Operation Mindcrime II

1. Ετσι όπως έχουν γίνει…δεν σ αδικώ.
  2. Ξεμούχλιασε. Επίσης εγω εκφέρω μια άποψη για το εν λόγω album, εσύ απλά “τη λές” σε εμένα και το Σταματούκο ? KAI ΔΕΝ ER-είζεις ? Χαχα!
  3. So ?
  4. … make the right associations…δεν είσαι μόνος σ αυτό το thread ανχολι
  5. Φοίβος με B.Χαλκίτη pasted σε bkgrnd απο ροκ συναυλία με πολλές διαφημήσεις kokakolas.

To έχω ακούσει πάνω από 5 φορές… Ή εγώ είμαι καθυστερημένος ή αυτό δεν έχει κάτι πολύ μεγάλο που να το κάνει να ξεχωρίσει… Ο ήχος της κιθάρας είναι σαν demo, η παραγωγή σχετικά φτωχή και οι μελωδίες ασαφείς… Οι Queensryche είναι μία από τις πέντε αγαπημένες μου μπάντες, αλλά το συγκεκριμένο cd για μένα είναι λίγο καλύτερο από το Tribe…
Προσπαθώ με κάθε τρόπο να το αγαπήσω, αλλά παρακαλετό μουνί ξινό γαμήσι…
Προσπαθώ πάντως… Άντε άλλη μια φορά…

Χρησιμοποίησαν τα ίδια κουρδίσματα με το part Ι, έπαιξαν με τα ίδια ντραμς… Πως θύμισε Q2K;;; Διαφορετική η παραγωγή, σίγουρα όχι “παλιατζούρα”, αλλά όχι και “Tribe” ή Q2K… Σορρυ…

Ακούγοντας το για 5 φορά είμαι σίγουρος ότι τα κομμάτια θα ακούγονται και γαμώ στα Live.

Όσο για την παραγωγή που ανέφερα,στην άρχη όταν άκουσα το I’m American και The Hands μου φάνηκε σαν “λασπομένη” και περισσότερο ο Tate και μου θύμησε την παραγωγή του Falling Down και του Breakdown από το Q2K(σ.σ Tα γουστάρω και τα 2 τραγούδια) αλλά πλεον όντως είναι διαφορετική και ο δίσκος όλο και καλύτερος όσο τον ακούω!
Το Re-Arrange You είναι τρελή κομματάρα και έχει απίστευτο solo!!!

Ryche is Back!!!

Άσε ρε άθλιε! Πούλα την κόπια σου στο Μοναστηράκι. Δεν είσαι για progressive!!! Χαχαχα!!!

΄

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που έγραψες πάντως… Έτσι, για τους τύπους κι αν σε ενδιαφέρει… Εμένα σίγουρα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου, γιατί πολύ απλά έχω μάθει να μην περιμένω τίποτα από κανένα συγκρότημα…
Ψυχραιμία με τους “μεταλλοπατερισμούς” πάντως. Μην ξεχνάτε ότι ολόκληρη γενιά μεταλλάδων μεγάλωσε με Σταματούκο (με τα καλά και τα άσχημά του!!!)
Sorry αν τα ποσταρίσματά μου ήταν λίγο “κάπως”, αλλά έχω άποψη για το δίσκο και θα ήθελα να την καταθέσω προτού κυκλοφορήσει, άσχετα αν ενδιαφέρει κάποιους ή όχι…

Άσε ρε άθλιε! Πούλα την κόπια σου στο Μοναστηράκι. Δεν είσαι για progressive!!! Χαχαχα!!![/quote]

Αφού ξέρεις πόσο αγαπώ τους Queensryche και τους Dream theater γιατί μου τη λες έτσι στεγνά; Ενδεχομένως το cd να είναι πιο progg από το πρώτο, αλλά από μελωδίες κλάφτα Χαραλάμπη…

Λοιπόν, είναι κάποιοι δίσκοι που από το πρώτο άκουσμα, εμένα προσωπικά με αφήνουν με ανοιχτό το στόμα. Έτσι ήταν με το Scenes From A Memory, έτσι ήταν με το Suspended Animation Dreams και έτσι είναι και με το Operation Mindcrime II.
Όσον αφορά το νέο πόνημα των ΘΕΩΝ 'ryche, αφενός μεν οι προσδοκίες ήταν τεράστιες από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόθεσή τους για συνέχεια του Mindcrime και αφετέρου το ξενέρωμα με τους τρείς προηγούμενους δίσκους (αν και το Tribe καλό ήταν), δημιούργησαν πολλές ελπίδες. Βασικά ή θα επανέρχονταν στην επικαιρότητα και στην πρωτιά μετά από σχεδόν 15 χρόνια ή θα κατρακυλούσαν κιάλλο στην “παρακμή”.
Για μένα κέρδισαν το στοίχημα και με το παραπάνω.
Το να κάνουμε ιστορικές αναδρομές και να αναφερθούμε στο τότε και στο τώρα είναι περιττό. όλοι ξέρουμε τι έχουν προσφέρει οι Ryche (έστω μέχρι το '94).
Εγώ απλά εμμένω στην πρώτη εντύπωση που εξέφρασα μόλις το πρωτάκουσα. Ο δίσκος είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ QUEENSRYCHE ΔΙΣΚΟΣ. Δεν μπορώ να πώ βέβαια ότι είναι απρόβλεπτος ή κάτι τέτοιο όπως ήταν πχ η αλλαγή από το Empire στο Promised Land. Σίγουρα θέλει πολλά ακούσματα και θέλει επίσης και το βιβλιαράκι δίπλα για κατανόηση της ιστορίας.Μουσικά πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον. Ολοκληρωμένη άποψη μόλις το αγοράσουμε κιόλας.
Το ζήτημα είναι ένα πάντως, μιλώντας ως οπαδός, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ.
Welcome back μιας και το Prog τους είχε ανάγκη.

