O πιο αταλαντος μουσικος...θαψτε αφοβα!

Το βάζω σε σπόιλερ μην τα πάρει κανένας οπαδός του και με κράζει:)

Οκ,αν πρέπει οπωσδήποτε να φανώ,‘κακός’,θα έλεγα ότι ο τύπος πουλάει ‘ποιότητα’.:wink: Είναι δλδ λιγότερο εκνευριστικός από άλλους του είδους,αλλά απ’ την άλλη μου την δίνει όλη αυτή η επιμονή να παρουσιάζεται ο σοφιστικέιτιτ.Το ίδιο πράγμα που μου τι δίνει στον Ιωαννίδη.Πουλάνε νομίζω το σοβαρό ποιοτηκό στυλάκι και έτσι την βγάζουν πέρα.

Βέβαια δεν ακούω αυτό το είδος μουσικής,οπότε η γνώμη μου δεν μετρά ιδιαίτερα,αλλά αυτή είναι.8)

Noμιζα οτι το τοπικ μιλουσε για μουσικους(εστω και αταλαντους).:roll:

Sunn O

O Πλιατσικας μου θυμιζει λιγο τον Hansi απο Guardian σε φυσιογνωμια:p

Oi πιο αταλαντοι στο χωρο της rock για μενα οι scorpions .Σιγουρα υπαρχουν και πιο αταλαντοι αλλα μονο αυτοι εχουν κανει τετοια επιτυχια (στον ροk χωρο παντα)

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Παμε παλι τα ιδια…

Οι Led Zeppelin, οι Iron Maiden, οι Sabbath και οι Metallica…

Μην ακουτε οτι σας πασαρουν παιδια…

ε αφου επενεβη ο μοντερεητορ στο τοπικ για τους σκορπιονς ειπε να αρχισει εδω :lol:
εδω ρε εβαλε στο “πιο αστειο ονομα συγκροτηματος” scorpions #-o :lol: #-o :lol:

γιατι ο καθε ενας αταλαντος μπορει να γραψει fly to the rainbow, pictured life, we’ll burn the sky, dynamite, blackout, κλπ κλπ… :slight_smile:

:lol: :lol: :lol:
:respect:

Απλα θα εχει κομπλεξ με τους Scorpions… Τα 3/4 των ποστ του για αυτους ειναι…

Ηθελα να απαντησω στο post και αυτο ηθελα να απαντησω . Τι σας νοιαζει εσας ? Ο αλλος ειπε για tous zeppelin.Θα πρεπε να με πειραξει ? :stuck_out_tongue: (BTW στο thread τον scorpions eixa πει απο πριν οτι θα σταματησω να ασχολουμαι και σταματησα πριν μπει στη μεση ο moderator . Στο κατω κατω μια χαρα επιχειρηματα ειχα βαλει πιο πριν) . Ο μονος λογος που ασχολουμαι τοσο ειναι επειδη τσιμπατε αμεσως

Οι σκορπιονς ειναι κλαψομουνηδες!

Γιεα, φοβερο επιχειρημα!

Ρε δεν το πιστευω, παιζει τα μισα ποστ στο ροκιν να ειναι για τους Σκορπιονς! Και γαμω δηλαδη!

εεε ξερεις κοροϊδευτικα το ειπε για σενα…:stuck_out_tongue:
ειχες πει σταματαω, μετα ξαναποσταρες, μετα σε δουλεψε ο ΚριςΠ, μετα ξαναποστερες:p

E ναι , οταν δεν εχω χρημα για taxi και γυρναω νωρις σπιτι κατι πρεπει να κανω για να περασει το βραδυ . Τελιεωσα και το βιβλιο που διαβαζα και αστα να πανε .Οπως ειπα τσιμπατε αμεσως και εχει πλακα να διαφωνω μαζι σας . (Σχετικα με την κλαψομουνια ,ψαξε καλυτερα και δες πως τους ειχα κρινει και πες μου ΤΙ δεν ισχυει απο κει)

Παντως ειστε τσακαλια. Οποτε λειπει ο μεγας κλειδοκρατωρ Μοντε ξεκινατε…

Το θεμα ειναι οτι ΕΣΕΙΣ ξεκινατε . Εγω απλα απαντησα στο thread και περα απ την πλακα αυτο θα απαντουσα και να μην ειχαν προηγηθει ιστοριες

αν δεν ειχan προηγηθει “ιστοριες” ουτε εμεις θα απαντουσαμε ετσι :wink:

Θα προτεινω στον Μοντε να γινεται πλεον αυτοματο delete σε οποιοδηποτε ποστ εχει την λεξη Σκορπιονς και τα παραγωγα της…

Ον τοπικ:

Αταλαντοι ειναι και οι Judas Priest και οι Deep Purple…

ΟΚ οποτε το λιγουμε