Only for posers

Manowar… Τα παιδιά της εργατιάς με τις σκισμένες φανέλλες.[/quote]

Ωραίοοοοοοοοοοος και On topic, καθότι οι MANOWAR είναι οι αρχηγοί της ποζεριάς…

Εμπρος λοιπόν στον αγώνα με αρχηγό τον Joey…

einai adikia na min exete prwtous tous MANOWAR, einai i prwti mpanta pou fwtografithike me baby doll kai full apotrixwsi sto swma!!! Adikia…adikia… thimame tous evlepa se photo me toso ladi panw stous mis tous, pou mou erxontan amesws i orexi fia tiganites patates…

Στα 80’ς δεν υπηρχε μεταλ μπαντα που να μην ειχε ποζεραδικα στοιχεια.Εχετε δει τους CELTIC FROST με ξασμενο μαλλι και εξω τα ατριχα βυζακια τους ? Τυφλα να χει ο Ρουβας.Παντως σαν μουσικοι απο το λεγομενο poser κορυφη ηταν οι MOTLEY CRUE και οι BON JOVI.

Όσον αφορά το πρώτο συμφωνώ… Δηλαδή οι Helloween το καλοχτενισμένο μαλλάκι το είχαν από φυσικού τους; Όσον αφορά το δεύτερο διαφωνώ για τους MOTLEY CRUE. Καλοί μεν αλλά αν δεν ήταν απ’ το LA σήμερα δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους. Ειδικά σαν μουσικοί ήταν μετριότατοι, πλην λίγο του Mars!!!

Ο Tommy Lee ηξερε κατι ψιλα, ο Mars ακομα λιγοτερα…

Από αμερικάνικο hard rock προτιμώ:

VAN HALEN
AEROSMITH
DOKKEN
BON JOVI
CINDERELLA
MR BIG
άντε και thomas DANGER DANGER γραφικός!!!
Δηλαδή όσους αποδεδειγμένα ήταν μουσικάρες!!!

Paidia ksexnate kai tous Ratt… ypotimimeno sygrotima alla paixtarades oloi kai yper-pozerades… Pantws koryfi apo Ameriki mallon ki egw tous Dokken 8a evaza…

Συμφωνώ με τα χίλια, αν και τελευταία ο Don μας τα έχει χαλάσει κάπως… Απαιτείται επιστροφή των Lynch και Pilson τώρα, αλλιώς δεν έχει νόημα να συνεχίζει…

Εγω θα ελεγα οτι και οι TWISTED SISTER(ειδικα στα 80’s) θα επρεπε να ηταν στην λιστα…

ti provlima exete me ta atrixa stithourakia? arkoudes oloi sas…
ke gia na min eimai ektos topic…bon jovi ke pali bon jovi!

Polla 8a eprepe na itan sti lista, alla fadazomai o filos evale ta pio eurews gnwsta…

Tous Tigertailz p.x. poios tous kserei/8umatai ?.. :wink:

Polla 8a eprepe na itan sti lista, alla fadazomai o filos evale ta pio eurews gnwsta…

Tous Tigertailz p.x. poios tous kserei/8umatai ?.. :wink:[/quote]

Αγγλικό sleaze! Δεν μου πολυάρεσαν…

Motley kai Bon Jovi! Pou eiani oi Twisted Sister reeei??? :lol:

Bon Jovi, μέχρι και το πολύ Keep The Faith

&

Εurope, από το Τhe Final Countdown έως το Prisoners In Paradise
Τα: Europe, Wings of Tomorrow, Start From The Dark (για διαφορετικούς λόγους) δεν θα τα έλεγα “poser”

Τωρα θα με βαλεις στην διαδικασια αγαπητε ΕagleHeart να πω παλι για τους δαυτους αλλα θα αρχισει καποιος να λεει τα δικα του παλι … ονοματα δεν λεμε . Τεσπα , ας το αφησουμε . Κατ’εμε ουτε οι μεν αλλα ουτε και οι δε ειναι Posers πλεον.

EUROPE-BON JOVI…

Tous Tigertailz p.x. poios tous kserei/8umatai ?.. :wink:[/quote]

Αγγλικό sleaze! Δεν μου πολυάρεσαν…[/quote]

Glam ηταν και οχι Sleaze , Sleaze p.x ηταν οι L.A. Guns , oi Every Mother’s Nightmare και πολυ αλλοι .

Στο Keep tha faith δεν μπορείς να τους πεις poser (αγαπημένο μου cd τους)… Για τους Europe όπως τα είπες (αγαπημένο μου cd Wings of Tomorrow), ενώ και οι Def Leppard μέχρι το Pyromania (όποιος δεν το έχει δεν θα πρέπει να ξαναμπεί εδώ μέσα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: ) μόνο posers δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Πολλοί τους αναφέρουν ως προπάτορες του New Wave of British Heavy Metal
Επίσης όπως πολύ σωστά λέει και ο γίγαντας της μεταλλικής δημοσιογραφίας, γνωστός και ως γραφικός finlandos το Hysteria έχει την πιο progressive παραγωγή που έχει γίνει ποτέ σε metal μπάντα

Γι’αυτό και είπα το πολύ μέχρι το Keep the Faith φίλε Tέλη :wink:
Πάντως στο “κίνημα” αυτό έχουν “καταταχθεί” λόγω συγκυρίων, εμπορικότητας, label-ίσματος κλπ πολλά συγκροτήματα τα οποία δεν ανήκουν σε αυτό!
Π.χ W.A.S.P, Guns N’ Roses, Twisted Sister, Tesla, Kingdom Come κλπ
Για να πώ την αλήθεια ακόμα κι εγώ που το λέω αυτό για να “ξεμπλοκάρω” τους βάζω όλους στο ίδιο “τσουβάλι” :!:

Υ.Γ. Για να πώ και κανάδυο λογάκια για τις μπάντες υπό ψηφοφορία σε αυτό τοpic… Τα αγαπημένα μου από Εurope είναι τα Final Countdown (δεν μπορώ να το ξεπεράσω!) & Wings of Tomorrow. Από Βοn Jovi το Slippery When Wet & το ομώνυμο. Def Leppard Pyromania, High N’ Dry, Hysteria, Motley Crue - Dr. Feelgood, Shout at the Devil, Girls Girls Girls, Poison όλα μέχρι το Flesh & Blood.

Def leppard φυσικά. 8) Ολοι οι μεταγενέστεροι πάτησαν πάνω τους.Και για αυτό εδώ http://www.youtube.com/watch?v=5TjPbeyHIO0 8)