Άσε ρε άθλιε! Πούλα την κόπια σου στο Μοναστηράκι. Δεν είσαι για progressive!!! Χαχαχα!!![/quote]

Αφού ξέρεις πόσο αγαπώ τους Queensryche και τους Dream theater γιατί μου τη λες έτσι στεγνά; Ενδεχομένως το cd να είναι πιο progg από το πρώτο, αλλά από μελωδίες κλάφτα Χαραλάμπη…[/quote]

Χαχαχα!!! Αφού ξέρεις πόσο ελεεινός είμαι και γουστάρω να σου τη λέω!!! Άκουσέ το με στίχους, να συλλάβεις την ιστορία, το συναίσθημα. Άκουσέ το με ακουστικά Τέλη μου! Σίγουρα δεν έχει χιτ, αλλά έχει πολύ συναίσθημα και πολύ καλές ερμηνείες από τον Tate… Αφού ξέρεις ότι είμαι επιφυλακτικός με πολλά πράγματα, δεν θα μετανιώσεις αν τον ακούσεις κι άλλες φορές. Εμένα μου άρεσε πολύ, μετά τις 6-7 ακροάσεις… By the way, θέλω να τα πούμε κιόλας…

=D> (κλαπ, κλαπ!!!) Ωραίος!!! Συμφωνώ μαζί σου… Εμπεριστατωμένη άποψη…

Τράβα κάνε καμμιά δουλειά ρε…Όλο post για τους Queensryche… Εντάξει, το καταλάβαμε ότι σου αρέσει…

Θες να σου δώσω promo το κομμάτι της Ελλάδας για τη Eurovision μπας και ξεκολλήσεις από το Queensryche? Αλλιώς τράβα φτιάξε κανα φύκι για σούσι…
:lol: :lol: :lol: :D/ :D/ :D/ :D/

Τελικά με λίγη επιμονή όλα γίνονται…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Από το If I could change it all και πέρα είναι ΕΠΟΣ

Έκανα πλύση εγκεφάλου στον εαυτό μου και τελικά μου αρέσει πολύ…

Κάτι άλλο χαμουρίτσες… Όλοι εσείς που το κλέψατε θα ελεγχθείτε πάραυτα αν το αγοράσατε σε 2 κόπιες ο καθένας. Μία η κανονική και μία για το κλέψιμο…

[quote=“petros_kar”]

Τράβα κάνε καμμιά δουλειά ρε…Όλο post για τους Queensryche… Εντάξει, το καταλάβαμε ότι σου αρέσει…

Θες να σου δώσω promo το κομμάτι της Ελλάδας για τη Eurovision μπας και ξεκολλήσεις από το Queensryche? Αλλιώς τράβα φτιάξε κανα φύκι για σούσι…
:lol: :lol: :lol: :D/ :D/ :D/ :D/[/quote]

Σε λίγο θα έχω το promo κομμάτι της Φιλανδίας!!! θα τραγουδά ο Lordi!!! ΘΕΟΣ!!! Συμμετέχει στα προκριματικά και είναι από τα φαβορί! Αν έρθει στα τελικά στην Ελλάδα, θα πάμε για εξέδρα;;; Τελείωσα δουλειά και περιμένω όποτε γουστάρεις για καφεδάκι!!!
By the way, ευτυχώς έχω EVERGREY, VANDEN PLAS και GATHERING καινούργια και ξεκόλλησα λίγο από το QUEENSRYCHE… :lol: :lol: :lol:

Σε λίγο θα έχω το promo κομμάτι της Φιλανδίας!!! θα τραγουδά ο Lordi!!! ΘΕΟΣ!!! Συμμετέχει στα προκριματικά και είναι από τα φαβορί! Αν έρθει στα τελικά στην Ελλάδα, θα πάμε για εξέδρα;;; Τελείωσα δουλειά και περιμένω όποτε γουστάρεις για καφεδάκι!!!
By the way, ευτυχώς έχω EVERGREY, VANDEN PLAS και GATHERING καινούργια και ξεκόλλησα λίγο από το QUEENSRYCHE… :lol: :lol: :lol:[/quote]

Καλύτερα επέστρεψε στους Queensryche

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

By the way, ευτυχώς έχω EVERGREY, VANDEN PLAS και GATHERING καινούργια και ξεκόλλησα λίγο από το QUEENSRYCHE… :lol: :lol: :lol:[/quote]

Καλύτερα επέστρεψε στους Queensryche

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
Λούστρο, το Evergrey είναι καλό… Πέρνα για “αντίγραφο ασφαλείας”…
Btw…Αυτό άκουγα όταν τράκαρα προχτές!!! χαχαχαχαχα

Μόλις κοπάσει η αμμοθύελλα, θα περάσω για καφέ και vanden plas…

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ… 8) 8)

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ… 8) 8)[/quote]

Eσένα ειδικά δεν σε πιστεύω…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!! :wink: :wink:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!! :wink: :wink:[/quote]

Όντως γι’ αυτό θα ανεβάσεις photo για να δω ορίτζιναλ κόπια…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ!!! :wink: :wink:[/quote]

Όντως γι’ αυτό θα ανεβάσεις photo για να δω ορίτζιναλ κόπια…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P[/quote]
ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΕΙΞΩ ΤΗ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ(ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: