Το καλό πάντως είναι ότι αν παίξουν οι Queensryche και τα 2 μέρη θα μπορούμε να φύγουμε στη μέση :lol:
Την πάτησες… Παίζουν πρώτα το OM 2
Την πάτησες… Παίζουν πρώτα το OM 2
:P[/quote]
'Οχι ρε πούστη μου :x
mporeis na pas sth mesh h kai katholou. an se halaei pane akou kati allo.
btw. xalia kritikh. filarako AUTO NAI - diskos ths xronias isws. auto einai eksupno “metal”.
politikopoihmeno, syneidhtopoihmeno. DEN SOY XRWSTANE KATI OI RYCHE. egw tha epanalabw oti aneta to bazw panw kai apo to promised land.
i katara : Den to bgazeis … giati den to bgazeis ?
To bgazeis … ? Giati to ebgales ?? gia ta $$… w nai…
filikh symboulh, diabaste tous stixous, merikoi mporoun epishs na kanoun kai mathimata agglikwn. merikoi mporoun apla na allaksoun gousto, egkefallo ktl …(joking)
to mono pou tha mporousa na katakrinw einai liiiigo i paragwgh, an kai den me enoxlei.
san kommatia, einai mesta, atmosfairika, orea. san apodosh, an kai den einai i kalyterh tous, syllogika, einai aksioprepestath.
ena exw na pw, polla “argistourghmata” sthn piatsa kai ta pragmatika ta apaksiwnoume.
NICE ONE !!!
a kai paidakia kathoti -shmeron pou to eixe to RC, kai to phrame etsi ki alliws
afou to promo einai promo kai to thelame kanoniko, mpooroume na apofanthoume to ekshs… well to mp3 apo torrent - ton pinei ) mpassa, poly xwma, , to promo exei ontws kalytero hxo - to de final - exei perissoterh diaugeia, bsk - emena mou akougetai ligo pio dynata me ta idia settings volume ktl… apo to arithmimeno promo ktl ktl ktl… AUTA !
mhpws, to mp3/torrent htan apo unmastered ? (kai den ton hpie kapoios ??)
i promo kopia ontws eixe kalytero hxo, kathws kai to final, pantws.
15e το Rock City, 15.10e το Metropolis (τα CD ήρθαν από την εταιρία στις 8, εκεί ήμουν και “βούτηξα” ένα από το συρτάρι που τα στοιβάζανε!) αλλά τελικά το πήρα από Rock City (γιατί να μην γλυτώσω 10 cents); Για PMW δεν ξέρω. στις 19:30 δεν το είχαν φέρει ακόμα.
Πολύ καλό artwork, cover κλπ, στα χνάρια του OM:1, και ακόμα καλύτερο!
Η παραγωγή, τα MP3s είχαν πιο πολύ μπάσο, στο κανονικό τα φωνητικά είναι πιο ψηλά.
Μετά από τόσα ακούσματα το θεωρώ ΔΙΣΚΑΡΑ!
Οι στίχοι καταπληκτικοί, όχι όμως στην ποιότητα του OM 1. Πολύ εσωτερικοί, με πολλούς θεατρικούς διαλόγους και άκρως ατμοσφαιρικοί. Απλά δεν έχουν την ποίηση του OM1 (I don’t believe in love πχ). Μπορώ να πω είναι μια εσωτερική διαμάχη του Nikky μεταξύ της αίσθησης που έχει μετά την “κάθαρση” της εκδίκησης, και από την άλλη την αίσθηση της απώλειας της αγαπημένης του, Mairy.
Δυστηχώς από τα credits λείπουν για κάθε κομμάτι ξεχωριστά οι συνθέτες, οι στίχοι είναι 100% Geoff.
Μήπως δεν είσαι σε θέση να ξέρεις πολλά πράγματα;;; Δεν θα ασχοληθώ άλλο, επειδή δεν έχεις ιδέα τί και πώς μπορώ να έχω. Πάντως downloading δεν κάνω… Don’t need to dear… Ούτε με νοιάζει να πουλήσω γνώσεις, μαγκιά και άποψη…
Φιλάκια…
Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου… Sorry… Δεν σου κάνω τη χάρη…
Ας πω κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη:
Ο δίσκος είναι πολύ μέτριος. Τον έχω ακούσει 3-4 φορές και δεν μου έχει μείνει τίποτα. Ούτε ένα riff, μία μελωδία, ένα refrain…τίποτα. Μετά το δεύτερο άκουσμα τον έχω ήδη ψιλοβαρεθεί. Το πρώτο μισό είναι απαράδεκτο, από το “If I Could Change It All” και μετά κάτι πάει να γίνει αλλά μέχρι εκεί. Η συμμετοχή του Dio είναι δε απάτη. Τραγουδάει όλο κι όλο 1,5 λεπτό, ενώ ερμηνευτικά…από τα χειρότερά του.
