O.φ.η

Δε βρήκα πουθενά θρεντ για τον ΟΦΗ και έτσι αναγκάζομαι να το ανοίξω εγώ - όντας Παναθηναϊκός.

Οι όποιοι Οφιτζήδες μπορεί να με κράξετε σε φάση “γενίτσαρε”, “κωλοβάζελε” και τα σχετικά, αλλά εγώ γουστάρω κάργα ΟΦΗ λόγω και ειδικών δεσμών με την Κρήτη.

Discuss

Μια μικρή ομάδα της Super Ligd.

διοικητικά και οικονομικά μπορεί, αλλά μην ξεχνάς ότι το Γεντί Κουλέ ήταν και είναι από τα πιο δύσκολα εκτός για οποιαδήποτε ομάδα.

μικρο σωματειο με κομπλεξικους οπαδους.

δεν μου ελειψαν καθολου 2 χρονακια που ηταν στη Β.

Κομπλεξικοί ή όχι, εγώ φίλε μου ως φοιτητής είδα στην Τρίπολη εκδρομή Οφιτζήδων σε μπάσκετ Β’ Εθνική με ΣΕΦΑ Αρκαδικό. Και κάνανε χαμό χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στην πόλη.

Γαμώ τα παιδιά οι Οφιτζήδες… Πίναμε ρετσίνες παρέα και στα δύο γήπεδα φέτος… Ρισπέχτ…

Ναι, και γαμώ τους φασίστες είναι, εξαίρετοι

απεχθανομαι, ως Εργοτελιτης, αλλα το να χαρακτηριστουν ‘φασιστες’ οι οπαδοι του ειναι τελειως αστοχο και δεν εχει καμια επαφη με την πραγματικοτητα…επισης την ατμοσφαιρα του Γεντι Κουλε, σορυ, πολλοι θα ηθελαν να την αγγιξουν εστω και λιγο!

Eργοτελάρα ρε,τα καλύτερα παιδια

α, καλά

πρόχειρα

Nταξ, δε θα τους αποκαλουσα “φασιστες” με την κυριολεκτικη εννοια του ορου.

Απλα, λιγο το οτι ειναι εθνικια, λιγο το στορυ με τον Εργοτελη και τη χουντα …ε, δε θελει και πολυ.

Ολα αυτα μαζι με τον κομπλεξισμο που εχουν βγαλει κατα καιρους για διαφορους συλλογους, μαζι με το οτι υπηρξε επι χρονια τσιρακι του βαζελου, ειναι αρκετα για να χαρακτηριζεται ο οφη αντιπαθητικη ομαδα, ακομα κι αν η ατμοσφαιρα στο Γεντι Κουλε ειναι μια χαρα.

μαζι σου με τα χιλια στα υπολοιπα, αλλα περι φασιστων καμια σχεση αλλα δεν θα τα χαλασουμε εκει(ειμαι κ δουλεια τωρα και δεν μπορω να κανω μεγαλο ποστ γμτ)…

εχω πεθάνει απο την ζήλια μου

Ignorant_pig έχεις κάποια δίκια, αλλά αυτό αφορά οπαδούς πολλών ομάδων, σε διάφορες εκφάνσεις. π.χ. πόσα πανιά ΠΑΟΚ ή γαύρου έχεις δει με Totenkopf ή χουντοσημαίες; Αυτό δε σημαίνει ότι καθορίζουν πολιτικά όλη την εξέδρα όμως. Και στο λέω εγώ που είμαι εξίσου militant με σένα στο θέμα - τα χουμε πει και στο θρεντ της St.Pauli :wink: Ο ΟΦΗ έχει πολύ κόσμο και λίγοι είναι εθνίκια.

crimson_Idol, όντας ΑΕΛ από ότι θυμάμαι, καλά κάνεις και ζηλεύεις. :slight_smile:

:lol::lol::lol:

καλό :smiley:

Σωστος ο φιλος που ανοιξε thread και για μια αλλη ομαδα.Εγω δεν ειμαι φιλο; του ΟΦΗ,αλλα παραδεχομαι οτι ειναι μια ιστορικη επαρχιακη ομαδα,που καποτε mid 90’s κι εγω συμπαθουσα.
Εδω μεσα ομως φιλε που βασιλευει το κομπλεξ και η υπεροψια θα εχεις προβλημα με αλλους οπαδους που νομιζουν οτι γαμανε και δερνουν.

έχεις και χιούμορ, σουπόρτερ ουοφ δη γκάλοπιν χόρσ να ουμ
περίεργο, έχει καιρό για γέλια το midtable της β’ ;

Στον πολεμο εναντια στα ‘‘τυρια’’ κι εγω μαζι σου!!!:D:D:D:D
Βολιωτης γαρ!!!:p:lol::lol::lol::lol:

Ελα Crimsonακο,σε λατρευω το ξερεις.

δώσε πρέζα λέμε #-o
δεν έχω βάλει ποτέ την αελ πανω απο καμία ομάδα , πάντα χαιρόμουν με νίκες του βολου, και ακόμη ουτε καν εχω πρόβλημα με ολυμπιακο/παναθηναικο αλλα με ανθρώπους μεσα σε αυτούς.
ουτε καν λεω για την ατμόσφαιρα των οπαδών του οφη και τον ιδιο τον οφη.

απλά είπα για αυτό που είπε ο lupin
λέει οτι πολλοί θα ήθελαν να την αγγίξουν [B]έστω και λίγο[/B].
γιατί δεν την εχω αγγίξει εγω ενω μεσοβδόμαδα έπαιζα ματς εντός έδρας, και ειχε τόσο κόσμο (και σε midtable της β), και ατμόσφαιρα με μεγάλες σημαίες, συνθήματα και τα πάντα όλα??
ή μήπως θέλει κανείς να δει πόσο κόσμο ειχε και τι ατμόσφαιρα πέρυσι στο ματς με την αεκ ενω είχαμε υποβιβαστεί??

*εκτος αν λεμε για τις φωτοβολίδες … ε τι να κάνουμε που η αελ τιμωρείται για ενα πανο με 35 χιλιάρικα και ο οφη με 7 για 30 φωτοβολίδες(μερικές φορές και σε κεφάλια ποδοσφαιριστών)
(ή εκτός αν λεμε οτι απο τα τοπικά προϊόντα μυρίζει ωραία η ατμόσφαιρα)

εικόνα απο ενα πολύ μικρο μέρος του κοσμου ομάδας που ειναι στο μέσο της βαθμολογίας της β εθνικής σε μερα και ωρα που ο κόσμος δούλευε.

[B]διάφορες [/B]

[B][SIZE=“4”]ΕΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β!!![/SIZE][/B]

άρα γουστάρεις φωτοβολίδες, αρκεί να είναι στο δικό σου το μποστάνι.
τέλος πάντων, δε βγάζουμε άκρη, έχεις φοβερό κόσμο, σκέτο Μεστάγια είσαι, τέλος.