Όχι, για μένα δεν είναι χιλιόμετρα κατώτερο του πρώτου. Έχω την εντύπωση πως τέτοιες δηλώσεις γίνονται μόνο και μόνο από σεβασμό προς το πρώτο μέρος, και ήταν έτοιμες να ειπωθούν ΠΟΛΥ πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ.
Δεν ήξερα ότι όποιος έχει κάποια διαφορετική με εσένα την αυθεντία άποψη είναι κουφός. Αλλά δεν θα ακούσω και κάθε μετριότητα που βγάζει κάποιος ξεπουλημένος άλλωτε αγαπημένος καλλιτέχνης. Γιια το αν το ΙΙ είναι φορές ανώτερο από το Promised Land εντάξει ΕΛΕΟΣ δηλαδή. Όσο για επιχειρήματα του κώλου ότι είναι metallia, έχει Dio κτλ άρα συνεπάγεται ότι είναι καλό τι να πω.
ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ…
eleos.
to metallopathro-psomotyri.
DEN EIMAI AUTHENTIA ALLA AKOUW TOUS DISKOUS
ena kserw :
Οι Queensryche κάνουν μια αρπαχτή σπιλώνοντας το όνομά τους
To thewrw apla - allh mia psomotyre ekfrash.
Poios eisai pou tha krineis kallitexnika kapoion ? auto pou mporeis na kaneis - einai na peis den mou aresei. .-, auto pou egrapses - einai ena anypostato kai anohto kous-kousiariko sxolio.
O diskos - exei safeis metallo anafores - idio kourdisma me ton prwto an kai einai poly pio atmosfairikos. opote ligotero metal. Den shmenei oti, oti den einai metal den ein kalo, kamai sxesh. Alla - auta peri arpaxths, apo pou ta sympereneis ? O logisths tous eisai ?
An deis to videaki tou i m american - oi typoi - einai sa na bgenoun kai na ftynoun thn kybernhsh tous. U$A exoun mesa - ktl… auto auto mata tha tous kanei mishtous STH XWRA TOUS. thelei arketa @@ na to kaneis auto !
Epishs to gegonos oti paizei o dio - den to kanei automata kalo. To gegonos oti o dio ermhneiei fantastika - mazi me ton tate - ena apo ta kalytera ntoueta pou akousa ta teleutaia xronia - KANEI TERASTIA DIAFORA OMWS ! Ahem (plug) kai stou ojeda pou epekse espeire pali to palhkari (/plug). Kai to HAA2 - koryfaio einai !!! \m/ Bgainei soon !
Auta ta liga. Apo ton resident metallopatera sas.
THE ATTACK NEVER SLACKENS ! (tha to katalabeis kai auto - soon)
Κατω τα χερια απο τους system!Vicinity of obscenity for ever!
hm ETSI ekshghtai eukola - giati kapoioi thewroun to op:mc2 metrio i kako…
a confusion of one’s thighs
Τι εννοείς unmastered? Η τελική έκδοση θα έχει άλλη παραγωγή; Διότι έχω κάποιες ενστάσεις γενικά με την παραγωγή του promo…
Εσύ δηλαδή το έχεις με το κανονικό mastering;
Που ξέρεις τί έχει ο καθένας στα χέρια του;;;
Που είδες ότι αυτό που βγήκε στο internet είναι unmastered;;;
Δεν μας τα λες καλά… Μην υποτιμάς τους υπόλοιπους… Ποτέ δεν ξέρεις…
well - den argei poly to kanoniko na bgei sta magazia.
as poume oti to 90 % pou to exei akousei to exei akousei apo
to gnwsto torrent file… e egw den to eixa apo torrent. epishs to eixa
2-3 bdomades prin bgei se torrent !
Exw to video epishs ! i hope this is enough info !
mhn perimeneis apisteutes diafores alla se diaugeia hxou. YUP !
Δεν με νοιάζει από που το βρήκες… Hope u understand. Η υδατογραφημένη κόπια επίσημα παέι στα χέρια ελάχιστων ανθρώπων οι οποίοι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το αντιγράψουν σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εκτός κι αν είναι βλάκες και διακινδυνεύουν τη δουλειά τους.
Εκτός αν θέλεις να μου πεις ότι έχεις την αριθμημένη επίσημη κόπια στα χέρια σου, με τον ανάλογο αύξοντα αριθμό κτλ, οπότε πάω πάσο.
Αυτά δεν τα λέω -ΦΥΣΙΚΑ- για να πουλήσω μούρη (χέστηκα κιόλας). Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να βγαίνεις και να λες διάφορα μόνο και μόνο για να δείξεις ότι εσύ έχεις τα δείγματα και οι άλλοι είναι οι φτωχοί συγγενείς… Αυτή είναι νοοτροπία άλλων εποχών και δεν βοηθάει τη φάση.
Just mentioning these things…
Και πότέ μέσα σέ ένα φόρουμ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να έχει τί και από πού!
