Opeth - Heritage

μένα μου άρεσε πολύ το εξώφυλλο. Τα κεφάλια ίσως είναι μια πινελιά κακογουστιάς αλλά παίζουν το ρόλο τους κι αυτά.

Με τον κινδυνο να χαρακτηριστω κακογουστος θα ελεγα πως το εξωφυλλο ειναι απλα υπεροχο.Μακαρι να πω το ιδιο και για το περιεχομενο του.

fake cover is fake…
…λέει μια άποψη. Ίσως πάλι βλέπουμε όντως το εξώφυλλο με μερικά έξτρα κεφάλια, παρά το ότι «δένουν» με τις νεκροκεφαλές από κάτω. Ποιος δεν έχει ικανό τον Ώκερφελτ για κάτι τέτοιο;:stuck_out_tongue:
Μπορεί να είναι όντως λοιπόν κάποιο αστείο το οποίο, λόγω της σημερινής διαδραστικότητας, να αποφασιστεί πως αξίζει να τυπωθεί και να το δούμε και στη συνέχεια στα δισκοπωλεία, χαχα. Εντάξει, μια νίκη στους γεροντο-Όπεθ για τις συζητήσεις που κατάφεραν να ξεκινήσουν (συμβαίνει παντού).

Στα τετοια μου το εξωφυλλο βασικα. Ας βαλουν οτι θελουν. Αν και μπορω να πω μου αρεσει. Δε μπορω να φανταστω πως μπορει να χαλασουν το στυλ τους ακομα και αν πειραματιστουν. Αν και ο Μανος εχει ενα point.
Δε νομιζω να μας απογοητευσουν. Βγαινει και την καταλληλη εποχη. Αντε να δουμε

Ο δίσκος πάντως ΔΕΝ θα έχει death metal, όσο παράξενο κι αν ακούγεται.
http://www.inferno.fi/blogi-opeth-heritage-ilm-20-9-4914/

και τοτε γιατι εβαλαν κομμενα κεφαλια?:-k

Damnation 2 δεν πιστεύω να ξαναβγάλουν, οπότε θα έχουμε ίσως τον πιο ξεχωριστό opeth δίσκο και τον πιο γαμάτο ελπίζω.

ΕΕ ο Μιχαλάκης έχει και κάποια θέματα με τα death φωνητικά του τώρα τελευταία οπότε λογικό κατά μια άποψη.

Οι opeth μόνο με clean vocals χάνουν πιστεύω λίγη από την μαγεία τους.

Τι παράξενο; Γιατί, είχε το Watershed;
Λείπουν όλοι οι παλιοί, γαμώ το…

Αυτό είναι το τραγούδι Stockholm από το δίσκο Blood των O.S.I.

Sorry…Μαλακία μου.

E είναι νέο φαινόμενο στο youtube αυτό, βάζουν τραγούδια από side projects και τα πλασάρουν ως leaks καινούριων τραγουδιών.

Χμμμμμμμμμμ…καθολου παραμορφωμενα φωνητικα, εξωφυλλο που θυμιζει prog rock αντιστοιχα εξωφυλλα, τιτλος (heritage που σημαινει κληρονομια), γενικη κατευθυνση των Opeth σε πιο 70s και ατμοσφαιρικους ηχους στα τελευταια 2 αλμπουμ, μαλλον το κοβω για κλασικο 70s prog…

Και αυτο ενισχυεται αν υπολογισουμε και το background του Αkkerfeldt που ειναι αυτες οι προγκρεσιβ μπαντες…

Ιδωμεν…

ΥΓ Σεπτεμβρης με νεο δισκο απο Arch/Matheos, Dream Theater & Opeth…αν βαλουμε στον λογαριασμο και τα σχεδον σιγουρα λαιβ των δυο τελευταιων εδω στα πλαισια της προωθησης των δισκων δεν το γλιτωνουμε το 150αρι…

και περα απο αυτα που ανεφερες κατα πασα πιθανοτητα Σεπτεμβριο κυκλοφορει και το νεο pain of salvation. Τελειως Prog μηνας :stuck_out_tongue:

στο play.com με κάθε παραγγελία έχει και δώρο ένα…νόμισμα.!!

http://www.play.com/Music/CD/4-/20950784/Heritage/Product.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=opeth&urlrefer=search

Live Opeth από Sonisphere ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, όσοι το είδατε μπεκάτε για live μιχαλάκη, κανά μισάωρο ακόμη θα έχει…

or not…:stuck_out_tongue:

γαμήθηκε στις ατάκες…:smiley: τι για τα ρολόγια απο ελβετια είπε(ελβετια-ρολογια-για αυτό είμαι τόσο ακριβείς), τι παράφραση την πινακίδα με του milkshake με τους whitesnake, τι έβαλε τον κόσμο να χτυπηθεί χωρίς να παίζουν τίποτα και τους είπε και οτι φαίνονται γελοίοι :lol:

[B]The Devil’s Orchard[/B]

:D:D:D

EDIT: δυστυχώς το κατέβασαν.

Αν αυτό είναι όντως το νέο κομμάτι,τότε οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μου πολυάρεσε με μια πρώτη ακρόαση.
:frowning: :dunno: