσικη ,και βγαζουν τους manowar κουλους.
που πανω κατω και γω συμφωνω.δεν ητανε και οι φοβεροι παιχτες.
αυτο ομως δεν μπορει να μειωσει οτι οι manowar συνεβαλαν παρα πολυ στο μεταλ ή οτι δεν γραψανε τρομερα κομματια!

Kοιτα, οι Manowar δεν εκαναν επιδειξη τεχνικης ποτε αλλα οι συνθεσεις τους που οι περισσοτερες ειναι Υμνοι ειναι ακρως επιβλητικες και ατμοσφαιρικες χωρις καν την χρηση πληκτρων. Για να το πετυχεις αυτο αναμφισβητητα διαθετεις ταλεντο και εμπνευση !

Αλλο παιχτης και αλλο συνθετης! βεβαια εννοειται χρειαζεται επαρκως υψηλη τεχνικη για να γραψεις καλη συνθεση …
Παραδειγμα παιχταραδων αλλα μετριων συνθετων ειναι οι Dragonforce…

οπωτε ερχεσαι σε αυτο που λεω εγω

οι slipknot Μπορει να μην ξερουν να παιζουν οπως λεει το αλλο παλικαρι
αλλα ξερουν να γραφουν φοβερα κομματια.βαλε και την πρωτοτυπια του ηχου τους.

οτι χρειαζεται επαρκως υψηλη τεχνικη για να γραψεις καλη συνθεση,δεν ειναι σωστο.

οι led zeppelin πχ δεν ειχανε υψιλη τεχνικη,και ομως γραψανε καταπληκτικες συνθεσεις!

Σε επιπεδο τεχνικης δεν ειναι οι καλυτερη αυτο ειναι δεδομενο .Ομως εκει το φιλινγ στα κομματια δεν το βγαζουν αλλα συγροτηματα γιαυτο και δεν υπαρχουν αντιγραφεις των Manowar . Ακου τη δισκαρα Invictus απο Virgin Steel και θα καταβεις .

Το ηξερα οτι θα το πεις για τους σλιπκνοτ αλλα εγω θεωρω αθλια τα τραγουδια τους…:slight_smile:

Anyway…τα εχουμε ξαναπει…

Το feeling twn Manowar ειναι με μια λεξη μοναδικο !!!

για να γράψεις καλή σύνθεση δε χρειάζεται υψηλή τεχνική. και γενικά ρε παιδί μου, προσπαθείτε να κρίνεται “αντικειμενικά” μουσική που δε σας αρέσει. ε, έλεος. και για κάποιον που δεν του αρέσει το επικό μεταλ, οι μάνογουορ 8α του φαίνονται μέτριοι παίχτες, με μέτριες παραγωγές και βαρετές συνθέσεις. είναι “αντικειμενικά” μέτριοι; ε-λ-ε-ο-ς.

καλα γενικα ξερω οτι πολλοι θεωρουν τους virgin steel αντιγραφεις των manowar!
παντως οτι και να ναι,εχουν βγαλει δισκαρες οι virgin steel.

αντιγραφεις των manowar,υπαρχουν.απλα με την κακη εννοια! :wink: νομιζω majesty λεγονταν αυτοι που χα ακουσει,και ητανε τραγικοι!!

χμ.

αυτο. αν φτασαμε στο σημειο να λεμε αταλαντους τους Marty Friedman και Jason Becker, ας παρατησουμε το Μεταλ και ας ακουμε κατι αλλο.

ειπαμε, οι MANOWAR ειναι μοναδικοι !!! RESPECT.

και, βέβαια, όπως υπάρχουν και κακοί αντιγραφείς, υπάρχουν και οι καλοί (αντιγραφείς και μη). δε βγάζουν μόνο οι μάνογουορ επικό φίλινγκ.

Στη μερια των καλων ειναι σιγουρα οι BattleRoar ! :smiley:

Περισσοτερο Manilla Road βγαζουν , και μπραβο τους γιατι αυτο δεν υπαρχει σημερα(απο θεμα κενουργιων συγροτηματων παντα) . Για τους φιλους του ιδιοματος ειναι πολυ καλη ενω απο τους αλλους θαβοντε .

Δεν ειπα κατι κακο για τους Virgin Steel . Απλα ειναι το μονο συγροτημα που παζει powen-epic το οποιο φτανει τοσα κοντα στους Manowar σε επιπεδο φιλινγ αλλα και παλι βλεπεις οτι ειναι πολυ μακρια ακομα . Invictus δισκαρα ατελιωτη για μενα μαζι και με τις εισαγωγες οπου δενουν τελεια με τη θεματολογια του δισκου .

veni vidi vici!!!