Nothing persοnal φίλε, απλά κάνω μία διαπίστωση (η οποία μπορεί να είναι και λάθος)…
Sorry κιόλας…
By the way, το “unmastered” που αναφέρεις, και το κανονικό, έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τον ίδιο ήχο…
Αφού ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ τότε πως άραγε να βγήκε στο internet? Όσο για το unmastered, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 3 Απριλίου για να το διαπιστώσουμε.
Τώρα ακούω το The Chase με DIO και είναι πολύ καλό κομμάτι. Proggresive-ίζει κάπως κιόλας και έχει πολύ καλή μελωδία (ένα απο τα λίγα κομμάτια του δίσκου με πραγματική μελωδία στο επίκεντρο της μουσικής).
Αφού ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ τότε πως άραγε να βγήκε στο internet?
Ακριβώς επειδή υπάρχουν βλάκες και διακινδυνεύουν τη δουλειά τους!!! Χαχαχα!!!
Γιατί ας πούμε το CANNIBAL CORPSE και το LACUNA COIL δεν είχαν βγει μέχρι πριν λίγες μέρες στο internet;;;
Anyway, δεν έχει καμία σημασία αυτό… Ο καθένας πάντα βγάζει τα δικά του συμπεράσματα κι έχει τη δική του -και πάνω απ’όλα ΣΕΒΑΣΤΗ- άποψη για κάθε δίσκο
koita -afou oloi to exoume kai to exoume akousei - one way or another - den tithete thema idiatero. den to paizw kapws- dne yparxzei logos - an diabaseis kai thn kritikh mou - lew oti pio sobaro thewrw to mynhma tou diskou para to meson tou.
ahem - to operation den exei “diamantenia” paragwgh - pou sxedon eixe to prwto, plhn omws - to 90% twn tomwn pou to exoun akousei to exoun pithana akousei apo mp3 - me sxetika fthna hxeia ypologisth. kai mono h sxesh shmatos thrybou pou exei ena Cd - kai to output einai arketh gia na ephreasei arnhtika.
h kopis pou exw “ontws” - sto stereo mou - akougetai arketa kalyterh apo ena burnt CDR.
epishs - ide oti se kapoia fash - mphke to freiht ktl - epeita…
ahem exw kai to video tou i m american tha to balw shmeris.
kai pali - den yparxei nootropia - look what i 've got in my hands …
tha elega look what i 've got in my pants !!! LOL !
Κανάδυό τραγούδια πού έχω ακούσει δεν μου έκαναν καμία εντύπωση…
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
H κριτική γάμησε! Έριξα τρελό γέλιο! crabsody μας έφτιαξες τη διάθεση!!!
Παιδιά το cd θέλει πολλά ακούσματα… Σίγουρα δεν θα γίνει επιτυχία, αλλά νομίζω θ’ αντέξει περισσότερο στο χρόνο σε σχέση με τα 3 προηγούμενα…
Όσο για την κριτική… Σεβαστή αφού μια ματιά που έριξε στις κριτικές του συγκεκριμένου παλικαριού στο ίδιο site δεν τον έκοψα για εμπαθή… Απλά γράφει κάπως χαβαλετζίδικα
Το θέμα είναι ότι αν θεωρείς το Promised Land το κορυφαίο τους και το OM:1 το έχεις 3ο με 4ο στην προτίμηση σου (στη περίπτωση μου δλδ) είναι φυσικό το OM:2 να μη σου κάνει και μεγάλη εντύπωση. Ότι είναι καλύτερο από τα Hear in the Now Frontier κ Q2K εννοείται! To Τribe πάντως εμένα μου άρεσε. Θα περιμένω πάντως να ακούσω όλο το ΟΜ:2 για να βγάλω ολοκληρωμένο συμπέρασμα για το άλμπουμ.
ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΙΑ ΣΙΓΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΟΛΗ ΕΒΓΑΛΕ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.
Τι είναι αυτά τα άσχετα που διαβάζω; Πως μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τέτοια κριτική; (Για τη γελοία κριτική στην atrakto μιλάω). Τέλως πάντων.
Αν μη τι άλλο, όσο και να μην αρέσει σε κάποιους, ο δίσκος ΔΕΝ αξίζει τέτοια απαξίωση. Είναι καλή δουλειά!
Εγώ έχω μεγαλώσει με τους Queensryche, έχω ωριμάσει με τη μουσική τους, κάθε δίσκος τους λίγο ως πολύ κάτι έχει να μου προσφέρει. Ο OM 2 έχει να μου προσφέρει, σχεδόν όσο οι 3 τελευταίοι τους μαζί!
Και επαναλαμβάνω όπως οι προλαλλήσαντες, ο δίσκος θέλει ΠΟΛΛΑ ακούσματα! Βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε λίγο πιο πέρα. Μελετήστε κάποια στιγμή και τους στίχους (ένα από τα όπλα ΚΑΙ του OM 1), μπείτε λίγο στην ατμόσφαιρα. Θα βρείτε, πιστέψτε με, πολύ ωραία σημεία στο δίσκο.