Oνειρα ζωης

Γινεται :!:
Επιστημη εχουν κανει τις επεμβασεις στην Βραζιλια σε αυτο τον τομεα.
Στηριζουμε :smiley:

ατελειωτο μπαφο(εναλλακτικα ενα σπιτακι στο μαροκο)
ατελειωτο αλκοολ
και μια γκομενα της προκοπης
δε νομιζω οτι θελω κατι αλλο

σαγαπώ!

Πολύ ωραίο τόπικ!Λεπόν:
-Επειδή μου αρέσουν τα πλοία και ειδικά τα ατμόπλοια (Titanic κι έτσι),το καλύτερο που μπορώ να έχω ως όνειρο,είναι να δω αυτό απο κοντά

-Επίσης,να πάω στη χώρα που όπως φαίνεται,μου ταιριάζει.
Είναι η χώρα της Selecao,των Sepultura,αλλα πάνω απ’όλα…

Θα θυμηθώ κι άλλα,δεν μπορεί και θα τα αναφέρω.

-Σεξ με την λειδι γκαγκα

-Να μην χρειαστεί να ξανά-ξυπνήσω πρωί

με ενα 20αρικο πανω κατω στη Φυλης εισαι οκ…

ναι αλλά εγώ θέλω την γκαγκα

Αμα δε σε χαλανε τα τσουτσουνακια…
Περι ορεξεως :roll:

ποτεητο-ποτατο(u know better:wink:)

Εναλλακτικά βέβαια Κουινάκο μπορείς να κάνεις μια χάρη στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με κάτι άλλο, πιο ανθρώπινο στη ζωή σου… Εμένα ν’ ακούς, όχι το παλιοχιπστέρι από πάνω. Ξέρω τί σου λέω. Μακριά από δημοσιογραφία ωρέ.

Α και άθλια, πανάθλια σχολή τα ΕΜΜΕ :!:

ωραια χρονια στη καπνικαρεα…=/

Όχι, χόρρορ, δεν ήταν ΚΑΙ ο Lupin ΕΜΜΕτζής :!:

βασικα μου αρεσει πολυ να γραφω και να μαθαινω για διαφορα πραγματα.η δημοσιογραφια τα συνδιαζει.σε αλλη περιπτωση,μαλλον στρεφομαι προς φιλολογος ή ιστορικος(μαλλον το δευτερο)

Φιλολόγος ή ιστορικός, Κουινάκο, φιλόλογος ή ιστορικός! :bounce:

Να σου πω μια και τα χω κανει και τα τρια που αναφερεις πιο πανω…Πανε σε ενα Ιεκ και γινε μαγειρας.Εκει σιγουρα ΔΕΝ θα πεινασεις τουλαχιστον.

το θεμα ομως(οσο ρομαντικο κι αν φαινεται) ειναι να κανουμε αυτο που μας αρεσει και αγαπαμε,ετσι δεν ειναι?χιλιες φορες να δοκιμασω αυτο που θελω και ας το μετανιωσω αργοτερα παρα να μην το κανω.και στη συνεχεια βλεπουμε πως θα παει το πραγμα.

Ω Θεέ μου, δε μ’ ακούει.

Βρε Κουίν. Δεν έγραψες ότι θα σ’ άρεσε και να είσαι φιλολόγος ή ιστορικός; Ε, ένα απ’ αυτά τα δυο κυνήγα. Γιατί να μπλέξεις με τη δημοσιογραφία. Γιατί να το κάνεις αυτό στη ζωή σου και στον εαυτό σου. :frowning:

Οκ σου προτεινω εναλλακτικα Ιστορικο-Αρχαιολογικο,να παρεις το πτυχιο σου(και την κρυαδα σου) και τις γνωσεις σου,να διαβασεις αρκετα ομως και στα καπακια πανε σε τηλεπαιχνιδι γνωσεων,παρε τα λεφτα(γιατι τα χεις ανετα.Επισης σπασε τα @@ ολων στο Trivial,επισης θα μπορεις.) και ανοιξε σουβλατζιδικο.

Εδιτ:Επισης ακου τον Γρακχο…(και κατ’επεκταση και μενα…ΜΑΚΡΙΑ απο δημοσιογραφια.).Δε θες.

τα ΕΜΜΕ κουην δεν σου δινουν εγγυηση οτι θα γινεις δημοσιογραφος, ξερω κοσμο που ασχολειτε με τη δημοσιογραφια και την αρθρογραφια και δεν εχει απολυτως καμια σχεση με σπουδες στο αντικειμενο κτλ, χαιρομαι που κατι γνωστοι μου σαν το παραπανω βοιδι τα καταφεραν εν μερει, αλλα δεν ισχυει για ολους αυτο(εχω φιλους που ακομα την ψαχνουν ακομα)…μου φανταζει τοσο χυμα επαγγελμα που i guess ενα οικονομικο τμημα να τελειωσεις και λιγο να ψαχτεις ή να εχεις καμια ακρη, ανετα την ψαχνεις για οικονομικες αναλυσεις σε κανα σαιτ ή paper…οπως και οποιαδηποτε σχολη βασικα…το αν ψαχνεσαι και γραφεις εξαρταται απο σενα μονο, δεν νομιζω πως ενα τμημα Μεσων μαζικης ενημερωσης θα σε κανει ‘με τη βουλα’ δημοσιογραφο, εσυ μαλλον θα το επιδιωξεις αμα το γουσταρεις…ενναλακτικα στηριζω μαγειρα και Ιεκ\m/, ζουμε δυσκολους καιρους

στον χοκαμ πηγαινε αυτο που μου ελεγε οτι και τα τρια δεν εχει νοημα να τα δοκιμασω.
εντιτ:στον γρακχο αυτο