μιας και είδα τους Stranglers, απλώς να πω ότι μόνο one hit ή two hits μπάντα δεν ήταν…τα τρία πρώτα τους άλμπουμ, εκτός του οτι είχαν αρκετά τραγούδια που κάναν κατάληψη στα βρετανικά charts για αρκετούς μήνες, θεωρούνται από τα πλέον επιδραστικά. Το γεγονός ότι το Golden Brown δεν ανήκει σε αυτά τα άλμπουμς απλώς ενισχύει την άποψη ότι προκειται για την μακροβιότερη και πλέον συνεπή (δισκογραφικά) βρετανική μπάντα στον χώρο του πανκ/ποστ πανκ/new wave, μετρώντας συνολικά 33 χρόνια δισκογραφίας και 16 full length LP’s. αυτό το λέω απλώς σαν επισήμανση και με απόλυτο σεβασμό στον signal που, έτσι και αλλιώς ξεκαθάρισε ότι το αναφέρει σε σχέση με τον “πολύ κόσμο”, καθώς είναι ένας απο΄τους πιο ενημερωμένους users!
σιγα την διαφορά…τι 2,τι 3 κομμάτια…
Γαμώ τα τοπικ μάγκες!Θυμήθηκα ένα κομμάτι που έπαιζε παλιά συνέχεια το MTV όταν ήμουν 10 χρονών περίπου:
Νομίζω ότι λέει “listen to Iron Maiden baby with me…” και “I’ve got two tickets for Maiden baby…”
Ακόμα και αυτοί οι φλώροι γουστάρουν τους θεούς8)
ή απλα λεει οτι οι μεταλλαδες ειναι παρακατιανοι :–
Ναι όντως. Αλλά δε με νοιάζει προσωπικά. Ενα γκρουπάκι της σειράς είναι. Γίναν “μεγάλοι” με ένα κομμάτι και μετά το πέος αφού βρέθηκε το επόμενο “χοτ” όνομα. Θύματα της βιομηχανίας του MTV. Κοινώς και να το λένε αυτό ποιός τους άκουσε? Απλά ένιωσα περήφανος γι αυτό.
Τέλος off topic για να μη ξεφύγουμε:)
Βασικα θα χει αναφερθει σχεδον σιγουρα αλλα το γραφω…το hotel california των eagles…δεν μιλαμε για αμερικη η καμια αλλη χωρα αλλα ελλαδα τουλαχιστον το ξερουν σχεδον ΟΛΟΙ( πω τραγουδαρα τι ωραια ο γιος μου ακουει ιδια μουσικη με μενα-εχμ ξερεις μαμα/μπαμπα ακουω λιιιιιιιιιιιιγη περισσοτερη μουσικη απο σενα και κανα αλμπουμ παραπανω αλλα μεταξυ μας-τι λες τωρα με αυτα τα τραγουδια μεγαλωσαμε εμεις ) αλλα σχετικα λιγοι γνωριζουν αλλα τραγουδια τους…
Για πολλά γέλια το κλιπάκι όμως. Και η φωνή του τραγουδιστή είναι ultra-super-gay.
Καλά από ποιά ταινία είναι αυτές η σκηνές; Είμαι μεγάλος οπαδός american pie αλλά αυτο μου φαίνεται σαν φτηνή απομίμηση. Λολ!:lol::lol::lol:
Ο ηθοποιός ο ίδιος είναι. Ο Τζιμ.:). Μάλλον τον καλέσανε μπάς και τους δει κανα παραπάνω μάτι
Roy Vedas - Fragments of Life δακρυα στα ματια, στο repeat απο την ωρα που ξυπνησα
Ωχ! Τί λες τώρα… 8O
(το’χα ακούσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές κ δεν είχα ιδέα ούτε για group ούτε για τίτλο… #-o)
Edit: Όχι κ one-hit wonder οι Eagles, μην το ξεφτιλίσουμε τελείως… #-o
Edit no2:
Τί λες κ εσύ τώρα… 8O
Conclusion: Favourite topic BY FAR! :thumbup:
Edit No3 (f**k)
Τί σας έχω εγώ; Ε; ε;
Είχε κ καναδυό ακόμα αυτός που τα άκουγες ευχάριστα… αλλά το κύριο hit του είναι τούτο
Anyway, για όποιον είναι περίεργος:
Καλά, scatman θεός… :bow2:
Αλλά και:
Shaggy - Mr. Boombastic (χιτάρα)
http://www.youtube.com/watch?v=5vY1W9iqAjM&feature=related
Haddaway - What Is Love? (υπερχιτάρα)
Culture Beat - Mr Vain (ελεεινίλα)
Mr. President - Coco Jambo (θ ε ό ς)
Everything But The Girl - Missing
Army Of Lovers - La Plage De Saint Tropez (κλαίω)
…και φυσικά:
Coolio - Gangsta’s Paradise
Δεν υπαρχει λεμε!!!
:lol3::lol3::lol3::lol3::lol3:
Οn topic
Ενα πραγματικα τεραστιο τραγουδι.
Ακου Jim να παθεις πλακα.
Charles and Eddie - Would I Lie To You
Υ.Γ. Ο Charles ηταν γειτονας με τους Cliff Burton και Mike Bordin και στα δωδεκα του ολοι μαζι εκαναν μια μπαντα.
@CrippleGod : Όλα αυτά με πάνε χρόοοονια πίσω… Eurodance εποχές… \:D/ :dance:
η πλάκα είναι πως ήταν όντως κομματάρες πολλά απ’ αυτά
@faid85 : Φοβερό κομματάκι! Να υποθέσω ο λεγάμενος είναι η μακρυμάλλικη μεταλλόφατσα π φαίνεται στο κλιπ;
Ε ναι φαινεται αλλωστε.
Επίσης να πούμε πως το boombastic κ το Gangsta’s Paradise άν κ rap είναι γενικώς αποδεκτά από όλους ανεξαρτήτως μουσικών προτιμήσεων… Τελικά είναι όντως καλά τραγούδια ή απλά γουστάρουμε που μας ξυπνάνε μνήμες; :-k
Πιστευω οτι ενα τραγουδι οταν ειναι καλο δεν παιζει κανενα ρολο αν ειναι ποπ,ροκ,ρεγκε,ρεμπετικο,λαικο,μεταλ κ.τ.λ το θεμα ειναι κατα ποσο αγγιζει τον κοσμο γενικοτερα.
Ας πουμε αυτο το παραδεχεσαι ειτε τον ακους ειτε οχι…
γιατι απλα ειναι ενα εξαιρετικο τραγουδι.
Τους Fine Young Cannibals(και οχι Five που λενε μερικοι)τους ειπε κανεις?
Και τους New Kids On The Block επισης
Βουρκωσα.
Τα συγκεκριμένα π αναφέρεις δεν τ’άκουγα κ ποτέ φανατικά. Πάντως οι New Kids On the Block πρέπει να’ταν απ’τα πρώτα boy bands άν δεν κάνω λάθος… Μετά ξεπήδησαν πολλοί κ διάφοροι μέχρι να εξαφανιστούν τελείως (πλέον)
MC HAMMER:YOU CANT TOUCH THIS
Απιστευτη επιτιχια τησ εποχης κε μετα τον εφαγε η μαρμαγκα
Τον Dr.Alban τον θυμαται κανεις?
Νταξει εκανε κι αλλα στη πορεια χωρις ομως την επιτυχια του αποπανω.
Aυτο το ειπαμε?