Ειπαμε οτι να ναι αλλα οχι κι ετσι
ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΑ…
Του κακοπάει το σημερινού Τύπου ν’ ασχοληθεί με το αν αγόρασε το νέο Queensryche ο Turin… Εδώ ασχολείται με το τι κάνει η κωλοτρυπίδα του Ψιψινάκη…
emena poios tha mou to kanei kopia-pasta?..eeeeee???teli???
NAI
Καλά τα λές.
Περιμένουμε και THE WALL PART 2 τώρα που ξανασυναντηθήκαν όλοι τους στην σκηνή.
Οι ίδιοι έλεγαν ότι δεν θα κυκλοφορήσουν συνέχεια του για να μην φθείρουν το πρώτο.
Τώρα μας τα αλλάζουν. Περιμένω αδιάφορο καλοστημένο απλώς δισκάκι. Αυτά!
Καλό πάντως είναι να μην υπάρχει προκατάληψη
Του κακοπάει το σημερινού Τύπου ν’ ασχοληθεί με το αν αγόρασε το νέο Queensryche ο Turin… Εδώ ασχολείται με το τι κάνει η κωλοτρυπίδα του Ψιψινάκη…[/quote]
Εγω μαζι σου ειμαι… :roll:
re koritsia, oloi gia ta lefta vgazoun diskous…ti ki an to vgaloun se synexeies…an sou aresei to akous allios tsou tsou…mpip mpip…an einai dynaton…edo alloi goustaroun tous maiden pou ola ta tragoudia tous einai idia kai ksafnika mas xalase i synexeia,giati leei mporei kai na einai metriotita…tsou tsou…mpip mpip…
Του κακοπάει το σημερινού Τύπου ν’ ασχοληθεί με το αν αγόρασε το νέο Queensryche ο Turin… Εδώ ασχολείται με το τι κάνει η κωλοτρυπίδα του Ψιψινάκη…[/quote]
ΚΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ…ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ CD ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΝΩ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΛΑ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!
cause i m free to download everything - i m a criminal i m a criminal.
οι δισκογραφικές είναι στελεχωμένες απο ζόμπι που δεν έχουν δάνεια και εφορία. επίσης είναι χορτοφάγα. Οι μουσικοί το ίδιο - δεν εχουν οικογένεις και εξόδα. επίσης οι εταιρίες δεν πληρώνουν 20000ε + για παραγώγες, ούτε 1000-2000 ε τη διαφήμηση 1ας σελίδας Χ 20 το λιγότερο, ούτε κανα 2000 τα μεταφορικά, ούτε τον καλλιτέχνη ενα 5000 μινιμουμ πρίμ, ούτε 1-2 ε ανα κόπια. κι ολα αυτά για μια μετρίας εμβέλειας μπάντα. Οτάν δε βγεί ένα γκρουπ στην παγανιά, εισητήρια - υπέρβαρα, φράγκα για τα κλαμπ και τα λοιπά δέν πληρώνουν …
είπαμε - οτι και μερικές δισκογραφικές μαγαζιά το έχουν παρακάνει … αλλά, αν δεν το αγοράζεις - γιατί να το ακούσεις ? με την ίδια λογική αν δε σε βλέπανε θα σούφρωνες πράγματα απο ένα σουπερμαρκετ. Values !
επίσης το ψδ στα 15 ακριβό αλλα ο κάφες στα 5-7 είναι ΦΤΗΝΟΣ ! το ίδιο και τα ποτά σε αναάλογες τιμές. Δεν πειράζει αυτά είναι μπομπες αρκετές φορές.
Τα cd είναι πάφθηνα σε σχέση με τα ποτά. Συμφωνώ. Αν όμως πηγαίνοντας σε ένα μπαρ θα μπορούσα να κατεβάσω τζάμπα το ποτό μου και να το πιώ κούτρα, σίγουρα θα το έκανα. Έλα όμως που δεν έχει προχωρήσει η τεχνολογία τόσο…
NAI KAI ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ DVD DRIVE ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ…
Χεχε
Πάντως το ότι λένε: “καλό το Mindcrime II αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν το συγκρίνουμε με τα παλιά” για μένα δείχνει ότι η μουσική που αγαπάμε έχει πέσει σε ένα τρομερό τέλμα. Χρόνια τώρα. Λίγα είναι τα νέα και καλά γκρούπ. Tool, System Of A Down… Άντε ελπίζω να μην με απογοητεύσει το καινούριο των Tool
Πάντως τα 3 κομμάτια που άκουσα με α π ο γ ο η τ ε υ σ α ν! Θέλω να πιστεύω ότι φταίει οτι είναι παλιές version και ότι στο δίσκο θα ναι αλλιώς. Αλλά και πάλι για να κατεβάσουν Mindcrime II καταλαβαίνεις ότι είναι η απέλπιδα προσπάθεια να ξαναβγουν λιγάκι στο προσκήνιο. Και κάτι τέτοια δεν πετυχαίνουν… :oops:
__Λοιπόν… άκουσα κι εγώ τον δίσκο… Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί πρέπει να πούμε το εξής:
Πολύ ωραίος δίσκος!
