Oνειρα ζωης

ο γύρος της Ευρώπης με τραίνο :roll::roll::roll::roll:
γενικά να κάνω πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά να μένω κάποιους μήνες στην κάθε χώρα… ( το ξέρω ζητάω πολλά…:p:p:p:p)

Να νιώθω και να δίνω την αγάπη για πάντα.

Αυτά τα δύο τα είναι κ για μένα όνειρα ζωής (ψήσου να παμε ιρλανδία και να ανοίξουμε pub:p )

• ένα σαφάρι στην Κένυα8)

ναι αλλά είπες να [B]γυρίσεις[/B] που σημαίνει πως έχεις πάει να μείνεις, σωστά? ε γι’ αυτό και μόνο ζηλεύω :stuck_out_tongue: είναι ένα από τα ταπεινά όνειρά μου :smiley:

Να γυρίσω το μεγαλύτερο μέρος της Ν. Αμερικής και καταλήγοντας στην Παταγονία, να πάω Ανταρκτική (ειδικά τώρα που έχουν φτιάξει έναν υπερσύγχρονο επιστημονικό σταθμό κοντά στο νότιο πόλο) :roll:

Μέχρι 5 χρονών εκεί ήμουν! :cry::cry:

Τώρα βολεύομαι με το να πηγαίνω μια φορά τον χρόνο!

• να μπω κάποια μερα στο Εθνικό θέατρο
  • να πάρω κάποια στιγμή το δικό μ άλογο
  • να μην χάσω ποτέ κάποιον δικό μ άνθρωπο ( νταξ εξαιρούνται αυτοί που δεν γίνεται να μην φύγουν από τη ζωή πχ γονείς παππούδες κλποι)

-να καταφερω να γινω ενας καλος δημοσιογραφος
-να εχω μια κοπελα η οποια να με αγαπαει οσο και εγω
-να παω ταξιδι στη ισπανια και στην αλεξανδρια
-να δω soad live
-να εχω φιλους που να ειναι διπλα μου για παντα,κατα προτιμηση τους ιδιους σχεδον με τωρα

υγεία παιδιά! Είναι υποτιμημένη!

Όντως…τόσα και τόσα γίνονται ρε πστη μου και ωστόσο ξεχνάμε να κοιτάμε την υγεία μας πάνω απ’όλα.

να γυρισω στο 89 να δω Μεταλικα

Υγεια θεωρω δεδομενο οτι ολοι ευχομαστε/θελουμε/πρεπει να εχουμε.

Εγω παλι θελω…

α) Να ταξιδεψω σε ολον τον κοσμο. Με αυτοκινητο αν γινεται.

β) Να μαθω Ισπανικα και Γιαπωνεζικα μολις τελειωσω το σχολειο (και υστερα οποια αλλη γλωσσα).

γ) Να εχω δικο μου αυτοκινητο.

Αυτα!

Εντιτ: Αναφερω καποια που ειναι πιθανο ως ενα σημειο να πραγματοποιηθουν. Αν πιασω γυρισματα στο χρονο, οπως ο Παπαρδελας πανω, αφηστε…

ωραία αφού το βασικό μου όνειρο όπως είπα είναι η υγεία, ας πώ τώρα και τη μαλακία μου.

Να κάνω κάποια στιγμή μια μπάντα με φίλους μου, όπου για ένα χρόνο συνεχόμενα να παίζουμε σε κάθε μα κάθε ανηλιαγο ξετρύπι όλου του κόσμου. Τα πάντα όλα. Καλή παρέα, μουσική, ταξίδια, διακοπές όλα μαζί.

Να παραμείνω άνθρωπος και όχι γουρούνι όπως μας μεταλλάσει η σύγχρονη εποχή…α και να αποκτήσω και μια cadillac(sοβαρά τώρα έχω πόρωση με αυτά τα αμάξια…)

:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:

το ψήνεις για ΕΜΜΕ δηλαδή? 8)

το πρωτο Ε τι ακριβως αντιπροσωπευει?:-s

Τρίο με Σκάρλετ και Τζενιφερ Κόνελι.

Εναλλακτικά, Λίνα Σακκά και Κριστίνα Χέντρικς.

τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του πανεπιστημίου αθηνών.
εεεεεχμ… προτείνεται! :stuck_out_tongue:

θα το ψαξω.και εσυ εκει σπουδαζεις?

ναι.τεταρτοετής πλέον τρομάρα μου. :stuck_out_tongue:
πάντως είναι αντικειμενικά το καλύτερο τμήμα στην ελλάδα, αν θες να ασχοληθείς με επικοινωνία ή μμε.