Χμμ οι πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο και δεν ειδα να αναφερονται ειναι οι Panic(!) At The Disco.
Τo ‘I Write Sins Not Tragedies’ ηταν καταπληκτικο. Πολυ δυναμικο, edgy και εδειχνε πως ολα θα πηγαιναν καλα για αυτο το γκρουπ. Η συνεχεια ομως απογοητευσε.
Υστερα απο το κατ’εμε πολυ καλο ντεπουτο τους ‘A Fever You…’’ το οποιο ειχε αποψη, στυλ και γενικα κατι να το ξεχωριζει απο τα υπολοιπα πρωτοεμφανιζομενα γκρουπς της χρονιας, ακολουθησε το αθλιο sophomore album τους, γεματο ηλιθιες μελωδιες και ανεκφραστα φωνητικα. Μαζι με το θαυμαστικο στο ονομα τους, χασαν και ολη την αιγλη τους.
Fkcu Panic At The Disco and bring Panic! At The Disco back.
Εντύπωση μου κάνει που δεν έχει αναφερθεί το παρακάτω (ναι, πήρα όλο το θρεντ απ’ την αρχή και ναι, αγωνιώ να μάθω πόσοι τους έμαθαν από άλλο κομμάτι) Indeep - Last Night a dj Saved My Life
Well, αυτό πάει στη 2η περίπτωση: “επ! Αυτό το’χω ξανακούσει”.
Προλαμβάνω, τεράστιος καλλιτέχνης, ρεκόρ για το μεγαλύτερο (από άποψη προσέλευσης κόσμου) event ever.
Ανεπανάληπτη επιτυχία με τον ομώνυμο δίσκο, σίγουρα για όσους ασχολούνται δεν υπάρχει μόνο αυτό το κομμάτι, οι υπόλοιποι όμως μένουν στο “Επ!” Jean Michell Jarre - Oxygene 2
Ακόμα ένα μπόνους, including περιγραφή, μπαίνει σε σπόιλερ, πρόκειται για ιδιαίτερη περίπτωση και είμαι σε δίλημμα για το κατά πόσο κολλάει με το θέμα.
[SPOILER]Πρώτη φορά που άκουσα το Maranatha - Funeral Mist (προσπερνώ για να μην βγω οφτόπικ) φτάνω στο τελευταίο κομμάτι (anti-flesh nimbus για όσους το’χουν ακούσει) όπου φτάνει στ’ αυτιά μου κάτι πολύ γνώριμο που με πάει χρόνια πίσω. Συνειδητοποιώ ότι το sample που ακούω το γνωρίζω από παλιές εκπομπές/αναμεταδόσεις/αφιερώματα σχετικά με τους βομβαρδισμούς στη Σερβία από τις ΗΠΑ επί εποχής Κλίντον. Φυσικά και δε γνωρίζω τίτλο, ονόματα, τίποτα. Μην τα πολυλογώ αναφέρομαι στο εξής: http://www.youtube.com/watch?v=qWr-mGWj0vk
Παραδοσιακό κομμάτι της μειονότητας των Ρομά (Αθίγγανων) στα βαλκάνια, άσχετα αν έγινε ευρέως γνωστό από την Goran Bregović βερσιον. Ο μόνος λόγος που το πόσταρα, είναι γιατί θεωρώ ότι όλο και κάπου το’χουν ακούσει οι περισσότεροι, αλλά μέχρι εκεί. Οκ, οκ, ήταν και ευκαιρία να μοιραστώ παλιές αναμνήσεις
:oops:[/SPOILER]
1)Spin Doctors-Two Princes
2)Babylon Zoo-Spaceman
3)Bolland - You´re in the army now
4)Ten Sharp-You
5)Cutting Crew - (I Just) Died In Your Arms
6)Clawfinger-My Way
7)Stilskin-Inside
8)Crash Test Dummies - MMM MMM MMM
9)Wet Wet Wet- Love Is All Around
10)The Kelly Family - Fell In Love With An Alien
Ας μου πει καποιος μερικα,αν οχι ολα,απο αυτα τα groups τι απεγιναν αραγε???Καποια ομως απο αυτα τα κομματια ηταν κομματαρες!!!
Για τους Liquido κυκλοφορούσαν έντονες φήμες τότε ότι κάποιο ανακάτεμα είχαν με την γερμανική μέταλ σκηνή (κάποιο άλμπουμ τους είχε βγει από nuclear blast μάλιστα) και επειδή στο ίντερνετ βρίσκεις τα πάντα, τελικά σε αυτούς παίζανε δύο αρχικά μέλη των (κάποτε) avant-garde doom/deathsters Pyogenesis :!:
Κλασσικότατο παράδειγμα είναι το Driver’s Seat από Sniff ‘n’ The Tears το 1979.
Κατόρθωσε να φτάσει στην 17η θέση στο US Billboard Pop Singles αλλά τίποτα παραπάνω.