Tα πρώτα τα έχεις ακούσει ?
Δεν νομίζω τα Hail To England και Sign Of The Hammer να είναι ανέμπνευστα…
εμπνευση οι manowar νομιζω πως εχουν…αλλα οι τυποι ειναι εντελως αντεχνοι και μεγαλη βαβουρα η μουσικη τους…
Brad Delson απο τους Linkin Park. Ο άνθρωπος είναι τόσο ατάλαντος που κουρδίζει την κιθάρα έτσι ώστε όλες οι συγχορδίες να του βγαίνουν στο ίδιο τάστο…
Edit: Αν και στον τελευταίο δίσκο παρουσιάζει σημεία βελτίωσης
schaffer. 5 κομματια - 10 δισκοι
Σωστός! :thumbup:
Χαλαρώστε,δεν σας απείλησα ότι θα σας σκοτώσω κιόλας:( 8O
Βασικά,μόνο απ’ τα πρώτα και απ’ το Warriors of the world έχω ακούσει…δεν ξέω,δεν μου πανε καθόλου,εκτός του ότι με τσαντίσαν για τους στοίχους κάποιον κομματιών.Το γούστο δεν ποινικοποιήται παιδιά8)
Sebastian Bach
John Bon Jovi
Manowar
Ποινικοποιείται αν σ’ αρέσουν τα γούνινα βρακιά και η γιαπωνέζικη ποπ.
Τα γούνινα βρακιά που κολάνε?
Όσο για j-pop,ας ποινικοποιήται,θα σηκώσω το λάβαρο της Ιαπωνίας ψηλά!\:D/
GO KOTOKO!!!
Είσαι σίγουρος ότι γράφεις στο κατάλληλο φόρουμ?
Αυτό σε πείθει?
Υ.Γ.Κάνουμε και καμιά πλάκα που και που:wink:
Θες δουλειά ακόμα… δεν πείθεις…
Ον τόπικ,ατάλαντοι πιστεύω ήτν και οι Damned στην αρχή της πορείας τους,΄σο αφορά τις τεχνικές τους ικανότητες.Τα τραγούδια τους πάντος ήταν πολύ καλά.Ατάλαντοι και οι Panx Romana.
Απο αλλον το περιμενα αυτο…
Οι ΜΑΝΟΒΑΡ γ@μουν και δερνουν και τον κοσμο κυριευουν…
Τι ειπα παλι το ατομο… #-o
+10000000
ειναι πολυ τεχνιτες αλλα στο θεμα να γραψουν ενα τραγουδι καταντανε πολυ κουραστικοι!!!8 λεπτα σολο και τετοια ειναι βαρετα για μενα.
το μονο τραγουδι τους που μου αρεσει ειναι το pull me under.
Χεχε, ακριβως!!
Πιστευω οτι ειναι αναλογα με το αν εχει συνηθισει κανεις να ακουει μεγαλης διαρκειας τραγουδια.Περα απ τα ορχηστρικα επισης,σε κανενα τραγουδι τους δεν εχουν τοσα πολλα λεπτα σολο(εκτος αν εννοεις σολο τα ορχηστρικα σημεια με τους περιεργους χρονους και μετρα,τα οποια δεν ειναι σολο φυσικα…) και μπορω να πω οτι ειναι απ τους λιγους που μπορουν ακομα και κρατανε ισορροπιες σε σχεση μ αυτα που θα μπορουσαν να παιξουν.
Ξαναγυρνωντας στο θεμα της διαρκειας θα επιμεινω οτι ειναι θεμα συνηθειας,μια και τι να το κανω αν το κομματι ειναι 2 λεπτα και δεν μπορω να το ακουσω γιατι μου φαινεται εντελως αφελες και κακοφτιαγμενο(οπως εγω προσωπικα punk+black metal που δεν τα παλευω δευτερολεπτο).
Απο κει και περα βεβαια ειναι και θεμα γουστου,απλα αυτο με τα μακροσυρτα σολο ειναι συνηθης παρανοηση για τους Theater και το prog γενικα γι αυτο και το επισημανω με αφορμη το ποστ σου.
θελω να ακουσω τις γνωμες σας για τον Πλιατσικα
Για αυτό που κάνει καλός είναι…τώρα από 'κει και πέρα,δεν μου αρέσει να πώ την αλήθεια,αλλά σεβαστές οι προθέσεις του.
Δεν φαντάζεστε πόσο κρατιέμε να μην θάψω:D
οχι βρε ελευθερια εκφρασης
ελα ρε θαψε γιαυτο ρωτησα