Πραγματικά καμία σχέση με το I. Και μη μου πείτε ότι είναι άδικο να το συγκρίνουμε με το I. Αν δεν ήθελαν συγκρίσεις ας μην το ονόμαζαν έτσι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ιδέα του sequel. Δικό τους ήταν και το πρώτο και ό,τι θέλουν κάνουν. Όμως από τη στιγμή που αποφασίζουν να βγάλουν τη συνέχεια, είναι επόμενο να υποστούν τις συνέπειες. (τη σύγκριση κοινώς με το πρώτο)
Όσο για τους στίχους. Δε λέω, υπέροχοι, όμως όπως λέει και ένα παλιό ρητό:
Δίσκος με καλή μουσική και μέτριους στίχους=καλός δίσκος
Δίσκος με μέτρια μουσική και καλούς στίχους=μέτριος δίσκος…
Ghideous egw eixa ena promo, to torrent - kai pleon to final. to promo mou ki an thes na sto ferw, exei hxo kalytero apo to torrent/source. pws na to kanoume. den lew oti exei paranoikh diafora alla “exei”. kai apo to pressed - silver - epishs, den exei ta idia checksums to promo an to ripparw me to idio programma, ti na sou pw. (paizei pws akribws kanei checksum to programa.)
LES NA TO PAIZW TSAMPA MAGKAS ? Se poion ? Se esena pou den kserw ? Se autous pou den aresei o diskos ? Den sou zhthsa oute na asxolhtheis esy oute kaneis allos mazi mou.
posws kai me sygkinei epomenws i dhlwsh sou. edhlwsa de oti trefw kai mia X sympatheia - sto virtual/proswpo sou, basei twn posts sou. opote giati na thelw na sth bgw me kokkino DIKE MOU LOL
egw - isa isa lew - akouste ton disko arketes fores - den tha xasete, exei kai mynhma kai orea mousikoula kai arektes kalles fwnhtikes melwdies.
auta !!! pantws USA - paei anelpista kala…
Χμμ…Γιατί εγώ, που ξέρω ποιοι είστε και οι δύο, έχω την αίσθηση πως γνωρίζεστε από παλιά; Για στείλτε κανένα pm μεταξύ σας…
enw mporei na ton kserw - den kserw poios mporei na einai.
se moi - je m apaile - to skwtosa mallon - jimi fatour, aka rockavlon.
twra poios ein o gidewn, i will laugh you.
Synousiazei kai xeirodikei o diskos
Εμενα μ αρεσει πολυ ο δισκος! Απο τα καλυτερα του για μενα το the hands και το if i could change it all… Με λιγα λογια ολα ειναι γαμτα!
Μέχρι στιγμής είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει από καινούριες κυκλοφορίες :roll:
αν σκεφτει κανεις οτι ειναι συνεχεια του πρωτου που ηταν η απολυτη δισκαρα τους μπορει να πει χωρις να το ακουσει οτι σιγουρα δεν θα το φθασουν.προσωπικα ετσι πιστευα ακουσα ομως το αλμπουμ και εχω να πω πως μπορει να μην φθανει το πρωτο ομως δεν τα πηγαν ασχημα και πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχουν κανει στην μετα de garmo εποχη.
Βέβαια το ότι το OM II είναι το καλύτερο της μετά-De Garmo δε λέει και πολλά για το δίσκο μιας και η μετά-De Garmo εποχή δεν τιμάει ιδιαίτερα τους Queensryche !!!
Μετριότατο είναι
γτ δεν φτιαχνετε ενα δημοψηφισμα?
Ίσως επειδή είμαι οπαδός η άποψη μου να μην είναι τόσο αντικειμενική. Το cd σπέρνει και μου τη δίνει απίστευτα ότι το promotion είναι φτωχότατο. 5 cd κρυμμένα στα ράφια του Metropolis, του Patsis και του Rock City… Μπορεί να μην είναι σαν το Ι, αλλά σ’ ένα υποθετικό σενάριο που κυκλοφορούσαν σήμερα το Ι, πάλι κρυμμένο θα ήταν… Σήμερα η μουσική είναι πιο “προχωρημένη” και μπάντες σαν τους Queensryche δεν χωράνε… Δώστε χώρο στους ατάλαντους που γκαρίζουν επιδή δεν μπρούν να τραγουδήσουν και χτυπάνε σε μαλάκες τις χορδές, επειδή τις μισούν… Ουστ μανάβηδες
Σωστός!!Σωστότατος…!!!
Μα εγω οταν πηγα στο μετροπολις να το παρω δεν το ρβρισκα και ρωταω και μου το βγαζει πισω απο κατι ραφια και καμια 10αρια αλλα σι ντι… Μονο σκονη δεν ειχε…