Oνειρα ζωης

[FONT=“Comic Sans MS”][B][SIZE=“6”]RUSH
RUSH
RUSH[/SIZE][/B][/FONT]

στην ελλάδα μαδαφακα ! :roll:

[B]queen rulez[/B] να έχεις υπόψιν σου οτι η δημοσιογραφία σε 5-6 χρονάκια παίζει και να αλλάξει…
θα πηγαίνει περισσότερο σε στυλ ειδήσεων I-pad και ειδήσεις “χιτακια” σε μπλογκ (και ο θεός βοηθός)
υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κλασικός δημοσιογράφος σε λίγο καιρό να μην υπάρχει και να μην χρειάζεται να έχεις σπουδάσει για να κάνεις αυτό το επάγγελμα…

δεν το λέω να για σου πω κανε αυτό ή κανε το άλλο, απλά λέω πως το βλέπω…

όπως επίσης όταν ήμουν εγώ πρωτοετής υπολογιζόταν στο δεύτερο έτος να πάμε στο νέο κτίριο.αυτήν τη στιγμή τις ίδιες ιστορίες διηγούμαι στους σημερινούς πρωτοετείς. :stuck_out_tongue:
πάντως δεν είναι τόσο χάλια τα ΕΜΜΕ.και προφανώς και η δημοσιογραφία δεν είναι ένα εξ ορισμού κακό επάγγελμα.αν ο queen rulez θέλει να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, δε θα τον απέτρεπα να περάσει στα ΕΜΜΕ.βέβαια ακόμη θα κάνει μάθημα από την καλαμιώτου στη νομική και από το ριβολί στην ιπποκράτους, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα…το σίγουρο είναι πως αυτά τα 4 χρόνια δε θα βαρεθείς! :stuck_out_tongue:

Να κανω δικη μου οικογενεια και να γινω διασημη chef!

dembra, προβληματισου!

fixed

Προβληματιζεται.Αχαχαχαχαχαχαχα:lol:

Aυτο.-

[SPOILER]

ξανακοιμησου να ονειρευτεις κανα λαιβ καλυτερα:p:)[/SPOILER]

πιο εφικτο ε?απο τα σημαντικοτερα πραγματα στη ζωη ομως και αυτο που εγραψα,δε συμφωνεις?

Ε ζαριά είναι βασικά,δεν ειναι θέμα ‘‘εφικτού’’.Άπλα κάτι τέτοιο,ειδικά από τέτοια ηλικία δεν είναι να το 'χεις ‘‘όνειρο ζωής’’ γιατί κάθε φορά θα 'χεις αυθορμήτως κάτι προσδοκίες ΝΑ,αξίζει/δεν αξίζει η εκάστοτε περίπτωση.Μικρό καλάθι και κάποια στιγμή θα το βιώσεις αυτό(must be beautiful).Κατά τ’άλλα ναι,εννοείται πολύ σημαντικό σαν σκέψη,κατάσταση κλπ.Εξάλλου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων,είτε έχουν τη μορφή φιλίας,είτε σχέσης,είτε οποιαδήποτε μορφή,συνήθως αυτό είναι το ζητούμενο και η ουσία,η αμοιβαιότητα.

Υγεία(αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι και πολύ on topic αυτό γιατί ειναι μια συνεχομένη κατάσταση,θες να διαtηρήσεις κατι που έχεις ήδη.Απλά αυτό επιτρέπει και όλα τα υπόλοιπα).Aνταρκτική(με την ιδέα της οποιάς είχα πρωτοσκαλώσει όταν είχα δει παλια μια διαφήμιση για whiskey που νομίζω είχε γυριστεί εκεί,ήρεμη μουσική,αεροπλανάκι πετάει πάνω απο χιονισμένο τοπίο,αν θυμηθεί κανείς να πει)και γενικά το κλισέ:τράβελινγκ δε γουόρλντ.Εκεί κάπου μετά τα 40,μόνιμη ζωή σε κάποια(άλλη)Ευρωπαική χώρα από αυτές που γουστάρω.Από κει και πέρα απλά όχι μίζερη και επίπεδη ζωή,να’χει τη περιπέτεια της,τα γαμάτα της,τα fail της και όλα.Sharing.Από τα οπαδικά,Τσου Λου στον Θρύλο και 80s Helloween λάιν απ live:p

AYTO! :!: