O πιο αταλαντος μουσικος...θαψτε αφοβα!

Εχω ενστασεις… Ο Λαρς δεν ειναι ταλεντο, σε καμια περιπτωση, ενας γαματος νραμμερ ηταν που κουλαθηκε…

Οσο για τον Χαμμετ, παραπεμπω στο πρωτο lead του Φαδε το Μπλακ…

Γιατι συνδεετε απαραιτητα το ταλεντο με το τεχνικο παιξιμο? Ταλεντο μπορει να υπαρχει και στις συνθεσεις…

o Gus G :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Αταλαντος ο GusG-ουνης???

Για εμενα ναι.

Καλά οk, μας τέλιωσαν οι μουσικοί και βρήκαμε τον Ulrich να πάρει την θέση του “ταλέντου”. Άσε ρε φίλε. Και εμείς ακούμε Metallica.Το τέρας της rock-metal… Εγώ να ακούσω το …And Justice for All! , εσύ δεν πας να ακούσεις το τενεκεδένιο drumkit του στο St. Anger ή την τρομερή δουλειά του στα Load-Reload; Του τέλιωσαν οι ιδέες του ταλέντου μήπως; Το ότι ήταν πρωτοπόρος δεν σημαίνει πως ήταν και κανα τέρας στα drums.

Και πάλι φαίνεται ποιος είναι ο κομπλεξικός εδώ. Το thread είναι thread απόψεων και κάνετε σαν να σας τρώνε το μπιφτέκι και το χειρότερο απόλα είναι ότι δεν δίνετε και κανα σοβαρό επιχείρημα. Εγώ φταίω που ασχολούμαι και απαντάω για να διασκεδάζετε. Οι τελευταίες 2 απαντήσεις που πήρα ήταν “Χαχαχα με έκανες να γελάσω” και " Σεβασμός στους πρωτοπόρους".

Αντε ρε Tolkki, βάλε με user του μήνα, είμαι πολύ αστείος.

Νομίζω πως παραδέχτηκα πως οι Metallica παίζουν καλή μουσική, ή τουλάχιστον έπαιζαν (γιατί το frantic δεν είναι καλή μουσική, τουλάχιστον όχι του επιπέδου που ήταν οι Metallica), αυτό τι σημαίνει, ότι είναι οι τρομεροί μουσικοί ή τεχνήτες ή δεν ξέρω και εγώ τι;

Επίσης δεν θεωρώ απαραίτητα το τεχνικό παίξιμο ταλέντο, αμα είναι να θάψω και τον Clapton, το κύριο κριτήριο που έχω στο μυαλό μου όταν κρίνω σε τέτοια θέματα είναι η δουλειά κάποιου ως σύνολο. Γιατί και εγώ αν καθήσω και γράψω 200 riffs, τα 5 μπορεί να βγουν γαμάτα, αλλά αν τα άλλα 195 είναι μαλακίες τι να το κάνω.

Η δουλεια του στα Load/Re-load μια χαρα ειναι :wink:

Kαι οσο για τα επιχειρηματα ειδαμε και τα δικα σου: Ο ταδε δεν ειναι καλος, ο ταδε δεν ειναι καλος…

Κοιτα με βαση, την κοινη λογικη οταν λες οτι μια μπαντα παιζει “καλη” (το καλοι παρτο οπως θες) μουσικη τοτε τα μελη της ειναι “καλοι” μουσικοι…

Το σιγουρο ειναι οτι εφοσον παιζουν καλη μουσικη δεν ειναι αταλαντοι…

θελω να μου πει καποιος ο οποιος ηταν στο rockwave του 2007 ποιος κρατουσε τεμπο στο συγροτημα . O Lars δεν κρατουσε παντος και εκανε και τα λαθοι του . Αυτο δεν ανερει το γεγονος οτι το live ηταν απιστευτο και περασαμε γαματα .

ρε παιδια ελεος με τους metallica
και γενικα με τον ορο αταλαντος

αταλαντος σημαινει δεν εχω ταλεντο
πχ εγω αν δοκιμασω να τραγουδισω,εγω αν δοκιμασω να παιξω κιθαρα και παει λεγωντας

οι metallica ξερουν να παιζουν μουσικη
το οτι σημερα δεν βγαζουν καλους δισκους (ειτε υποκειμενικα ειτε αντικειμενικα) αυτο δεν αναιρει οτι ειναι καλοι μουσικοι!

δηλαδη το ταλεντο τι ειναι?την μια το χεις,την αλλη δεν το χεις?

τωρα το επιχειρημα “ακου το τενεκεδιο drumkit του ulrich στο st anger” ειναι σοβαρο???
τι σχεση εχει η παραγωγη σε ενα οργανο με το ταλεντο ενος παιχτη??

τωρα αν εχει πεσει η αποδοση τους στα λαιβ ή η εμπνευση τους στο γραψιμο αυτο δεν μπορει να μειωσει το ταλεντο τους.γιατι πχ και στο reload που εχει φαει τοσο κραξιμο,οταν παιξανε το the memory remains στη μαλακασα,ολο το κοινο τραγουδουσε και χτυπιοτανε!αυτο εγω προσωπικα το θεωρω ταλεντο!
αλλο η ικανοτητα να παιζεις καλα (να μην κανεις λαθη στη μουσικη σου) και αλλο το να παιζεις καλη μουσικη (με την εννοια να να παιζεις “ωραια” μουσικη)!

μην μπερδευετε τεχνικη με το ταλεντο

και κυριως προς GTDead λες
“Νομίζω πως παραδέχτηκα πως οι Metallica παίζουν καλή μουσική, ή τουλάχιστον έπαιζαν (γιατί το frantic δεν είναι καλή μουσική, τουλάχιστον όχι του επιπέδου που ήταν οι Metallica), αυτό τι σημαίνει, ότι είναι οι τρομεροί μουσικοί ή τεχνήτες ή δεν ξέρω και εγώ τι;”

αυτο ανετα μπορει να ισχυσει για (βαλε οπου Metallica τους)

manowar
judas priest
saxon
maiden
και… και… και…

το πιο αταλαντο γκρουπ μακραν … ποπ - korn .

[SIZE=“2”]H Great Kat… τα πολλά λόγια είναι φτώχεια[/SIZE]

Καποιος mod μολις το διαβασει αυτο θα δακρυσει απο συγκινηση… :slight_smile:

+999999999999999999999999999999

Και για μενα.Οχι οτι δεν εχει ταλεντο αλλα υπαρχουν τοσο καλοι κιθαριστες στην ελαδα και εχουν γινει διασημοι ο Gus kai o Ziras .Ντακς ο Gus ALLA O ZIRAS???(ΑΥΤΟΣ ειναι αταλαντος)

show mercy επιτελους…

Ποιος είναι πιο ατάλαντος από τους Sex pistols; Ακυροσύνη δίχως όρια…:thumbdown: [-X :wacko:

Γι`αυτό και στο είδος τους είναι κορυφή !!!

ολοι οι μαλακες οι mayhem!!!κ μην ξεχναμε το hammett που δε μπορει να παιξει ενα ριφακι πλεον…

Χαλαρά ο Ozzy.