__Εχει πολύ ωραίες στιγμές, έχει ωραίο θέμα, ωραία αισθητική, μερικά δυνατά τραγούδια, τα έχει όλα. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΔΕΝ πρέπει να το συγκρίνουμε με το κλασσικό έπος. Λογικό; Λογικό…
__Μπράβο τους! Εμένα και μου άρεσε και το ευχαριστήθηκα και θα τον ξανακούσω ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. Κανένας δε θα πάθει την πλάκα που έπαθε ακούγοντας το “Ι” και ούτε κανείς σκόπευε ή ή νόμιζε πως μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο.
Ο δίσκος, μετά το… 6ο άκουσμα( είναι πολύ καλός! ΔΕΝ είναι το melodic metal με τις straight κιθάρες και τα metal φωνητικά. Εϊναι όμως ένας μοντέρνος METAL δίσκος, με στοιχεία άπειρα, από ιρλανδέζικα ακούσματα (στυλ γκάιντας) μέχρι blues-rock (santana style riffs), soul και psychedelic rock. Οι άνθρωποι σε κάποια σημεία παίζουν “τα άπαιχτα”, περιλαμβάνει Pamella Moore και DIO σε διπλά φωνητικά, και γενικά ολο το συκρότημα έχει δώσει τον καλύτερό του ευατό. Κάποια κομμάτια είναι πολύ θεατρικά, 1-2 από αυτά μου δείχνουν πως θα ήταν οι Savatage με τον Geoff στη σύνθεση. Εϊναι 100% concept δίσκος, πολύ χορταστικός σε αρκετά ατμοσφαιρικός.
Ανυπομονώ να εκδοθεί για να έχω και τους στίχους.
Λυπάμαι που θα το πω αλλά ο δίσκος είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριος. Οι Queensryche κάνουν μια αρπαχτή σπιλώνοντας το όνομά τους. Είναι ντροπή συγκροτήματα που έχουν γράψει τέτοια ιστορία να παίρνουν τέτοιο δρόμο. (Άλλο τρανό παράδειγμα οι Helloween). Καλό θα ήταν για τους πολυαγαπημένους μου Queensryche να ξαναρίχνανε τα φώτα πάνω τους για το σωστό λόγο. Δυστυχώς δεν μπορούν. Όσοι τους αρέσει ο δίσκος με για τους με χαρά τους. Εγώ προτιμώ να ακούσω για χιλιοστή φορά τα Operation Mindcrime, Rage For Order, Promised Land, Empire. Άντε σε λίγο καιρό θα βγει και το Rocky V. Και τα sequel συνεχίζονται.
se osous den aresei to op:m2 - i einai koufoi - i den kseroun agglika.
o diskos einai poly kalos. to promo pou KATEBASATE einai oligon unmastred.
ta kommatia - xwris na einai apisteuta einai poly kala kai synolika - einai fores anotero apo to poly endoskopiko kalh ora - promised land - kata thjn tapeinh mou gnwmh - kathws kai ta alterna-ryche, albumakia.
se osous den aresei - as akoune aiwniws to ep.
Giati den sas aresei dhladh ? Metallia einai ! check. an oxi kai trelh.
Dio exei. check. kommatia pou menoun exei. check. eksypno concept exei. check.
ti exei pou sas xalaei TOSO ??? an apla einai ooou - bgalane 2 ou - gia ta lefta — ou …
oksw… eleos.
Kai to keeper to 3. An epaize o kai kai o kiske ston idio disko tha htan aristourghma e ?
Twra - xali mauro ?! poio kommati alhtheia sas xalase apo to 3 ? eidika se tetoia concept - oi perissoteroi grafoun st @@ tous tous stixous - oi opoioi me ligo psaksimo - kryboun poly bathytera nohmata… jesus…
ante - kalo paranoid for the 300000000 time - pou einai BATHY !
banana -terracotta -terracota pie hey - nobel poihshs ! GRHGORA !
ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ SITES ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ…ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.