14 λεπτα που σε αποτελιωνουν μεσα απο αλαγες ρυθμου …

πω ρε το κερατο μου ποτε ειπα οτι οι slayer παιζουν death??! εκεινος εμπλεξε μεσα slayer,cacophony,necrophagist κ της παναγιας τα ματια κ μετα ειπε οτι δημιουργησαν την death σκηνη μη διαχωριζοντας ποιοι κανανε τι…ελεος ξερω για ποιους μιλαω με την εξαιρεση των cacophony οφειλω να ομολογησω…με μπερδεψε γιατι τους εβαλε στο ιδιο τσουβαλι με τους αλλους οποτε υπεθεσα οτι κ αυτοι τα ιδια παιζουνε…αλλα οκ sorry εκανα λαθος τοτε…για να παιζουν prog δν γινεται να ναι αμπαλοι…

σορρυ που επαναφερω αυτο το θεμα επειτα απο πολλα κ διαφορετικα posts αλλα χθες βραδυ με το που πηγα να απαντησω εγινε διακοπη ρευματος…:lol:

Ξέρεις για ποιούς μιλάς και δεν κατάλαβες ότι αναφερόμουν στους Possessed για την Death σκηνή; Είναι και τα σημεία στήξης…
Λες ότι δεν υπάρχουν άμπαλοι στο progressive και λες ότι υπάρχουν στο technical; Γιατί οι Necrophagist παίζουν technical, και εκτός αυτου ο Suicmez έγραψε και ηχογράφησε όλα τα όργανα μόνος του. Αν δεν έχεις ιδέα ποιός είναι ο Suicmez ρίξε μια ματιά σε αυτό το solo. http://youtube.com/watch?v=2H76LUCBIUg
Είναι λίγο φασαρία, όμως είναι ηχογραφημένο από κάποιον στο κοινό και είναι και death metal, δικαιολογήται.
To thread μιλάει για ατάλαντους, εγώ μίλησα για ατάλαντους και οι Slipknot, οι Metallica και άλλοι δεν έχουν κανα σοβαρό ταλέντο ως μουσικοί. Δεν μπορώ να πω πως οι Metallica δεν έγραψαν καλή μουσική, έγραψαν αλλά πχ ο Ulrich δεν είναι καλός drummer. Τους βοήθησε τρομερά ο Mustaine στην αρχή που είναι κορυφέος κιθαρίστας, o Cliff αργότερα που ήταν φαινόμενο, αλλά ούτε ο Kirk, ούτε ο Ulrich, ούτε ο Rock είναι κάτι ιδιαίτερο. Ο James έκανε καινοτομίες, δεν έχω να πω κάτι γιαυτόν, respect.
Υπάρχουν πολλοί άμπαλοι στο Progressive, αλλά δεν φαίνονται γιατί είτε είναι σχετικά άγνωστοι, είτε αντιγράφουν τους Dream Theater (που προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου, αλλά ως εκεί). Άν αντιγράψεις τους Dream Theater θα γράψεις αντικειμενικά καλή μουσική. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι όπως οι Beyond Twilight, που έιναι από τα αγαπημένα μου καθαρά prog συγκροτήματα, αλλά ως μουσικοί δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι τρομερο εκτος από τους τραγουδιστές που έιχαν (Kellu και Jorn, ο πρώτος αφήνει τον Halford χιλιόμετρα, ο δεύτερος έχει την πιο γαμάτη χροια που έχω ακούσει σε τραγουδιστή).

φιλε μου συγγνωμη που θα το πω αλλα εισαι ασχετο απο μουσικη…πραγματικα ομως!!! Ασε τον Ulrich εκει που ειναι και αφου δεν ειναι καλος drummer κατσε σε παρακαλω τρισμεγιστε τυμπανιστη και παιξε ολον τον δισκο …And Justice For All!!! Αν δεν γινεις ρομπα εγω να μην ξαναφορεσω σορτσακια!! Γιναν ολοι οι ασχετοι κριτικοι ταλεντων!!! Ποιος εισαι εσυ για να κρινεις αν ο Ηammet και ο Ulrich ειχαν ταλεντο;;;Πως γραφεις τετοιες κομματαρες αν δεν εχεις ταλεντο;;;Ολος αυτος ο κοσμος που τους ακουει τι ειναι χαζος;;; Και σε παρακαλω μην μου πεις οτι ολος ο κοσμος ακουει π.χ. Britney Spears γιατι δεν εχει καμια σχεση!!Παντως δεν μου φαινεται τοσο τυχαιο οτι εσυ μιλας για αυτους και οχι αυτοι για σενα!!Πρεπει να εισαι απιστευτα ρομπας και κομπλεξικος (αν εισαι μουσικος) για να μιλας ετσι…Τι να πω ενας σχετικος σεβασμος σε τετοια τερατα της Rock-Metal μουσικης θα ηταν καλος…αν γενικα μπορεις να σεβαστεις…αν γνωριζει τον ορο:wink:

Mαλακια παιχτηκε.Δεν τον εβαλα για γιουζερ του μηνα #-o #-o

ποιον;;;εμενα η τον απο πανω;;;:stuck_out_tongue: