Συμφωνω με τον απο πανω
δεν τον λες αταλαντο…απλα θελει η μουσικη που παιζουνι οι l.p. να ειναι απλη ωστε να ακουγεται καλα στο κοινο.να μενει σαυτον που θα το ακουσει.αρκετα καλο σαν κινηση πιστευω.και γω αυτο θα κανα…
εχει δειξει παντως οτι παιζει και πιο συνθετα κομματια.(βλεπε qwerty,no roads left,in pieces κ.λ.π)
Υ.Γ. οσο σκεφτομαι οτι τωρα θα αρχισουν πολλοι τα δικα τους…#-o
Καλά το thread τα σπάει κι ας διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα. Ο Ozzy και οι Mayhem ατάλαντοι ρε άπιστοι; !;!; Ε λοιπόν ας θεωρήσω κι εγώ ατάλαντους μερικούς χαρακτηριστικούς που σιχαίνομαι…ο θεόκουλος ο άρχοντας της αντιγραφής Kai Hansen, ο τύπος από τους Running Wild με τα πειρατικά (βασικά οι Running Wild γενικά), ο King Diamond που δεν ξέρει να τραγουδάει, ο Malmsteen που δεν ξέρει να παίζει…αυτά, σταματάω εδώ γιατί θα προκαλέσω διπλωματικό επεισόδιο.
Αφού είναι ατάλαντοι και μαλάκες οι Mayhem πάνε και βγάλε εσύ ένα De Mysteriis Dom Sathanas.
Όσο για Hammett και να μην μπορεί να παίξει πλέον ένα riffaki, αυτός που έπαιξε στα Kill `Em All, Ride The Lightning, Master Of Puppets, …And Justice For All και Black Album. νομίζω μόνο ατάλαντος δεν λέγεται.
Πέστα ρε μεγάλε!!!
Πάω.
θελει και 4854654 χαρακτήρες ακόμα η πατάτα
κατσε ερχομαι και γω…
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
oχι ρε φιλε…
δε μιλας σοβαρα τωρα…
#-o
εισαι τεραστιος μιλαμε!!!εισαι Ογκολυθος ρε παιδι μου!!
κλαίω, κλαίω, κλαίω
http://www.rocking.gr/review511.php
εδιτ : η unesco πρέπει να κηρύξει το παρόν τοπικ μνημείο του ανθρώπινου πολιτισμού…
Κι εδω κλαις?
ε για το κορίτσι μου, ναι ρε συ…
αν θέλω να γελάσω, κοιτάω την βαθμολογία του γκαγκάτση
ΕΓΩ!!!
To πιο ηλιθιο Θρεντ…Θαβω αφοβα!
Γιατί άρχισες τώρα τις ειρωνείες ρε μεγάλε???
Καλώς ή κακώς η συγκεκριμένη μπάντα στο είδος της είναι από τις κορυφαίες. Το να μην σου αρέσει το είδος το καταλαβαίνω, γούστα είναι αυτά, αλλά όχι και να βάζεις ως αντικειμενικό κριτήριο το προσωπικό σου γούστο. Αυτό είναι κόμπλεξ.
kurt kobain kai απο κοντα ο john schaffer…
And The Winner Is:
Φωνή: James Labrie(Πνιγμένη γάτα με σύνδρομο ευνουχισμού και φόβο πρωκτικής ηλεκτροπληξίας)
Μπάσο : Hansi Kursch(Θεός αλλά ζήτημα είναι αν οι 3 χορδές του μπάσου του ήταν χορδές ή μπετονιά σαν αυτή που βάζαμε πιτσιρίκια για να έχουμε Credits στα ηλεκτρονικά)
Drums : Lars Ulrich(Γιατί δεν μπορεί να χτυπήσει το Hi-Hat και την κάσα ταυτόχρονα? Επειδή πρέπει να τρέξει για να φτάσει από το ένα στο άλλο).
Lead : Yngwie Malmsteen(ένα υπεργρήγορο solo αλλά από το 86 μάλλον η κασέττα παίζει και όχι αυτός)
Rythm : Joey Demaio(Γιατί ξέχασε ότι η ρυθμική έχει 6 χορδές και όχι 4)
leo margarit.:lol:.ο καινουργιος drummer των pain of salvation…
καλα εδω που τα λεμε δεν τον λες κ αταλαντο απλα δεν μπορω να χωνεψω οτι ο johan langell εφυγε κ τον αντικατεστησε αυτος ο μαχλεπας[-X
Axl Pose και Slash
Πολύ ατάλαντοι, πράγματι.[-X