Opeth - In Cauda Venenum

Από την άλλη, πώς μετριέται η έμπνευση? Υπάρχει κάτι που είναι εξολοκλήρου αποδεκτό από τους πάντες ότι είναι ανέμπνευστο?

2 Likes

Από το Still Life και μετά παίζει prog βασικά όπως και στα δύο Damnation και Deliverance. Μάλλον σε χάλασε η στροφή που έκανε

Όχι μάλλον, 100% με χάλασε. Και λέω τους λόγους παραπάνω.

1 Like

Όπως είπαν και πιο πάνω ο χαρακτήρας της μπάντας και στους τελευταίους δίσκους υπάρχει. Φαινόταν ότι θα έρθει η στροφή. Ο Μιχάλακης πάντα ψάχνονταν. Ήθελε να γίνει αυτό

Δωστο και σε εμάς…

1 Like

Η μουσικη ειναι απο το καινουργιο δισκο . Αυτο το λιγο δλδ :joy:
1 Like

Ελλαντα δέν έχει ρε κερατάδες?? Κάποτε έρχονταν κάθε χρόνο (και δύο φορές το χρόνο) τώρα σμπουτσα τους

Νιαμ νιαμ

Οχι ευχαριστω με τα τωρινα δεδομενα δεν θελω να τους δω Ελλαδα δεν θα παω να παιξω ξυλο χωρις να με νοιαζει αυτο που βλεπω. Πριν λιγες μερες εκλεισα εισητηριο για 29 Οκτωβριου στο london palladium θα τους ευχαριστηθω οπως και τις αλλες φορες που του ειδα εξω χωρις προβληματα και διαφορα αλλα.

Μια απο τα ιδια :joy:

Έχουμε καμια ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου αριστουργήματος; Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ανακοινώνεται κάτι από τη στιγμή που ο δίσκος έχει ηχογραφηθεί. Επίσης, η χρήση της Σουηδικής γλώσσας μου φαίνεται καλή ιδέα κι ελπίζω να υπάρξει “δίγλωσση” έκδοση, ας πούμε ένα διπλό CD.

1 Like

Έχω καταλάβει ότι θα υπάρξουν δύο εκδόσεις, σε αγγλικά και σουηδικά.

1 Like

Άρα να πάρω το βινύλιο στα αγγλικά και το CD στα σουηδίκά; :joy:

1 Like

Μόνο Σουηδικά.

3 Likes

Ωραία γλώσσα και χωρίς “σκληρούς” φθόγγους (δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω) που την κάνει ευχάριστη στο αυτί μουσικά. Ένοχη απόλαυση και το “Vapen & Ammunition” των Kent…

Αυτον τον Hurula δεν τον ήξερα και τώρα ψάχνω, ωραίος! :grinning:

1 Like

Δεν νομίζω μόνο ευρωπαϊκή περιοδεία ανακοινωσαν

1 Like

…μετά συνέχισε με Masshysteri και Invasionen

1 Like

Αυτός ο Hurula είναι ο σουηδός… Χαρούλης;

2 Likes

Δικό σας!

3 Likes